Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaa25

Pokochałam innego za granica

Polecane posty

Gość Aniaa25

Wyjechałam do Holandii na pół roku (w celu zarobkowym) byłam zmuszona do wyjazdu, bo straciłam prace w Polsce a koleżanka załatwiła mi prace jako kelnerka w Amsterdamie. 

Musialam przetrwać rozlonke z moim chłopakiem który został w Polsce. Kochałam go bardzo i było mi ciężko, jednak dużo rozmawialiśmy przez tel itp. Po jakimś czasie poznalam wspaniałego Jamajczyka. Jest dla mnie bardzo dobry, pomocny, wspiera mnie, mogę porozmawiać z nim o wszystkim, pomaga mi w nauce języka. Zakochałam się w nim. Nie powiedziałam mu, ze w Polsce czeka na mnie chłopak, bo nie chce go stracić. Jak mam zerwać z chłopakiem którego już nie kocham? 

Gość Gość

Normalnie. Po prostu powiedz chłopakowi z polski, że już go nie kochasz bo poznałaś innego. 

Gość Aneczka

Po prostu powiedz że znalazłaś innego faceta toteż miłość z nim wygasła. To normalne że każdy szuka najlepszej opcji dla siebie, a to może być dla Ciebie życiowa szansa żeby się w życiu ułożyć.

A najlepiej to nic nie mów bo gdyby jednak z tym jamajczykiem ostatecznie nie wyszło to zawsze będziesz mogła wrócić do tego pierwszego. Lepiej trzymać otwarte furtki, bo nigdy nie wiadomo jak się sytuacja rozwinie.

Gość Gosc

Ty gorsza od szmaty.

4 godziny temu, Gość Aniaa25 napisał:

Kochałam go bardzo

Kłamiesz. Tyle warta jest tkz. Miłość. Pojawi się inna opcja i już jej nie ma. 

Gość ...

Robisz sobie schody w życiu bo jak ci nie wyjdzie z tym bambo to żaden Polak ciebie nie będzie chciał po murzynie. Faceci którzy biorą sobie kobiety po czarnych są uważani za fra'jerów i obiektem drwin, dlatego będziesz trendowata w wypadku gdyby bambo cię zdradził... no ale to już twój problem. Powodzenia. 🙂

Gość Aniaa25
3 godziny temu, Gość ... napisał:

Robisz sobie schody w życiu bo jak ci nie wyjdzie z tym bambo to żaden Polak ciebie nie będzie chciał po murzynie. 

A skąd będzie wiedział, że przedtem miałam murzyna? 

Gość Aniaa25
7 godzin temu, Gość Aneczka napisał:

Po prostu powiedz że znalazłaś innego faceta toteż miłość z nim wygasła. To normalne że każdy szuka najlepszej opcji dla siebie, a to może być dla Ciebie życiowa szansa żeby się w życiu ułożyć.

A najlepiej to nic nie mów bo gdyby jednak z tym jamajczykiem ostatecznie nie wyszło to zawsze będziesz mogła wrócić do tego pierwszego. Lepiej trzymać otwarte furtki, bo nigdy nie wiadomo jak się sytuacja rozwinie.

Wlasnie tez tak myślę, że warto sobie zostawić jakieś wyjście awaryjne. Chyba na razie nie będę mu o niczym mówić. 

Gość rózga batem
8 godzin temu, Gość Aniaa25 napisał:

Wyjechałam do Holandii na pół roku (w celu zarobkowym) byłam zmuszona do wyjazdu, bo straciłam prace w Polsce a koleżanka załatwiła mi prace jako kelnerka w Amsterdamie. 

Musialam przetrwać rozlonke z moim chłopakiem który został w Polsce. Kochałam go bardzo i było mi ciężko, jednak dużo rozmawialiśmy przez tel itp. Po jakimś czasie poznalam wspaniałego Jamajczyka. Jest dla mnie bardzo dobry, pomocny, wspiera mnie, mogę porozmawiać z nim o wszystkim, pomaga mi w nauce języka. Zakochałam się w nim. Nie powiedziałam mu, ze w Polsce czeka na mnie chłopak, bo nie chce go stracić. Jak mam zerwać z chłopakiem którego już nie kocham? 

typowa polczyna poleciała na egzotycznego bambo, brzuch ci zrobi i spier/doli, jak syfa ci nie da w prezencie, polczyny są jednak tępe

Gość tratalata
9 minut temu, Gość Aniaa25 napisał:

A skąd będzie wiedział, że przedtem miałam murzyna? 

bo pipe rozjechaną będziesz miała, pozatym to z daleka widać po gębie która bambusa miała, łatwo zauważalne

Gość HIV od bambusa
8 minut temu, Gość Aniaa25 napisał:

Wlasnie tez tak myślę, że warto sobie zostawić jakieś wyjście awaryjne. Chyba na razie nie będę mu o niczym mówić. 

jprdl, baby to strasze koorfy, ale to od dawna wiadoma sprawa

Gość Zyrafa

Haha no swietna ta rada, zeby sobie zostawiac otwarta furtke. Naprawde. Rob co chcesz, moze koles w polsce tez nie czeka, albo nie jest ci wierny, tego nie wiesz, ale uwazalabym na tego jamajczyka, bo co z nim wyjdzie i na ile tez pewnosci nie masz. Dla czarnego jestes biala, ktora chce zaliczyc, zeby kolejny raz potwierdzic stereotyp, ze polczyny to latwe laski, ktorym latwo mydlic oczy.

