Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość górski problem

Zatwardzenie, co robić?

Polecane posty

Gość górski problem

Jestem z chłopakiem w górach i mam problem natury fizjologicznej. Mianowicie od pięciu dni nie robiłam kupy. Wczoraj i dziś próbowałam, pomóc sobie czopkiem glicerynowym ale nic nie wskórałam. Dolegliwość zaczyna mnie niepokoić, bo strasznie spuchłam i brzuch mnie boli. Zwykle robię kupę codziennie, a nawet dwa razy, więc jestem tym zaniepokojona. Brałam xenne ale też nie pomogła, ani tabletki ani herbatka. Nie chcę brać czegoś mocnego, bo większość czasu spędzamy poza kwaterą i nie zawsze w pobliżu jest toaleta.

Gość górski problem

Dodam jeszcze, że chłopak nie wiem o moich dolegliwościach i zastanawia sie dlaczego nie mam apetytu i najlepszego nastroju, /dopytuje się czy coś sie stało, a ja wstydze sie o tym mówić...

Gość górski problem

Dodam jeszcze, że chłopak nie wiem o moich dolegliwościach i zastanawia sie dlaczego nie mam apetytu i najlepszego nastroju, /dopytuje się czy coś sie stało, a ja wstydze sie o tym mówić...

Gość górski problem

Gość górski problem

Gość górski problem

kurde, ten internet tu jeszcze kuleje i spam mi wyszedł :(((

Gość górski problem

Nikt, mi nic nie poradzi?

Gość gość

Idź do apteki, a co mamy Ci poradzić?

Gość górski problem

Ale nie mogę, bo chłopak ze mna wszędzie chodzi :((((((

Gość górski problem

Pomoże mi ktoś, bo zaraz zwariuję!!!

Gość Ghg

Idź do lekarza.

Gość górski problem
1 minutę temu, Gość Ghg napisał:

Idź do lekarza.

nie mogę, nawet nie wiem gdzie w tej miejscowości jest przychodnia, to odludzie. a poza tym chłopak widzi, że coś ze mną nie tak, ja mu przecież nie powiem, bo sie wstydzę 😞

Gość górski problem

Ma ktoś pomysł, na rozwiązanie problemu, bo dziś 6 razy próbowałam i nic, dostaje świra, bo w toalecie nie mogę za długo siedzieć, bo chłopak sie zastanawia co tyle czasu robię.

Gość gość

Ale sklep chyba jest w tej miejscowości. Idź jutro i kup suszone śliwki albo sałatkę/sok z buraków. 

Gość górski problem
Dnia 4.03.2019 o 22:00, Gość gość napisał:

Ale sklep chyba jest w tej miejscowości. Idź jutro i kup suszone śliwki albo sałatkę/sok z buraków. 

Jest sklep ale wszędzie chodzę z chłopakiem i on ciągle sie dopytuje, zwykle nie przepadam za sałatkami, tym bardziej sokiem z buraków, wiec by coś podejrzewał, próbowałam jeść ostatnio trochę, więcej warzyw. Nie miałam ostatnio internetu, bo sie coś popsuło po wichurze. Sytuacja sie trochę polepszyła, tzn. w nocy z wtorku na środę, jak chłopak spał, wzięłam ostatni czopek, jaki miałam. Potrzymałam go dłużej licząc, że to coś zmieni. wierciłam się w łóżku ponad pół godziny, ( na szczęście mamy oddzielne łóżka.) po cichu wymknęłam się do toalety, bo jest na korytarzu. Sama toaleta, to też problem, brzydzę sie z niej korzystać bo jest obleśna. Stare kible, z takim schodkiem z zaciekami rdzy, deski też zżółknięte pamiętają na bank czasy PRL i ogólnie brudne, śmierdzi tam. Dlatego, jak tylko mogę korzystam gdzieś na mieście, np. w knajpce, czy kawiarni, a jak już muszę to siku robię na "Małysza" ale dwójkę, to muszę usiąść, (dwa razy musiałam skorzystać i potem sie myłam.) więc wykładam deskę papierem, tylko zawsze papieru jest mało, wiec muszę "kraść" z innej kabiny, a czasem tam też nie ma, więc od kilku dni, mam własny w torebce. Ale zboczyłam z tematu, udało mi się coś tam wycisnąć, owej nocy, nie wiele ale się ruszyło, w dzień jak byliśmy na obiedzie, też coś wyszło i dziś na ranem, też. Jednak dalej mnie rozsadza i nie czuje się lepiej:( Czopki i xenna, mi się skończyły, a nie mam jak kupić, bo co prawda na rynku jest apteka ale jak wspomniałam, wszędzie chodzę z chłopakiem, a on lubi się nabijać z takich problemów, jest trochę nie dojrzały 😞