Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yan

Pytanie nt obrzezania.

Polecane posty

Gość Yan

Witam forumowiczów,

widziałem już wiele tematów na ten temat, lecz w żadnym nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie, więc zwracam się do was.

Przede wszystkim - czy z powodu tego że napletek według mnie jest trochę za długi to czy mogę wykonać całkowite obrzezanie w celu pozbycia się go. Mam na oku high&tight.
Po drugie - jak wygląda dzień/dwa dni po zabiegu, z czym należy się wiązać etc, czy będąc w pozycji siedzącej (większość mojego dnia tak wygląda niestety) nie będzie niczemu przeszkadzać
Po trzecie - czy wymagane jest badanie lekarskie (np. badanie moczu, badanie krwi, etc)
Po czwarte - na czym dokładnie polega rozmowa z chirurgiem, mowa tu co chcę zrobić, czy jaki styl czy co?
Po piąte - czy zabieg wymaga zgody rodzica (mam 17 😕)
Po szóste - czy przed zabiegiem (wiadomo kilka tygodnii) warto zahartować sobie główkę/grzybka aby potem nie powodowała dyskomfortu po operacji? 
Po siódme - kiedy warto wykonać obrzezanie (tu raczej o miesiąc, np luty), nie wiem czy nie warto wykonać przez wakacje, ponieważ w tym roku i tak nigdzie raczej nie pojadę, a siedząc w domu nie będę powodował sobie większego dyskomfortu płynącego z rany.
I ostatnie - jak wygląda sprawa z blizną (w high&tight), jak długo będzie się ona regenerować, na ile wstrzymać się z masturbacją (i tak dosyć rzadko to robię, więc dla mnie miesiąc bez to nic)

Z góry dzięki za odpowiedzi!