Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jdp

Co sadzicie o moim zachowaniu?

Polecane posty

Go艣膰 jdp

Poznalam chlopaka.Upodabnial sie do mnie w kazdym calu,byl mily, zgadzal sie na wszystko i sluchal mnie. Troche mnie to irytowalo wiec nie traktowalam go jak faceta tylko kumpla i przy byle okazji wybuchlam.Przy okazji gdy聽 napisal ze mnie kocha itp, ja mu dalam kosza a on obrocil to w zart i powiedzial ze wcale mnie nie kocha,ze tylko flirtuje jak z kolezanka xd

wtf.Kto tu sie zle zachowal?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Przed chwil膮, Go艣膰 jdp napisa艂:

Poznalam chlopaka.Upodabnial sie do mnie w kazdym calu,byl mily, zgadzal sie na wszystko i sluchal mnie. Troche mnie to irytowalo wiec nie traktowalam go jak faceta tylko kumpla i przy byle okazji wybuchlam.Przy okazji gdy聽 napisal ze mnie kocha itp, ja mu dalam kosza a on obrocil to w zart i powiedzial ze wcale mnie nie kocha,ze tylko flirtuje jak z kolezanka xd

wtf.Kto tu sie zle zachowal?

Ty. Zdecydowanie聽 ty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Sama nie wiesz czego chcesz i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sen

Przeprosi膰 si臋 na wzajem i nie cudowa膰...聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jdp

dlaczego ja a nie on? przeciez nic mu nie obiecywalam procz luznej znajomosci . kurde to juz 3 przypadek w tym roku kiedy facet tak robi聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jdp

hop

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sen
8 minut temu, Go艣膰 jdp napisa艂:

dlaczego ja a nie on? przeciez nic mu nie obiecywalam procz luznej znajomosci . kurde to juz 3 przypadek w tym roku kiedy facet tak robi聽

Ca艂y czas ten sam facet? Chcesz go zam臋czy膰? 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bya

sadze, ze potrzeba ci kogos, kto by cie przeci膮gnal po pod艂odze,聽

wtedy bys go docenila,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Koneser

Glancuj聽tam a nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jdp

Jak ten sam? Inny聽

No szczerze mowiac, ja nie wyobrazam sobie zeby chlopak nie mial przy mnie wlasnego zdania.

Lubie podobnych do siebie, konkretnych, aktywnych, z inicjatywa ... on na poczatku taki sie wydawal, a teraz okazal sie maruda i w dodatku to zachowanie... to mile, ale moze jako kolega, bo z takim facetem bym sie zanudzila i mimowolnie mnie to wkurza, naprawde i nawet jak nie pokazuje wprost to zbiera sie i w koncu ktos obrywa pod byle pretekstem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jdp

Ale tez nie zachowalam sie po chamsku , chyba . Powiedzialam to w miare kulturalnie, a on mnie wysmial xd to kto jest zly hm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Ch艂opak chcia艂 troch臋 z艂agodzi膰 tego kosza dla swojego lepszego samopoczucia, nikt nie lubi koszy, kiedy艣 pewnie sama poczujesz to na w艂asnej sk贸rze. A tak w og贸le to nie masz wi臋kszych zmartwie艅?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sen
2 minuty temu, Go艣膰 jdp napisa艂:

Jak ten sam? Inny聽

No szczerze mowiac, ja nie wyobrazam sobie zeby chlopak nie mial przy mnie wlasnego zdania.

Lubie podobnych do siebie, konkretnych, aktywnych, z inicjatywa ... on na poczatku taki sie wydawal, a teraz okazal sie maruda i w dodatku to zachowanie... to mile, ale moze jako kolega, bo z takim facetem bym sie zanudzila i mimowolnie mnie to wkurza, naprawde i nawet jak nie pokazuje wprost to zbiera sie i w koncu ktos obrywa pod byle pretekstem

Pozna艂a艣 go tak troch臋 lepiej, mo偶e jest naprawd臋 fajny... Nie oceniaj zbyt szybko.. Co to w艂a艣ciwie znaczy, 偶e si臋 upodabnia?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jdp

On tak okrecil聽kota ogonem, ze poczulam jakbym to ja dostala kosza聽馃ぃ

Pierwszy raz w zyciu chyba, w pewnym stopniu . Karma wraca bo zawsze ja dawalam, nie no .. pamietam ze raz kiedys chlopak mi dal ale to byl zaklad wiec sie nie liczy,moze sie skapn膮艂.

Domyslam sie ze to nic milego ... ale na sile mam z kims byc czy jak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Ja kocham bylego on mi niby tez a zostawil dla innej;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jdp

Nasladuje mnie...nagle lubi to co ja itd.. na wszystko sie zgadza... to jest meczace i irytujace, przeciez ja go przez to nie poznam. Po tych kilku tygodniach moge o nim tylko powiedziec jedno ; usmiechniety i mily i nic poza tym, bo nie znam go.