Gość iskra egzotyki

po bambo babie oczy się zmieniają i wiadomo od ręki, nie trzeba nawet pytać

Gość bamboleo
2 minuty temu, Gość Zyrafa napisał:

Haha no swietna ta rada, zeby sobie zostawiac otwarta furtke. Naprawde. Rob co chcesz, moze koles w polsce tez nie czeka, albo nie jest ci wierny, tego nie wiesz, ale uwazalabym na tego jamajczyka, bo co z nim wyjdzie i na ile tez pewnosci nie masz. Dla czarnego jestes biala, ktora chce zaliczyc, zeby kolejny raz potwierdzic stereotyp, ze polczyny to latwe laski, ktorym latwo mydlic oczy.

to nie stereotyp, polczyny to ŁATWE laski, kropka

Gość Aniaa25
22 minuty temu, Gość Zyrafa napisał:

Może i jestem dla niegob tylko przygodą, ale dla takiej przygody warto poświęcić związek z chłopakiem.

Seks z nim jest nieziemski, jeszcze nigdy z żadnym nie było mi tak dobrze. 

Każda kobieta powinna spróbować seksu z czarnoskórym. 

Gość Rademenes

to współczuje chłopakowi Twojemu,weź sobie trzech murzynów jak tak bosko

Gość Gosc

Bez przesady 

Gość Aniaa25

Jak kobieta spróbuje seksu z czarnym to już żaden biały jej nie zadowoli. 

Gość Malutka
59 minut temu, Gość Aniaa25 napisał:

Wyjście awaryjne? A po co skoro o tak ajuz nie kochasz swojego chłopaka? Żeby ,,byc w zwiazku" i nie być samej w razie niepowodzenia z murzynem? Żałosne są kobiety które MUSZA kogoś mieć aby był, bo chyba umrą bez męskich gaci obok. 

Gość O zgrozo.

Kolejne prowo jakiegos koniotrzepa, ktory lubi tak przedstawiac kobiety. Juz ktoras taka historyjka, te same zdania. 

Gość Aniaa25
14 minut temu, Gość Malutka napisał:

Wyjście awaryjne? A po co skoro o tak ajuz nie kochasz swojego chłopaka? Żeby ,,byc w zwiazku" i nie być samej w razie niepowodzenia z murzynem? Żałosne są kobiety które MUSZA kogoś mieć aby był, bo chyba umrą bez męskich gaci obok. 

A jak będę musiała wracać do Polski albo stracę prace? Przecież rachunki się same nie zapłacą. Ja też muszę mieć na swoje przyjemności. Kosmetyczka, ubrania, fitness, biżuteria, kosmetyki.

Dlatego dobrze mieć kogoś kto o to zadba. Sama na wszystko przeciez nie zarobie. 

Gość ech
31 minut temu, Gość Aniaa25 napisał:

A jak będę musiała wracać do Polski albo stracę prace? Przecież rachunki się same nie zapłacą. Ja też muszę mieć na swoje przyjemności. Kosmetyczka, ubrania, fitness, biżuteria, kosmetyki.

Dlatego dobrze mieć kogoś kto o to zadba. Sama na wszystko przeciez nie zarobie. 

To niech ci to zapewni twój kochany murzynek.

Albo po prostu nie bądź c00rvą i nie zdradzaj swojego faceta.

Gość Aniaa25
8 minut temu, Gość ech napisał:

To niech ci to zapewni twój kochany murzynek.

Albo po prostu nie bądź c00rvą i nie zdradzaj swojego faceta.

Przecież zawsze można to jakoś połączyć. 

Jeden zapewnia mi wspaniały seks, a drugi utrzymanie. 

Gość ech
11 minut temu, Gość Aniaa25 napisał:

Przecież zawsze można to jakoś połączyć. 

Jeden zapewnia mi wspaniały seks, a drugi utrzymanie. 

Ech, c00rvy i ich racjonalizowanie swoich zachowań...

Nie. Jeśli chcesz się r00chać z kim popadnie, to nie wiąż się z nikim.

Gość jjfox

Daj sobie spokój z czarnym. Zrobi ci dziecko i zostawi na 99%. Będziesz chować mulata w Polsce? Będziecie tu mieć piekło nie życie.