Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek

Nigdy nie próbowałem innej kobiety niż swojej żony 26 lat

Polecane posty

Gość Tomek

Mam 26 lat, od zawsze jestem w związku z jedna kobieta , gdy zaczęły się moje pierwsze ekscesy erotyczne odrazu się poznaliśmy i do tej pory współżyłem tylko z 1 partnerka . Marzy mi się przelotny romans , szybki numerek z kimś innym .Pocigaja mnie straszę kobiety i chyba się skuszę 😀

Gość gosc
17 minut temu, Gość Tomek napisał:

Mam 26 lat, od zawsze jestem w związku z jedna kobieta , gdy zaczęły się moje pierwsze ekscesy erotyczne odrazu się poznaliśmy i do tej pory współżyłem tylko z 1 partnerka . Marzy mi się przelotny romans , szybki numerek z kimś innym .Pocigaja mnie straszę kobiety i chyba się skuszę 😀

O Ty! Mam Cię! 😂

Byłam pierwszą kobietą mojego męża. Myślisz, że ma myśli podobne do Twoich? Idę go maltretować czy tak jest 🤣

Gość Ddddd

Proponuje moja żonę ma 41 lat szczupła z dużym biustem oczywiście jeśli ona cię zaakceptuje 

Gość Tomek

Bardzo chetnie , oboje musielibyśmy się zaakceptować 

Gość Ddddd

Żona ma 41lat 166wz 59kg krótkie włosy duże piersi. Wykształcenie wyższe. Sex w mojej obecności dodatkowo jeszcze jeden ogladajacy.  Mieszkamy w centralnej Polsce Napisz o sobie 

5 godzin temu, Gość Tomek napisał:

A jesli ci się spodoba to co z  żoną?

Gość Sławianin

Nie ladnie. Zrobisz jej świństwo jeśli to prawda 

Gość Yyyyy

Nie kumam masz dziewczynę, wszystko super, układa ci się jesteś z nią już sporo czasu i tak dla zabawy chcesz wyjebać jakąś rycząca 40. Troszkę jak frajer, przynajmniej jej o tym powiedz 

Gość bolek

jak ci jest z nią dobrze w seksie to po co?

Chyba, że bardzo słabo ...

Gość gość Adam
9 godzin temu, Gość bolek napisał:

jak ci jest z nią dobrze w seksie to po co?

Chyba, że bardzo słabo ...

Obca kobieta to nie wino, do dowolnego próbowania. Jeśli normalnie współżyjesz z żoną to jak sens ma zdrada z ryzykiem fatalnych konsekwencji.

1 godzinę temu, Gość gość Adam napisał:

Obca kobieta to nie wino, do dowolnego próbowania. Jeśli normalnie współżyjesz z żoną to jak sens ma zdrada z ryzykiem fatalnych konsekwencji.

Bo się w du/pie poprzewracało,  ot co.