Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ginekolog

Dlaczego panuje przekonanie, że pampers jest po to, żeby dziecko siedziało w fekaliach?

Polecane posty

Gość Ginekolog

Ludzie złoci, wdrukujcie sobie do glowek, że pampers jest tylko po to, żeby podczas załatwiania potrzeb fizjologicznych przez dziecko, siki i/lub kupa nie rozbryzgiwały się wokół? Co to w ogóle za mentalność, że ktoś zmienia pampersa co trzy godziny, a ktoś co godzinę? To śmieszne. I żałosne. Zmienia się zaraz po kupie lub siku. Uprzedzam pytania madek skąd wiadomo kiedy jest kupa lub siku: zagląda się kontrolnie co kwadrans-pol godziny czy pasek zmienił kolor z żółtego na niebieski. Po drugie ja zawsze słyszę kiedy moje niemowle sra. 

Gość madka z gosiowej wólki

mój synek jak sra to siedzi cicho w kącie , po chwili ukazuje się smród 

Gość Lulu

Up

Gość Gosc

Bo ludzie nie mają wyobraźni. Obmywają dziecku tylko siusiaka a nie rozumieją ze trzeba też umyć pachwiny podbrzusze i uda.

Gość Gość

Up

Gość Gość

Up

Gość tee

Nie spotkałam się z taką 'mentalnością'. Ludzie zmieniają pampersa jak jest ku temu potrzeba.

Gość Ginekolog
2 minuty temu, Gość tee napisał:

Nie spotkałam się z taką 'mentalnością'. Ludzie zmieniają pampersa jak jest ku temu potrzeba.

Nieprawda. Nie zmieniają po każdym siku, tylko czekają aż się dobrze napełni pielucha moczem.

Gość tee
19 minut temu, Gość Ginekolog napisał:

Nieprawda. Nie zmieniają po każdym siku, tylko czekają aż się dobrze napełni pielucha moczem.

Napisałam "jak jest ku temu potrzeba", a to nie oznacza po każdym siku, bo po jednym siku pielucha zwykle nie jest jeszcze wilgotna w miejscu, gdzie styka się ze skórą dziecka. Zresztą, zależy jaka pielucha i jak duże jest dziecko. Po każdej kupie to owszem.

Gość Gosc

Po każdym siku trzeba zmienić. 

Gość Tata.

A dla mnie jesteście ...ami wszyscy co tu się udzielają, po pierwsze ,,sra ,, co to ku/rwa za słowo?  Sam srasz jeden z drugim, brzydzę się takim zwierzętami jak Wy. 

Gość Gość
19 godzin temu, Gość Tata. napisał:

A dla mnie jesteście ...ami wszyscy co tu się udzielają, po pierwsze ,,sra ,, co to ku/rwa za słowo?  Sam srasz jeden z drugim, brzydzę się takim zwierzętami jak Wy. 

Sranie - normalna sprawa.