Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ważne kto

Nie masz komu się zwierzyć z kim pogadać pogadaj ze mną

Polecane posty

Gość nie ważne kto

nie ważne kim jestem, chcesz pogadać anonimowo to zapraszam, podać kontakt w celu umówienia rozmowy ( głosowej, najlepiej przez jakiś komunikator ), nie interesuje mnie kim jesteś tylko co chcesz powiedzieć, czas się przełamać i zrobić ten krok, choć może wydawać się to niekonwencjonalne

Gość Gosc gosc

Spadaj zboku precz

Gość Twoje

Ogloszenie jest  podejrzane  poeiedz jaka9 msdz5 wiedzę  by radzic6 wszystkim  w każdym temacie 

Gość trudno dogodzić

ktoś wyciąga do was dłoń to wolicie ją gryźć, ...e

eh, wam ludziom trudno dogodzić, lubicie tylko narzekać na swój marny los a nic z tym nie robicie, należy wam się dokładnie to co macie, zdychajcie sami i samotni w takim razie i srał was pies, bo to tylko wasza wina 

Gość Tak autorze

Tak autorze a od czasu zwierzenia  się tobie  los  odmieni  sie  jak za dotknięciem  czarodziejskiej  różdżki  będziemy  uzdrowieni 

Gość Gosc.

Jeatem przeziębiona. Nie mam sił.

Gość gość vbgy

Nie mam pieniędzy .Ile bierzesz i czy mi się polepszy .Mam bardzo dużo problemów i nie mam z kim o tym porozmawiać .Czuję się zagubiona i maz mnie zdradza i moje życie to jedna wielka niewiadoma. 

Gość goscfdsh

Nie mam czasu idę pić. Mam się upić czy nie jak radzisz?? 

Gość rusek nie pije

chlaj aż zdechniesz, dobry czyn społeczny

Gość wyłącz TV
21 minut temu, Gość gość vbgy napisał:

Nie mam pieniędzy .Ile bierzesz i czy mi się polepszy .Mam bardzo dużo problemów i nie mam z kim o tym porozmawiać .Czuję się zagubiona i maz mnie zdradza i moje życie to jedna wielka niewiadoma. 

wszystko się polepszy jak ruszysz d!upe, zamiast patrzeć wstecz patrz naprzód i przestań narzekać

Gość meksykańskie taco
29 minut temu, Gość Gosc. napisał:

Jeatem przeziębiona. Nie mam sił.

czosnek, miód, cytryna, witamina C i wygrzać zwłoki w łóżku, a jak zdechniesz to twój problem też się rozwiąże więc twój wybór którą droge wybierasz

Gość cfdsh
8 minut temu, Gość wyłącz TV napisał:

wszystko się polepszy jak ruszysz d!upe, zamiast patrzeć wstecz patrz naprzód i przestań narzekać

To nie jest tak że ja nic nie robię bardzo dużo robię w swoim życiu , czasami moja doba jest za krótka. W porównaniu z moim partnerem ja zarabiam grosze ale i tak okazuje się że ja nic nie robię , za mało wkładam do budżetu domowego itd.czuje mocna presję z jego strony .Czasami czuję się gorsza .

Gość wyłącz TV
5 minut temu, Gość cfdsh napisał:

To nie jest tak że ja nic nie robię bardzo dużo robię w swoim życiu , czasami moja doba jest za krótka. W porównaniu z moim partnerem ja zarabiam grosze ale i tak okazuje się że ja nic nie robię , za mało wkładam do budżetu domowego itd.czuje mocna presję z jego strony .Czasami czuję się gorsza .

nie kasa daje wartość człowiekowi tylko dusza, zapamiętaj o tym, śmierć wyrówna wszystkich materialnie, twój facet to pajac nie zasługujący na tak dobrą dusze jak ty

Gość zimowy sen
7 minut temu, Gość cfdsh napisał:

to facet ma zapewniać byt rodzinie, a to że on nie potrafi i zmusza cie do pracy poza domem to jest jego niedociągnięcie nie twoje, ty masz dbać o dom i rodzine a nie się kur/wić w jakiejś durnej firmie przez niego za jakieś grosze, kobieta ma pilnować ognisko domowe a facet dosypywać do niego paliwa

Gość w oko
2 minuty temu, Gość zimowy sen napisał:

to facet ma zapewniać byt rodzinie, a to że on nie potrafi i zmusza cie do pracy poza domem to jest jego niedociągnięcie nie twoje, ty masz dbać o dom i rodzine a nie się kur/wić w jakiejś durnej firmie przez niego za jakieś grosze, kobieta ma pilnować ognisko domowe a facet dosypywać do niego paliwa

Widziałem że kur/wiles się z buldogiem niemieckim pod lidlem.Wachsles mu tyłek 

Gość hitler to król
Przed chwilą, Gość w oko napisał:

Widziałem że kur/wiles się z buldogiem niemieckim pod lidlem.Wachsles mu tyłek 

że hitler twojej babki nie spalił, teraz takie gòwno łazi po tym świecie

Gość w oko
2 minuty temu, Gość hitler to król napisał:

że hitler twojej babki nie spalił, teraz takie gòwno łazi po tym świecie

Pocałuj mnie w doooooopeeeeę nie ma co się wstydzić

Gość Sa tu problemy

Egzystencjalne  rodzinne  i życia  codziennego  nie uleczysz  radami  rodem z gazet  Poeiedz autorze  Ty sam masz  dobre  udane  zycie Można  radzić  jak samemu  jesteś  na prostej 

Gość papier toaletowy

co to jest udane życie? macie jakieś fanaberie wyssane z TV, fantazja fajna jest ale gdy film się kończy wraca się do zwyczajnych realiów gdzie trzeba ..., rzygać, a nieraz nawet pierdzieć, okropne sprawy

Gość Ta inna

Czyli twoje  życie  twoje  sprawy.i rodzinne  i zawodowe  pozostawiaja  wiele  do życzenia a innym  chcesz rady  dawać Lekarzu  wylecz  sie  sam

Gość centrum śmierci

lekarze nie leczą tępa pało, za dużo TV oglądasz

Gość O jak milutko

Wyszło  szydło  z worka 

Gość otwarta japa

nikt nikomu nie będzie rad dawać, was chyba pogieło