Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdp

Co sadzicie o moim zachowaniu?

Polecane posty

Gość jdp

Poznalam chlopaka.Upodabnial sie do mnie w kazdym calu,byl mily, zgadzal sie na wszystko i sluchal mnie. Troche mnie to irytowalo wiec nie traktowalam go jak faceta tylko kumpla i przy byle okazji wybuchlam.Przy okazji gdy  napisal ze mnie kocha itp, ja mu dalam kosza a on obrocil to w zart i powiedzial ze wcale mnie nie kocha,ze tylko flirtuje jak z kolezanka xd

wtf.Kto tu sie zle zachowal?

Gość gość
Przed chwilą, Gość jdp napisał:

Poznalam chlopaka.Upodabnial sie do mnie w kazdym calu,byl mily, zgadzal sie na wszystko i sluchal mnie. Troche mnie to irytowalo wiec nie traktowalam go jak faceta tylko kumpla i przy byle okazji wybuchlam.Przy okazji gdy  napisal ze mnie kocha itp, ja mu dalam kosza a on obrocil to w zart i powiedzial ze wcale mnie nie kocha,ze tylko flirtuje jak z kolezanka xd

wtf.Kto tu sie zle zachowal?

Ty. Zdecydowanie  ty.

Gość Gość

Sama nie wiesz czego chcesz i tyle

Gość Sen

Przeprosić się na wzajem i nie cudować... 

Gość jdp

dlaczego ja a nie on? przeciez nic mu nie obiecywalam procz luznej znajomosci . kurde to juz 3 przypadek w tym roku kiedy facet tak robi 

Gość jdp

hop

Gość Sen
8 minut temu, Gość jdp napisał:

dlaczego ja a nie on? przeciez nic mu nie obiecywalam procz luznej znajomosci . kurde to juz 3 przypadek w tym roku kiedy facet tak robi 

Cały czas ten sam facet? Chcesz go zamęczyć? 😉

Gość bya

sadze, ze potrzeba ci kogos, kto by cie przeciągnal po podłodze, 

wtedy bys go docenila,

Gość Koneser

Glancuj tam a nie.

Gość jdp

Jak ten sam? Inny 

No szczerze mowiac, ja nie wyobrazam sobie zeby chlopak nie mial przy mnie wlasnego zdania.

Lubie podobnych do siebie, konkretnych, aktywnych, z inicjatywa ... on na poczatku taki sie wydawal, a teraz okazal sie maruda i w dodatku to zachowanie... to mile, ale moze jako kolega, bo z takim facetem bym sie zanudzila i mimowolnie mnie to wkurza, naprawde i nawet jak nie pokazuje wprost to zbiera sie i w koncu ktos obrywa pod byle pretekstem

Gość jdp

Ale tez nie zachowalam sie po chamsku , chyba . Powiedzialam to w miare kulturalnie, a on mnie wysmial xd to kto jest zly hm

Gość gość

Chłopak chciał trochę złagodzić tego kosza dla swojego lepszego samopoczucia, nikt nie lubi koszy, kiedyś pewnie sama poczujesz to na własnej skórze. A tak w ogóle to nie masz większych zmartwień?

Gość Sen
2 minuty temu, Gość jdp napisał:

Jak ten sam? Inny 

No szczerze mowiac, ja nie wyobrazam sobie zeby chlopak nie mial przy mnie wlasnego zdania.

Lubie podobnych do siebie, konkretnych, aktywnych, z inicjatywa ... on na poczatku taki sie wydawal, a teraz okazal sie maruda i w dodatku to zachowanie... to mile, ale moze jako kolega, bo z takim facetem bym sie zanudzila i mimowolnie mnie to wkurza, naprawde i nawet jak nie pokazuje wprost to zbiera sie i w koncu ktos obrywa pod byle pretekstem

Poznałaś go tak trochę lepiej, może jest naprawdę fajny... Nie oceniaj zbyt szybko.. Co to właściwie znaczy, że się upodabnia? 

Gość jdp

On tak okrecil kota ogonem, ze poczulam jakbym to ja dostala kosza 🤣

Pierwszy raz w zyciu chyba, w pewnym stopniu . Karma wraca bo zawsze ja dawalam, nie no .. pamietam ze raz kiedys chlopak mi dal ale to byl zaklad wiec sie nie liczy,moze sie skapnął.

Domyslam sie ze to nic milego ... ale na sile mam z kims byc czy jak?

Gość Gosc

Ja kocham bylego on mi niby tez a zostawil dla innej;(

Gość jdp

Nasladuje mnie...nagle lubi to co ja itd.. na wszystko sie zgadza... to jest meczace i irytujace, przeciez ja go przez to nie poznam. Po tych kilku tygodniach moge o nim tylko powiedziec jedno ; usmiechniety i mily i nic poza tym, bo nie znam go.

