Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość mężczyzna

siusianie przy seksie

Polecane posty

Gość gość mężczyzna

Często mam z żoną seks rano bo przyjeżdżam z pracy bardzo późno. Nie wypędzam jej nad ranem do łazienki i zdarza się że mając po nocy pełny pęcherz popuszcza siku w orgaźmie. Mnie to dodatkowo podnieca ale ona ma potem przebieranie łóżka.  Ja w podnieceniu nie wysikam kropli. Czy u kobiet to normalne?

Gość gość Jola
Dnia 4.03.2019 o 07:26, Gość gość mężczyzna napisał:

Często mam z żoną seks rano bo przyjeżdżam z pracy bardzo późno. Nie wypędzam jej nad ranem do łazienki i zdarza się że mając po nocy pełny pęcherz popuszcza siku w orgaźmie. Mnie to dodatkowo podnieca ale ona ma potem przebieranie łóżka.  Ja w podnieceniu nie wysikam kropli. Czy u kobiet to normalne?

Ja się czasem zsikuję ale przy masturbacji. Podnieca mnie to dodatkowo to nieraz trzymam długo mocz, masturbuje się w majtkach w które w dużym podnieceniu puszczam.

Witam.

Mysle tak wedlug swych doświadczeń że, u kobiet i mezczyzn jest zupelnie inaczej, kobieta pod wplywem podniecenia sie rozluźnia w okolicach okolo pochwowych i czasem sie posika z radości a bywa i nr.2😃

Kobieta się z tego powodu chyba wstydzić a men dumny ze był ponadprzecietny ...

Gość gość chłopak
7 godzin temu, widok napisał:

Witam.

Mysle tak wedlug swych doświadczeń że, u kobiet i mezczyzn jest zupelnie inaczej, kobieta pod wplywem podniecenia sie rozluźnia w okolicach okolo pochwowych i czasem sie posika z radości a bywa i nr.2😃

Kobieta się z tego powodu chyba wstydzić a men dumny ze był ponadprzecietny ...

Ja stwierdziłem przy seksie z moja dziewczyną, że kobieta przy dochodzeniu nie może już nad niczym panować i gdy ma stosunek z pełnym, uciskającym pęcherzem to jest naturalne, że będzie bezwolnie sikać.