Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna

Co mam robić w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość Dziewczyna

Napiszę Wam jak wygląda teraz moja sytuacja. Mam 20 lat i 2 tysiące do zapłaty na już bo dostaję listy z Arvato o ostatecznym wezwaniu do zapłaty w ciągu 14 dni, które zaraz miną. Zwlekałam ponad dwa miesiące ze spłatą i zaczęli je wysyłać. Wcześniej zarabialam na SEX Kamerkach i to dużo bo czasem 2 tysiące dziennie a nie robiłam pokazów z twarzą. Do tego wzięłam od znajomego 40 tysięcy i podpisałam z nim umowę, że do 31 marca wyślę mu 10 tysięcy z tej kwoty a nie wysłałam jeszcze nic.  Ma tą umowę i powiedział, że odsprzeda to firmie, która się tym zajmie bo wie, że i tak nie dam rady tyle zarobić ale jeśli zobaczy, że coś tam wysyłam to jest w stanie podpisać aneks do umowy żeby przesunąć termin tak bym mogła wpłacić później.  Jestem w rozsypce bo nie chcę wracać na sex kamerki chociaż czuję się zmuszona do tego i nie chodzi o problem nagości tylko o to, że mam wstręt do tej strony i uraz psychiczny. Szukam pracy ale te 2 tysiące do banku muszę wpłacić w tym tygodniu a gdzie ja tyle zarobię? Myślałam już nawet o KLUBIE GO Go, że byłabym tam kelnerką byle nie wracać na sex kamerki. Do tego muszę wyprowadzić się od rodziców i wynająć jakiś pokój więc to koszt około 500 złotych. Jestem głupia dlatego pytam Was o zdanie jako osoby patrzące na to z boku. Może ROZWIĄZANIE JEST PROSTE TYLKO JA GO NIE DOSTRZEGAM. PROSZĘ NIECH MI KTOŚ POMOŻE. 

Gość Kamila

Ja bym chciała na takich kamerkach pracować , wyciągniesz mnie ?

Gość Dziewczyna

Nie wyciągnę bo to szambo i nie życzę nikomu bo tym możesz sobie tylko życie zniszczyć o Ci po tych pieniędzach jak w środku czujesz się pusta i uzależniona bo to tak działa.