Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JogobelaElaa

CZY WYMAGAM OD NIEGO ZA DUŻO?

Polecane posty

Gość JogobelaElaa

Ostatnio obchodziłam swoje 24 urodziny. Mój chłopak z którym jestem już 3 lata, oczywiście zapowiedział, że do mnie przyjdzie. Ten dzień mieliśmy spędzić wspólnie, kameralnie - nie planowałam nic na siłę, zapewne spędzilibyśmy wieczór z dobrym filmem, winem, ciasteczkami które kupiłam a być może grając w planszówki (granie w gry to nasza pasja wspólna). Imprezę dla znajomych wyprawiam w wakacje, aby moim ludziom pasowało się spotkać. Po 16 wróciłam do domu z uczelni i na niego czekałam (on kończył zajęcia później). Przyszedl do mnie tylko na dwie godziny, wypił herbatę pogadaliśmy i powiedzial, że musi już iśc, bo obiecał tatcie kupić piwko na piątkowy wieczór.

Zamurowało mnie wtedy. Myślałam, że spędzimy cały dzień. Spytałam czy mówił tacie, że idzie do mnie na urodziny - powiedział, że nie. Zapytałam czemu nie zostanie chociaż godzinke - dwie godziny dłużej, to 20:00, żebyśmy chociaż wspólnie film obejrzeli, ale powiedział, że się spieszy bo tata będzie na niego "zły" jak się spóźni z piwem.

Super.... poszedl a ja przepłakałam swoje urodziny. To pierwsze urodziny, które tak olał! Nawet nie mówił rodzicom, że ten dzien miałby miec zajęty i spędzać ze mną, więc rodziców nie winię, skąd mogli wiedziec.... Około godziny 22:00 weszlam na komputer popisać ze znajomymi, i widziałam, jak siedzial na róznych komunikatorach i grał w gry z kolegami.

Co ja mam sobie myśleć?! Zwróciłam mu na to uwagę, powiedział, że marudzę. Mam się do niego nie odzywać teraz tydzien za karę czy co?

Gość gościnnie

Jestem z moim 10 lat większość urodzin i imienin olewał. I jakoś żyję. Pewnie przykro jak diabli i boli ale co zrobić. Chyba tylko zerwać

Gość Taką młodamłoda

Znajdzie  Jeszcze innego  

Gość Merigold

Dziewczyny, nie wyobrażam sobie być z mężczyzną, który olewa ważne dla mnie okazje... 😞 a już zupełnie nie wyobrażam sobie bycia z kimś, komu nie "zapomniało się" raz, a nie dba o moje samopoczucie od dekady...
Z drugiej strony, autorko, skoro imprezę wyprawiasz w wakacje, to może dlatego potraktował ten dzień jak zwykły dzień?
My w tym roku w Walentynki złożyliśmy sobie tylko życzenia, bo ustaliliśmy, że "wyprawiamy" je dzień później. 

Gość fifi

To niezłych masz znajomych że aż do wakacji czasu nie mają