Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iskierka

Krwawienie z odstawienia + test ciążowy

Polecane posty

Gość Iskierka

Hejka

Mam pytanie 

Czy krwawienie z odstawienia i po nim 3 negatywne testy ciążowe, zrobione jakoś miesiąc po stosunku wykluczają już ciąże? Testy oczywiście z moczu porannego... 

Gość aaz

No zazwyczaj tak jest że to oznacza brak ciąży.

Ale dla ciebie najwyraźniej to wciąż nieprzekonujące.

Gość Iskierka

Testów zrobiłam więcej, bo przecież po 1 nie ma co się sugerować, więc należy zrobić co najmniej 2 🙂

W takim razie wykluczam ciąże 

Gość aaz

No ja tam w całym swoim życiu zrobiłam tylko 2 testy, po jednym na potwierdzenie każdej z dwóch ciąż.

Więcej nie robiłam bo i po co?

Gość Iskierka

No ja właśnie chciałam potwierdzić BRAK owej ciąży :-) z negatywnym wynikiem bywa różnie, więc wolałam zrobić więcej by miec pewność, oczywiście te testy były zrobione w odstępach czasu, kilku dni... 

Gość Gość

Jeśli krwawienie z odstawienia wystopilo to nie ma się czym przejmować. Napewno nie jesteś w ciąży. 

Gość Iskierka

No właśnie, a czytalam gdzies, ze krwawienie samo w sobie nie wyklucza ciąży, ale chyba potwierdzone 3 negatywnymi testami juz tak :-) pozdrawiam 

Gość Qwe

Cześć. Podłącze sie pod temat.... Czy jezeli wykonam test 7 tyg. Po stosunku moge uznać go za wiarygodny? 

Gość Qwe

Hm... nawet testy robione sporo ponad miesiąc od stosunku, a testów było kilka? Więcej niż Twoich... Tylko, że u mnie była zawsze jedna wyraźna kreska i nic więcej. Poza tym było zabezpieczenie, ale jak wiemy 100% metody nie ma.  Stosunek był prawie 50 dni temu, więc wydaję mi się, że jakiś z testów już by pokazał chociażby bladą kreskę