Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wdwede

Od wielu osob słyszę, że jestem ładna ale w to nie wierzę

Polecane posty

Gość wdwede

Np. od facetów z pracy, czy klientów. Może nie są to podrywy, ale zdarza sie, ze klienci chwala, że ladna sekreterka itd. Nie wiem na ile to szczere.

To nie jest kokieteria zebyscie mnie dowartosciowali, na serio nieraz sie czuje nieatrakcyjna. Zdarzaly sie tez podrywy na ulicy, ale tlumacze to sobie tak, ze pewnie oni kazda tak podrywaja.

waszym zdaniem to szczere, kiedy slysze koplementy od facetow czasem tych w sumie obcych dla mnie?

Gość gość

Mają ochotę na dymanko i tyle. Zmyj makijaż

Gość wdwqqd
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Mają ochotę na dymanko i tyle. Zmyj makijaż

Bez makijazu wyglądam gorzej wiec mialabym jeszcze gorsze kompleksy. Niby moj byly mnie przekonywal, ze mi bez niego ladnie, ale ja tak wcale nie uwazam. 

Gość Gość

To są problemy - chcę takie  serio

Gość gość

99% prawiących ci te komplementy mają ochotę cie wyru/chać  i tylko tyle

Gość Gość

A ty to tak z nudów?

Gość Gosc Adam
32 minuty temu, Gość wdwede napisał:

Np. od facetów z pracy, czy klientów. Może nie są to podrywy, ale zdarza sie, ze klienci chwala, że ladna sekreterka itd. Nie wiem na ile to szczere.

To nie jest kokieteria zebyscie mnie dowartosciowali, na serio nieraz sie czuje nieatrakcyjna. Zdarzaly sie tez podrywy na ulicy, ale tlumacze to sobie tak, ze pewnie oni kazda tak podrywaja.

waszym zdaniem to szczere, kiedy slysze koplementy od facetow czasem tych w sumie obcych dla mnie?

Jeśli nosisz mini i dekolt lub choć jedno z tego to zrozumiałe, możesz być brzydka jak noc, a będą Cię podrywać😉 Jako sekretarka pewnie nosisz kiecki to zrozumiałe czemu Cię zaczepiają. Faceci nie patrzą wtedy na twarz, bo nadrabiasz np fajnym tyłkiem. Pozdrawiam. 

Gość Gosc
28 minut temu, Gość gość napisał:

99% prawiących ci te komplementy mają ochotę cie wyru/chać  i tylko tyle

To prawda! Uroda nie ma tu nic do rzeczy wystarczy wyzywający ubiór. Nie czujesz się atrakcyjna bo nie jesteś atrakcyjna!

Gość wdwqqd
18 minut temu, Gość Gosc Adam napisał:

Jeśli nosisz mini i dekolt lub choć jedno z tego to zrozumiałe, możesz być brzydka jak noc, a będą Cię podrywać😉 Jako sekretarka pewnie nosisz kiecki to zrozumiałe czemu Cię zaczepiają. Faceci nie patrzą wtedy na twarz, bo nadrabiasz np fajnym tyłkiem. Pozdrawiam. 

Noszę często ...enki, ale do pracy nie są wyzywające. Zreszta podejrzewam, że w moim miejscu pracy nawet by to nie było akceptowane gdybym nosiła zbyt krótkie dukienki czy wielkie dekolty 

Gość wdwqqd

Do pracy noszę mniej więcej ...enki w tym stylu, choc nie lubię różu, ale chodzi o fason.

Gość wdwqqd

niestety nie udalo mi sie skopiowac linka przez spam

Gość Gość

Faceci zazwyczaj się sila na tanie komplementy ot tak żeby być miłym o tyle. Wystarczy że kobieta nie jest gruba i oblesna. 

Gość la luna

Widocznie im się podobasz 🙂 Kobiety nie zawsze mówią szczere komplementy, ale faceci raczej tak. Kieruj sie zdaniem facetów, a nie kobiet

Gość Gosc

Ja jestem brzydka a szczupla i tez mam powodzenie.

Gość gość

Nie czytaj hejtów autorko, widocznie tych osob faceci nie komplementuja 🙂

Jak komplement powie kolezanka, czy osoba z rodziny to moze byc falszywy, a od facetow raczej sa prawdziwe 

Gość fryt

Powiem ci tak,nawet niektore kobiety ktore sa ladne,sa w stosunku do samych siebie krytyczne,bo widza siebie na codzien w lustrze i sa do swojego wizerunku przyzwyczajone.Wierz mi,ze jakbys byla przecietnej urody to by nie patrzyli i nie podrywali a mowie to ja facet ; -)

Gość Gosc.

W ubiegłym tyg. Dowiedziałam się pd znajomej  że mój były klient  był mną zafascynowany, zakochał się i nie smiał mi powiedzieć tego. Inny mi dał do zrozumienia/ rozstał się z ex/ że pna była calt czas zazdrosna o mnie a mic mnie z klientem poza pracą nie łączyło. Wiem że byli mężczyzni którzy się we mnie podkochiwali czy byli zakochani ale ja kochalam innego mężczyznę i na nich nie zwracałam uwagi. 

Gość Gość

Oprócz urody trzeba mieć jeszcze rozum, z tym jak widzę u ciebie kiepsko.