Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Awa87

Mąż już od roku nie chce seksu

Polecane posty

Gość Awa87

Witam, nie wiem czy temat był i czy w dobrej grupie to podejmuje,ale co tam.

Jesteśmy 10 lat po ślubie,mamy dziecko. Między nami bywało różnie,ale na początku był ogień, seks prawie codziennie,próbowaliśmy nowych rzeczy,przez kilka pierwszych lat było idealnie. Potem zaczęło się psuć,on przestawal  się interesować, zajął się pracą i innymi rzeczami,przylapywalam to na pisaniu w necie z innymi kobietami... seks był coraz rzadsze,raz w tygodniu,raz w miesiącu, ostatni raz był rok temu. Ciągle to boli głowa,nie chce,jest zmęczony itd. Ja czuje się przez to źle,gdyż mam duze potrzeby, seks nie jest śr dla mnie najważniejszy,ale jednak bez niego trudno mi funkcjonować. Próbuje z nim rozmawiać,reaguje złością,próbuje to uwieść,nie pomaga. Czuje się okropnie,a jestem atrakcyjną kobietą. Powiedziałam mu nawet,że jak dalej tak pójdzie,to znajdę sobie innego. On tylko mnie wysmiał. Nie wiem już co robić, ktoś mi podsunął pomysł,by po prostu nie rozmawiać z nim,nie naciskać i się zobaczy. Ale mam wrażenie , że to nic nie da. Mam straszne myśli w głowie,od jego zdrady do tego,że jest impotentem... Tylko on mi nic nie mówi. Co więc mam zrobić?

Gość Lagertha

Masz jakiegoś nudziarza w chacie, albo go nie pociągasz jako kobieta... w obu przypadkach słabo to wygląda.

Gość la la la lalunia

Może ma kochankę i/lub znudziłaś mu się. 

Gość ehh

Sprawa prosta, niestety, chłop dmucha inne laski na boku. Nie ma chłopa, który wytrzyma rok bez seksu. Nie ma. Nawet impotentowi po roku stanie. Dziwne tylko, że szczerze z nim nie porozmawiasz. Może boisz się prawdy?

Gość Karolina

Aj z facetami to ciężko się dogadać. Jak się chce szczerze pogadać na jakiś temat (zwłaszcza o problemie), to facet zazwyczaj się obrusza i udaje że tego problemu nie ma i że wszystko gra.

Wg mnie powinnaś spróbować jeszcze raz pogadać z nim szczerze, tak na spokojnie, o co chodzi, bez podniesionego tonu i tak trochę żartobliwie. Jak dalej będzie zamknięty w swoim świecie to zaniechać tematu i skupić się na innych rzeczach. Niech poczuję, że Tobie przestało zależeć na seksie z nim.

A wgl to on pisze z innymi kobietami? I jak się z tego tłumaczy? Może też możesz pisać z innymi facetami i Twój nie miałby problemu gdybyś poczuła znowu że żyjesz poznając i odkrywając kogoś innego? Wiesz, nowe emocje, motylki w brzuchu i te sprawy:D

Nie chce cie martwic ale jestem jakis czas po slubie masakra chce mi sie czodziennie to ze wy od roku, jezuu jak mozna tyle wytrzymac cos z nim nie tak albo ma jakies problemy albo ma inna sory ale zdaje mi sie ze nie ma innego wyjscia. Pisalem, pisze z paroma kobietami i u wielu jest ten sam problem , najczesciej niestety konczy sie tym ze wkoncu gosciu przyznaje ze ma kogos mam nadzieje ze u ciebie bedzie inaczej. Powodzenia (sory za kropki, przecinki a raczej za ich brak ale 3 mialem z polskiego wiec😋😁😁)

Trzeba się napić ,to co pomyślisz po trzezwemu po alkoholu powiesz na głos.100% skuteczności.

Gość Awa87

Tych rozmów było setki,naprawdę i zawsze on się denerwuje i mówi,że nie ma problemu. Może rzeczywiście powinnam się nie przejmować i robić swoje...

Gość Głowa do góry

Miałam podobna sytuację. Myślałam nawet, że mąż jest ukrytym gejem. Okazało się po latach, że oglądał sporo filmów i sam się zaspokajał. Po oglądnięcia wycwiczonych wielkich tyłków i piersi, z ostrym makijażem itd, zwyczajna kobieta nie robiła już na nim wrazenia. 

Jeżeli jest tak piszesz i nawet na szczerą rozmowę nie ma szans, to wygląda na to, że masz dwa wyjścia. Albo zaakceptujesz zaistniałą sytuację i pogodzisz się z życiem bez seksu, albo znajdziesz kogoś.

Gość Awa87

Do końca roku dam mu czas,postaram się nie nalegac,zobaczymy. Jak się nie zmieni to składam pozew,bo przez brak seksu czuje się nieatrakcyjna  i beznadziejna jako kobieta. 

