Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JakJaToLubię

Czy lubicie dziewczyny masować jądra faceta?

Polecane posty

Gość JakJaToLubię

Ja uwielbiam jak to robi moja dziewczyna mam wtedy potężną erekcję. Poza masowaniem ręką lubię jak robi to dziewczyna stopą lub mnie tam łaskoczę języczkiem. A jak jeszcze kontynuuje masowanie ich podczas innych pieszczot to wytrysk jest niesamowity.

Gość Gość

Poczekaj na mloda93 ona zaraz sie wypowie, ale na pewno lubi.

Gość JakJaToLubię
Przed chwilą, Boli napisał:

Zauważyłem popiszemy ?

Wypier/dalać z mojego tematu.

Gość JakJaToLubię
10 minut temu, Gość JakJaToLubię napisał:

Wypier/dalać z mojego tematu.

Nie podszywajcie się. Zapraszam do dyskusji. Może się nawet Młoda93 wypowiedzieć na ten temat jak już zaczęła tu pisać.

Gość Vanessa21

Jak facet ma duże jaja to w ten sposób można go bardzo szybko doprowadzić do erekcji. Bardzo dużą radość sprawia mi masowanie jego ,,skarbów". Chyba nie ma nic lepszego dla mężczyzny niż kobieca dłoń masująca jego najbardziej wrażliwą strefe erogenną.

Gość gość

lubię ściskać i kręcić wora zaczynam słabo a później coraz mocniej i mocniej efekt jest bajeczny !!!!

Gość Ballbustfan
6 minut temu, Gość gość napisał:

lubię ściskać i kręcić wora zaczynam słabo a później coraz mocniej i mocniej efekt jest bajeczny !!!!

Brzmi ciekawie bardzo lubię takie klimaty, a co sądzisz o robieniu podobnie stópkami? Lub co sądzisz o uderzaniu klejnotów kolanem albo obcasami pierw lekko by je wyczuć a potem coraz mocniej. Nic mi nie sprawia większej radości i mnie nie podnieca bardziej niż długonoga, seksowna dziewczyna, która wie gdzie faceta boli najbardziej.

Gość gość
4 godziny temu, Młoda93 napisał:

Tutaj latają zazdrosne trolle i dosrywają innym. Nie masz o kogo pytać i nie masz się kim przejmować, to są zwykle trolle :))

O co są zazdrosne.O te głupoty?

Gość gość
1 minutę temu, Gość Ballbustfan napisał:

Brzmi ciekawie bardzo lubię takie klimaty, a co sądzisz o robieniu podobnie stópkami? Lub co sądzisz o uderzaniu klejnotów kolanem albo obcasami pierw lekko by je wyczuć a potem coraz mocniej. Nic mi nie sprawia większej radości i mnie nie podnieca bardziej niż długonoga, seksowna dziewczyna, która wie gdzie faceta boli najbardziej.

w bucie ze szpicem

Gość Ballbustfan
9 minut temu, Gość gość napisał:

w bucie ze szpicem

Elegancko i seksownie, świetnie.

Gość Gość

Ciekawie co młoda sądzi o rozrywkach opisanych powyżej?

Gość gość
24 minuty temu, Gość Ballbustfan napisał:

Ból w tak intymnym delikatnym  miejscu to żadna przyjemność.Nie rób sobie jaj. Żadna, to dotkliwy ból.Idioci :(

Gość To nie były żarty
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Ból w tak intymnym delikatnym  miejscu to żadna przyjemność.Nie rób sobie jaj. Żadna, to dotkliwy ból.Idioci :(

On to pisał na serio...