Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Jakiś pomysl jak spędzić wieczór?

Polecane posty

Gość gość

zamów do domu 🙂

Gość Gość

Dziewczyny:-P

Przed chwilą, Młoda93 napisał:

Wyciągnij zimne piwka z lodówki 

Już mi się nie chce piwka nawet. Coś mocniejszego bym się napił ale nie mam z kim :s

Gość Gosc

Ja przed tv i przy piwie i tez sama.;(

2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Ja przed tv i przy piwie i tez sama.;(

Co oglądasz? 🙂

Gość gość

ekstradycje

Gość Gość
12 minut temu, Młoda93 napisał:

Wyciągnij zimne piwka z lodówki 

Bez towarzystwa? Kiepsko.

Gość Gość
Przed chwilą, evelka.m napisał:

ja włączyłam netflixa i piwko pod ręką też jest 😉

Dr naług będziesz :D  :D  :D

Gość ania

witam, ty mi sie teraz z kotem kojarzysz🐱,czytalam, ze zostala ci milosc do kotka i pomyslalam sobie wrazliwy gosc, jak milo😉. Mam dla ciebie 3 propozycje na spedzenie dnia co moze pociagnac zmiany na wieczor.

1) bierz kota pod pache i na przystanku posiedz, panny beda zwracac na ciebie uwage i staraj sie zagadywac umow sie na kawe, w ciagu godz mysle,ze kogos zlapiesz na przynete,

Opcja z kotem jest tez taka, ze mozesz zagadywac panny z psami podejdz i zapytaj czy ma inne zwierzatko, bo zastanawiasz sie na taka rasa, tylko masz kotka i czy one dobrze reaguja na inne zwierzeta😎.Od slowa do slowa umow sie z nia na wieczor. 

2) zaloz watek wpisz z jakiego miasta jestes i czy ktos z toba lapie sie na kawe, kiedys czytalam, ze tu same pasztety siedza🤣, mi do paszteta daleko, i panowie tez calkiem do rzeczy moga byc. Takze probuj, probuj i jeszcze raz probuj.

3) dyskoteka, kiedys tobie o tym pisalam to odpisales, ze bywasz ale nic nie oczekujesz, ja radze isc w celu zabawy tu niestety bez kotka a mysle, ze furore bys mogl zrobic😎. Jest opcja, ze wezmiesz go, powiesz, ze znalezles na ulicy i nie mozesz dopuscic by sie blakal🤣.

A moje plany na dzis to przebiec🏃‍♀️ 20 km, kiedys pisalam, ze szykuje sie do maratonu😉.

Troche wiary w siebie, po twoich komentarzach da sie odczuc, ze brak ci wiary w siebie, ale dobry z ciebie chlopak😉. Milego dnia, a jeszcze lepszego wieczoru zyczy ania😎

Gość gosc

Siedz sam w piwnicy ...ie.

Gość xvx

Zachlaj się z tatusiem.

Gość Gość
Cytat

Gość ania

3) dyskoteka, kiedys tobie o tym pisalam to odpisales, ze bywasz ale nic nie oczekujesz, ja radze isc w celu zabawy tu niestety bez kotka a mysle, ze furore bys mogl zrobic. Jest opcja, ze wezmiesz go, powiesz, ze znalezles na ulicy i nie mozesz dopuscic by sie blakal.

Nie takie złe :classic_biggrin:

Dnia 2.03.2019 o 08:02, Gość ania napisał:

witam, ty mi sie teraz z kotem kojarzysz🐱,czytalam, ze zostala ci milosc do kotka i pomyslalam sobie wrazliwy gosc, jak milo😉. Mam dla ciebie 3 propozycje na spedzenie dnia co moze pociagnac zmiany na wieczor.

1) bierz kota pod pache i na przystanku posiedz, panny beda zwracac na ciebie uwage i staraj sie zagadywac umow sie na kawe, w ciagu godz mysle,ze kogos zlapiesz na przynete,

Opcja z kotem jest tez taka, ze mozesz zagadywac panny z psami podejdz i zapytaj czy ma inne zwierzatko, bo zastanawiasz sie na taka rasa, tylko masz kotka i czy one dobrze reaguja na inne zwierzeta😎.Od slowa do slowa umow sie z nia na wieczor. 