Wiecie co jest dziwne w jego zachowaniu? Np mówi żebym mu zrobiła loda,a jak chce więcej to odmawia. Jak mnie przytula to nie dotyka tych moich sfer intymnych,przytula jak koleżankę. Całować się z języczkiem to już w ogóle chyba kilka lat nie calujemy  się. Na rocznicę byliśmy na masażu,myślałam że potem coś będzie,poszedł spać,bo zmęczony. Na walentynki niby przyniósł wino i kwiaty,ale jak przysnelam  z dzieckiem to nie obudził mnie,sam wypił wino... po prostu jakby stracił zainteresowanie mną jako kobieta 😪 jak płaczę to się śmieje że mnie,albo się denerwuje,jak mi smutno nie przytuli, nie spyta co się dzieje. Często jak mu opowiadam jak minął dzień to nie słucha mnie,siedzi ciągle przy telefonie tylko. Terapii nie chce,przerabialam temat już wielokrotnie

Gość Gość

Zwyczajnie przestałaś go pociągać i woli sam sobie zrobić dobrze, a dodatkowo szuka nowych wrażeń w internecie i kto wie czy nie znalazł... Facet żyjący rok bez seksu? Niemożliwe.

Gość gość

bo najlepsza baba to własna graba !!!

zaproponuj mu trójkąt z dobrym bykiem albo układ typu cuckold wtedy on się będzie trzepał a ciebie będzie krył byk na jego oczach !!!

Gość Gość

Ten przylepiony do ręki telefon może oznaczać też , że niestety ma kogoś.Zobacz bilingi a pewnie prawdy się dowiesz dlaczego tak wasz związek wygląda.

Gość Awa87

No niestety,podejrzewam że kogoś ma lub znów z jakąś pisze... Ja jestem naprawdę zadbana,seksowna kobietą, lubiłam zawsze seks i nowe doznania,nie wiem co mu we mnie brakuje. Dziś mamy poważnie pogadać,zobaczymy co z tego wyjdzie

Tobie na pewno niczego nie brakuje. Nie możesz wpędzać się w poczucie winy. Życzę dotarcia do sedna problemu podczas rozmowy. 

Gość Cozatyp

Zostaw ch*ja!!!!

Gość Gościu

Awa , jak powiesz o podejrzeniach to może zejść do podziemia, zebranie dowodów i dopiero wtedy rozmowa.Nie działaj pod wpływem emocji i nie ufaj w to co słyszysz.

Gość przegość

Co by to nie było, odstrzel się w najlepszą bieliznę, kieckę i w najbliższą sobotę nic nie mówiąc idz wieczorem na dwa seanse do kina. A potem z niczego się nie tłumacz. On się nie tłumaczt, to ty też nie musiz.

Gość gość

Gdyby mi facet odp..rdalał takie coś zdradziłabym bez wyrzutów sumienia albo jeszcze wpędzał w kompleksy, co za patafian.

Gość Awa87

Ok pogadaliśmy. Okazało się że problem leży głębiej,że on już mnie nie szanuje,zależy mu,ale już nie tak jak kiedyś. Powiedział że nie wie czy to ma sens naprawiać,jeszcze dziś na spokojnie musimy ustalić. Ja mimo wszystko nie poddam się,kocham go, postaram się,jeśli do końca roku nic się nie zmieni to rozwód. Dziękuję wam za rozmowę.

Gość Deare88
Dnia 5.03.2019 o 08:12, Gość Awa87 napisał:

jak płaczę to się śmieje że mnie,albo się denerwuje,jak mi smutno nie przytuli, nie spyta co się dzieje. 

No i tu jest zawarta odppwiedź na Twoje pytanie. On Cię po prostu już nie kocha 

Gość 40-latek

Jak ja by chciał mieć taką żonę która pragnie się kochać Moja żona nie chcę niczego nowego a sex mówi że ja męczy 

Gość srgrshrhr

Gość 40-latek

Pewnie tylko po Bożemu robicie  ? :-D

Bo inne pozycje to juz grzech

Gość 40-latek

Jak bym doczekał się na opcję po bożemu to bym się cieszyl

Gość Ben
21 minut temu, Gość Awa87 napisał:

Ok pogadaliśmy. Okazało się że problem leży głębiej,że on już mnie nie szanuje,zależy mu,ale już nie tak jak kiedyś. Powiedział że nie wie czy to ma sens naprawiać,jeszcze dziś na spokojnie musimy ustalić. Ja mimo wszystko nie poddam się,kocham go, postaram się,jeśli do końca roku nic się nie zmieni to rozwód. Dziękuję wam za rozmowę.

Nie wiem co ty masz z tym końcem roku. Jak pisze napisał ktoś wyżej masz dwa wyjścia, a 9 miesięcy to szmat czasu. Czy warto go tracić?

Współczuję autorko...  

I podziwiam, że chcesz jeszcze dać Wam czas, gdybym była na Twoim miejscu nie czekałabym już ani dnia. W takiej sytuacji rozwód, to najlepsze wyjście.