Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alusia

Jak Go rozumieć?

Polecane posty

Gość Alusia

Z dobrym kolega, tzn znamy się kilkanaście lat, poszłam do łóżka. Potem on wyjechał na dwa lata.Gdy wrócił znów był seks z jego inicjatywy. Nie widzieliśmy się znowu ok roku i znów seks na spotkanie. On mi podoba się, ale co on o mnie myśli? Zawsze gdy spotykamy się to w łóżku lądujemy. On zawsze tego chce. Jak go rozumiec?

Gość alla

mysle, ze to milosc

Gość gość

Miłość od pierwszego włożenia 🙂

Gość Alusia

Ale czy to ze jemu tak na seksie zależy to oznacza że na mnie też? Czy tylko na seksie? Nie wiem co myśleć. 

Gość Gość
38 minut temu, Gość Alusia napisał:

Ale czy to ze jemu tak na seksie zależy to oznacza że na mnie też? Czy tylko na seksie? Nie wiem co myśleć. 

Tylko na seksie. Nie bądź śmieszna, gdyby chciał to juz byscie dawno razem byli, tak by pokierował ta znajomoscia. Jesteś panna z doskoku gdy akurat jest poblizu. 

Gość Alusia

Też tak momemtami myślę, że nie zależy mu na mnie ale skoro zawsze wraca do mnie to może jednak. Tyle lat a on zawsze jest ze mną nie z inną. To do mnie wraca. 

Gość gość

w hotelu 

Gość Alusia

Tylko dla seksu by zawsze do mnie przyjezdzal tyle lat? Ja nie mam odwagi by zapytać, by powiedzieć, że czegoś innego oczekuję. Może on też nie ma odwagi.

Gość gość

czy przyjezdza do ciebie

Gość Alusia
1 minutę temu, Gość gość napisał:

w hotelu 

Nie rozumiem? 

Gość Alusia

Przyjeżdża do mnie do domu. Tak było od początku. 

Gość gość

sie bzykacie w hotelu

Gość gość

tak do domu brzmi interesujaco a jaki ma samochód jaki kolor

Gość Alusia
Przed chwilą, Gość gość napisał:

tak do domu brzmi interesujaco a jaki ma samochód jaki kolor

To naprawdę takie ważne? No przestań.... W domu się spotykamy no bo gdzie niby. 

Gość gość

w domu to bzykacie sie 

Gość Ona

Miałam podobna sytuację, teraz jesteśmy razem i spodziewamy się dziecka. 

Gość gość

to gratulacje moze bedzie chłopiec szczesliwego rozwiazania !

Gość Alusia

On jest mi bliski jako kolega i no właśnie.. juz jako nie kolega A ktoś więcej. I tu mam problem bo z jego strony nic nie wiem, a zapytać czy coś do mnie czuje? Nie nie potrafie 😞

Gość Alusia
5 minut temu, Gość Ona napisał:

Miałam podobna sytuację, teraz jesteśmy razem i spodziewamy się dziecka. 

Opowiedz proszę jak było u Ciebie. Ja bym chciała aby on był bardziej otwarty to i ja bym była. A tak męczę się w pomysłach.  Moje gratulacje rowniez  🙂

Gość Alusia

w domyslach *

Gość Alusia

Chcialabym powiedziec jemu co czuje, ze juz nie widze w nim tylko klegi a kogos wiecej , kogos kto jest mi bardzo bliski ale boje sie ze to wszystko sie skonczy ze on wycofa sie. Bo gdyby chcial to dawno by pierwszy coś zrobił. Co mam robić, jak rozmawiać i czy rozmawiać o tym co czuje? Doradzcie coś. 

Gość Gość
9 minut temu, Gość Alusia napisał:

Chcialabym powiedziec jemu co czuje, ze juz nie widze w nim tylko klegi a kogos wiecej , kogos kto jest mi bardzo bliski ale boje sie ze to wszystko sie skonczy ze on wycofa sie. Bo gdyby chcial to dawno by pierwszy coś zrobił. Co mam robić, jak rozmawiać i czy rozmawiać o tym co czuje? Doradzcie coś. 

No właśnie, bo nie chce widocznie aby było cos wiecej. Jest chorobliwie nieśmiały? Jeśli nie to by cos zrobił zebyscie byli razem, nie oszukuj się. A skąd wiesz ze on tylko Ciebie bzyka? Pewnie sypia z innymi tak samo jak z Toba, gdy akurat się napatoczysz i on jest w poblizu, a ze jesteś chętna to korzysta- który facet by nie skorzystal? A pisze do Ciebie czesto? Podczas tej przerwy 2-letniej pisał? Pewnie nie. I każde spotkanie z tego co piszesz kończy sie w lozku- czyli sluzysz mu tylko do jednego. 