Staram sie nie oceniac, ale ostatnio jakos zwatpilam w ludzi, zawsze bylam bardzo otwarta 

Gość Gość
29 minut temu, Gość jdp napisał:

Dziecko z przedszkola.

Gość jdp

Czemu?

Gość jdp

Moj kuzyn tez jest taki mily i usmiechniety, do kazdego sie dostosowuje a tak naprawde chodzi mu o to by wykorzystac kogos do swoich celow, nawet jesli to ma byc 5zl 😉 nic nie robi bezinteresownie, tylko swiadomie, z premedytacja , nie chcialabym sie naciac na kogos podobnego

Gość Sen
3 minuty temu, Gość jdp napisał:

Nasladuje mnie...nagle lubi to co ja itd.. na wszystko sie zgadza... to jest meczace i irytujace, przeciez ja go przez to nie poznam. Po tych kilku tygodniach moge o nim tylko powiedziec jedno ; usmiechniety i mily i nic poza tym, bo nie znam go.

Staram sie nie oceniac, ale ostatnio jakos zwatpilam w ludzi, zawsze bylam bardzo otwarta 

To powiedz mu, że zależy Ci by go poznać od tej prawdziwej strony, i tego powtórka;) co mu tam siedzi w środku... 🙂

Gość jdp

Hehe nie zeby on interesowal, ale zawsze interesowala mnie psychologia ,kreowanie wizerunku .. z ciekawosci pytam, zawsze to jakies doswiadczenie

Gość Sen
1 minutę temu, Gość Sen napisał:

To powiedz mu, że zależy Ci by go poznać od tej prawdziwej strony, i tego powtórka;) co mu tam siedzi w środku... 🙂

Potworka miało być. 

Gość jdp

Moze mu powiem, jesli w ogole sie odezwie, a jak nie to trudno, mi nie zalezy. Sam powinien wiedziec xD mowilam na poczatku ze lubie podobnych do siebie ale nie w sensie ze ma udawac tylko byc soba i szczery w tym co robi a ja ocenie czy jest podobny czy nie, zgadza sie? ;D Wiesz o co chodzi .. 

Gość jdp

Moze to jest urocze, ale ja szukam juz max szczerosci w relacjach a watpie, ze jestesmy tak strasznie podobni,ze mamy te same doswiadczenia,poglady na wszystko itp,  ze lubi to co ja,na 100% klamie.

Gość Julcia 124

Nie traktuj go tak

Gość Sen
4 minuty temu, Gość jdp napisał:

Moze to jest urocze, ale ja szukam juz max szczerosci w relacjach a watpie, ze jestesmy tak strasznie podobni,ze mamy te same doswiadczenia,poglady na wszystko itp,  ze lubi to co ja,na 100% klamie.

Ludzie mogą być podobni, ale też zapewne różni...bo tak po prostu jest dwie istoty). Cow tym złego? 

Gość Papiezator

Jak sam "powinien wiedzieć" ? A co on ..., jasnowidz jest? Ile wy tam macie lat? Po 15? Dałaś gościowi kosza, on się w tobie podkochiwał albo i nie więc obrócił wszystko w żart i tyle. Żyj z tym bo nie jesteś wyjątkowa, księżniczko, kobity też dostają kosza i nie raz się o tym jeszcze przekonasz. Obrócenie sytuacji w żart to dobre rozwiązanie jak dla mnie. Co w tym złego? 

Gość jdp

No wlasnie, podobni ALE różni nawet w małych błahostkach, a on mnie kopiuje w każdym calu i nawet jeśli mu o czyms nie mowie, to on to wie. Zapewne robi wywiad wsrod znajomych bo jak inaczej. I potem udaje, ze on tez np lubi to co ja, albo że mial jakas tam sytuacje  wiecie o co chodzi?Krazymy tylko wokol mnie, a on sam z siebie nic.Dusze sie w tym 😜

Gość jdp

Nie jasnowidz, na poczatku znajomosci powiedzialam mu ze szukam kogos podobnego do siebie,

ale widac ze on czasem jest taka maruda  i sie dostosowuje, wiem,ze on nie jest podobny do mnie i juz. Znam sie troche na psychologii itp. Oszukuje mnie i tyle. Mysli ze mnie czyms zaskoczy i zdobedzie sympatie ale czuje falsz 😕 

Mamy po 25 lat, az wstyd ze to mowie

Gość jdp

Obrocil w zart ale dodal z taka chyba złoscia (albo tak to odebralam),ze wcale mnie nie chce,ze on tylko lubi tak pogadac xd no to chyba tez mam prawo nie czuc sie do konca winna?