2) zaloz watek wpisz z jakiego miasta jestes i czy ktos z toba lapie sie na kawe, kiedys czytalam, ze tu same pasztety siedza🤣, mi do paszteta daleko, i panowie tez calkiem do rzeczy moga byc. Takze probuj, probuj i jeszcze raz probuj.

3) dyskoteka, kiedys tobie o tym pisalam to odpisales, ze bywasz ale nic nie oczekujesz, ja radze isc w celu zabawy tu niestety bez kotka a mysle, ze furore bys mogl zrobic😎. Jest opcja, ze wezmiesz go, powiesz, ze znalezles na ulicy i nie mozesz dopuscic by sie blakal🤣.

A moje plany na dzis to przebiec🏃‍♀️ 20 km, kiedys pisalam, ze szykuje sie do maratonu😉.

Troche wiary w siebie, po twoich komentarzach da sie odczuc, ze brak ci wiary w siebie, ale dobry z ciebie chlopak😉. Milego dnia, a jeszcze lepszego wieczoru zyczy ania😎

Hej, taka prawda niestety tylko kotek, a nawet 2 kotki mi zostały...

1) U mnie wieczorem na przystanku nikogo nie spotkam bo i nic nie jeździ juz wtedy do najbliższego żywej okolicy mam kilka kilmetrów a kotek nie lubi dalekich podróży 😞

2) Wole na kafe się nie ujawniać 😜 Próbowałem przez tindera ale ze średnim skutkiem

3) Nie ukrywam czasem się zdarza ale teraz nie miałem ochoty, jakoś samemu troszkę głupio, i jeszcze by mi kotka do schroniska zabrali xd

Ja muszę wyjąć z szafy buty iść pobiegać, bo i ciepło się robi,  to chyba najlepsze na myśli depresyjne 🙂

Dzięki za porady 🙂

Gość ania
Cytat

1) U mnie wieczorem na przystanku nikogo nie spotkam bo i nic nie jeździ juz wtedy do najbliższego żywej okolicy mam kilka kilmetrów a kotek nie lubi dalekich podróży

w dzien idz na przystanek, a jeszcze jak w niedziele przed poludniem pojdziesz, to zalapiesz sie na porzadna panne ,ktora  na msze jedzie 😉.

Cytat

3) Nie ukrywam czasem się zdarza ale teraz nie miałem ochoty, jakoś samemu troszkę głupio, i jeszcze by mi kotka do schroniska zabrali xd

dla dobra sprawy poswiec kota, w razie jakby ci zabrali jeszcze jeden ci zostanie, sluchaj panna za kota nie taka zla wymiana 🤣. Dobra musze zmykac milego dnia zyczy ania😎

6 minut temu, Gość ania napisał:

w dzien idz na przystanek, a jeszcze jak w niedziele przed poludniem pojdziesz, to zalapiesz sie na porzadna panne ,ktora  na msze jedzie 😉.

dla dobra sprawy poswiec kota, w razie jakby ci zabrali jeszcze jeden ci zostanie, sluchaj panna za kota nie taka zla wymiana 🤣. Dobra musze zmykac milego dnia zyczy ania😎

Jeden ma 10 lat wiec cieżko mu by było przyzwyczaić się do nowego miejsca ;d

Miłego również 🙂

6 godzin temu, Młoda93 napisał:

Cześć Rysiu. No i jak spędzasz te wieczory? 🙂🙂

Hej 

Aktualnie to pisze prace magisterska, mam złe doświadczenia z zostawiania tego na ostatnią chwilę, inżynierska napisałem w 5 dni ale to siedząc całe noce. Teraz juz to zrobię porządnie :)

Tak poza tym mam plan że jak się zrobi ciepłej i dłużej jasno, to przypomnę sobie co to rower. Chociaż wieciej ludzi namawia mnie na bieganie xd 

W weekendy to jak opisałem wyżej to czasem gdzieś wyjdzie sam ze sobą, czasem zdarzy się że z kimś. Ale przywaznie to oglądam jakieś filmy. 

Podsumowując nic ciekawego 

Przed chwilą, Młoda93 napisał:

Ja też się do biegania przymierzam, ponoć super sprawa :):)

Co roku się przymierzalem i zawsze kończyło się na przymiarce 😞