Gość Jim
58 minut temu, Gość Alusia napisał:

Też tak momemtami myślę, że nie zależy mu na mnie ale skoro zawsze wraca do mnie to może jednak. Tyle lat a on zawsze jest ze mną nie z inną. To do mnie wraca. 

bo fajnie się prujesz i tyle

niepotrzebnie dorabiasz sobie do tego jakieś zaangażowanie

zwiąże się w końcu z jakąś inną, będą dzieci...ale nie wykluczone, że czasem Cię zerżnie dla sportu bo wyraźnie lubi

Gość Jim
45 minut temu, Gość Alusia napisał:

On jest mi bliski jako kolega i no właśnie.. juz jako nie kolega A ktoś więcej. I tu mam problem bo z jego strony nic nie wiem, a zapytać czy coś do mnie czuje? Nie nie potrafie 😞

Potrafisz tylko boisz się, że jak się odkryjesz to on się wycofa. Dlatego będziesz się tak szmacić z nadzieją, że to coś więcej. 

Musisz sobie zakodować, że każdy facet najbardziej szanuje to co realnie może stracić. Dlatego jeśli chcesz dobrej rady i chcesz sprawdzić czy zależy mu na czymś więcej, po prostu odbij kiedy pojawi się następnym razem. Wyobraź sobie, że jest kimś z kim nie lubisz się spotykać i w ten deseń mu odpisz. Potrzymaj go w tej niepewności, jeśli mu zależy to wnet się odkryje. Ale uwaga, jeśli dopuścisz go zbyt łatwo, spartolisz sprawę

Gość NiebieskaPaula24
18 minut temu, Gość Jim napisał:

bo fajnie się prujesz i tyle

niepotrzebnie dorabiasz sobie do tego jakieś zaangażowanie

zwiąże się w końcu z jakąś inną, będą dzieci...ale nie wykluczone, że czasem Cię zerżnie dla sportu bo wyraźnie lubi

Czyli mam rozumieć że te spotkania, te jego przyjazdy do mnie,  to tylko na seks. Tylko na tym mu zależy. Facet rzeczywiście by lata poświęcał, zawracalby sobie du/pe aby przyjechac bo pobzykac chce. Mógłby z inną. Innej nie ma tyle czasu. Wiedzialabym to.

Gość NiebieskaPaula24

Nie wierzę, żeby tyle lat i czasu poświęcał mi tylko dla jednego - dla seksu. 

Gość Gość

Może być tak, że on z nikim nie chce się wiązać. Ciebie lubi, dobrze jest mu pewnie też z tobą w łóżku.

Gość Alusia

Sorki moja siostra o pseudo NiebieskaPaula24 prowadzi też swój post na Kafeterii i przez  pomyłkę wpisalam jej nick. To wina późnej godz. Ja oczywiście to Alusia. Pozdrawiam i dzięki za rady. Mam do myslenia teraz.  

Gość Gość
8 godzin temu, Gość NiebieskaPaula24 napisał:

Czyli mam rozumieć że te spotkania, te jego przyjazdy do mnie,  to tylko na seks. Tylko na tym mu zależy. Facet rzeczywiście by lata poświęcał, zawracalby sobie du/pe aby przyjechac bo pobzykac chce. Mógłby z inną. Innej nie ma tyle czasu. Wiedzialabym to.

Ha ha ale jakie to dla niego poświęcenie?? Mówisz tak jakby on pisał codziennie, dobijal się do Ciebie latami a pewnie jak wyjechał to kontaktu nie mieliscie, lub był Bardzo sporadyczny a gdy on akurat przyjechał, był w pobliżu to zgłosił się do Ciebie na seks. Pewnie jestes dobra w lozku i jeszcze nieraz skorzysta czy to za miesiac, czy za rok (o ile nie bedzie w zwiazku). Wszystko jasne a Ty dorabaisz sobie ideologie. Szybko rozlozylas nogi, bez deklaracji, jawisz mu się jako łatwa dziewczyna do seksu wiec on korzysta i nic więcej nie chce. Jak kogoś pozna i na prawdę się zakocha to urwie kontakt z Toba i szybko się zwiąże z inna, zaklad? Bylo mnóstwo takich historii. 

Gość Takajaja

To tylko seks. Ale jasne czekaj sobie przez kolejnych kilka lat. On sobie znajdzie stałą partnerkę a Ty zdziwienie że jak to tak skoro przez kilka lat był seks. Jeśli nie wystarczy Ci sama relacja łóżkowa powiedz otwarcie co do niego czujesz. Jesteś dorosła. Wstydzisz się powiedzieć co czujesz a nie wstydzisz się iść z nim do łóżka? Kobiety serio są dziwne 😕