Staram sie nie oceniac, ale ostatnio jakos zwatpilam w ludzi, zawsze bylam bardzo otwarta聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
29 minut temu, Go艣膰 jdp napisa艂:

Dziecko z przedszkola.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jdp

Czemu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jdp

Moj kuzyn tez jest taki mily i usmiechniety, do kazdego sie dostosowuje a tak naprawde chodzi mu o to by wykorzystac kogos do swoich celow, nawet jesli to ma byc 5zl 馃槈聽nic nie robi bezinteresownie, tylko swiadomie, z premedytacja , nie chcialabym sie naciac na kogos podobnego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sen
3 minuty temu, Go艣膰 jdp napisa艂:

Nasladuje mnie...nagle lubi to co ja itd.. na wszystko sie zgadza... to jest meczace i irytujace, przeciez ja go przez to nie poznam. Po tych kilku tygodniach moge o nim tylko powiedziec jedno ; usmiechniety i mily i nic poza tym, bo nie znam go.

Staram sie nie oceniac, ale ostatnio jakos zwatpilam w ludzi, zawsze bylam bardzo otwarta聽

To powiedz mu, 偶e zale偶y Ci by go pozna膰 od tej prawdziwej strony, i tego powt贸rka;) co mu tam siedzi w 艣rodku... 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jdp

Hehe nie zeby聽on interesowal, ale zawsze interesowala mnie psychologia ,kreowanie wizerunku .. z ciekawosci pytam, zawsze to jakies doswiadczenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sen
1 minut臋 temu, Go艣膰 Sen napisa艂:

To powiedz mu, 偶e zale偶y Ci by go pozna膰 od tej prawdziwej strony, i tego powt贸rka;) co mu tam siedzi w 艣rodku... 馃檪

Potworka mia艂o by膰.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jdp

Moze mu powiem, jesli w ogole sie odezwie, a jak nie to trudno, mi nie zalezy. Sam powinien wiedziec xD mowilam na poczatku ze lubie podobnych do siebie ale nie w sensie ze ma udawac tylko byc soba i szczery w tym co robi a ja ocenie czy jest podobny czy nie, zgadza sie? ;D Wiesz o co chodzi ..聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jdp

Moze to jest urocze, ale ja szukam juz max szczerosci w relacjach a watpie, ze jestesmy tak strasznie podobni,ze mamy te same doswiadczenia,poglady na wszystko itp,聽 ze lubi to co ja,na 100% klamie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Julcia 124

Nie traktuj go tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sen
4 minuty temu, Go艣膰 jdp napisa艂:

Moze to jest urocze, ale ja szukam juz max szczerosci w relacjach a watpie, ze jestesmy tak strasznie podobni,ze mamy te same doswiadczenia,poglady na wszystko itp,聽 ze lubi to co ja,na 100% klamie.

Ludzie mog膮 by膰 podobni, ale te偶 zapewne r贸偶ni...bo tak po prostu jest dwie istoty). Cow tym z艂ego?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Papiezator

Jak sam "powinien wiedzie膰" ? A co on ..., jasnowidz jest? Ile wy tam macie lat? Po 15? Da艂a艣 go艣ciowi kosza, on si臋 w tobie podkochiwa艂 albo i nie wi臋c obr贸ci艂 wszystko w 偶art i tyle. 呕yj z tym bo nie jeste艣 wyj膮tkowa, ksi臋偶niczko, kobity te偶 dostaj膮 kosza i nie raz si臋 o tym jeszcze przekonasz. Obr贸cenie sytuacji w 偶art to dobre rozwi膮zanie jak dla mnie. Co w tym z艂ego?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jdp

No wlasnie, podobni聽ALE r贸偶ni nawet w ma艂ych b艂ahostkach, a on mnie kopiuje w ka偶dym calu i nawet je艣li mu o czyms nie mowie, to on to wie. Zapewne robi wywiad wsrod znajomych bo jak inaczej. I potem udaje, ze on tez np lubi to co ja, albo 偶e mial jakas tam sytuacje聽 wiecie o co chodzi?Krazymy tylko wokol mnie, a on sam z siebie nic.Dusze sie w tym 馃槣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jdp

Nie jasnowidz, na poczatku znajomosci powiedzialam mu ze szukam kogos podobnego do siebie,

ale widac ze on czasem jest taka maruda聽 i sie dostosowuje, wiem,ze on nie jest podobny do mnie i juz. Znam sie troche na psychologii itp. Oszukuje mnie i tyle. Mysli ze mnie czyms zaskoczy i zdobedzie sympatie ale czuje falsz 馃槙

Mamy po 25 lat, az wstyd ze to mowie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jdp

Obrocil w zart ale dodal z taka chyba z艂oscia (albo tak to odebralam),ze wcale mnie nie chce,ze on tylko lubi tak pogadac xd no to chyba tez mam prawo nie czuc sie do konca winna?

Udost臋pnij ten post