Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja

Infekcja pochwy

Polecane posty

Gość Maja

Cześć, co może być przyczyną , że po prawie każdym stosunku dochodzi do infekcji pochwy ?  Mam stałego partnera, który jest mi wierny. Jesteśmy już prawie pół roku razem.

Gość Maja

Może to i prawda bo kiedyś podobno chadzał na prostytutki

Dobrze by było gdyby partner się przebadał, lekarz dostosuje odpowiednie leczenie. Jeśli jest zarażony a Państwo współżyją bez zabezpieczenia to u Pani mogą pojawiać się częste infekcje 🙂

Gość Lalola

Jeśli chodził na prostytutki to na pewno używał kondomow. Infekcja sama się nie wyleczy. Już ją masz a objawia się po stosunku ponieważ jest "naruszana". Przejdź się do ginekologa, jest już szereg tabletek, które szybko pomagaja, nawet bez recepty. Jednak lepiej się zbadać i dostac porządny lek na receptę. Jeśli doktor nie da ci nic dla partnera, sama napomknij, że masz stalego i chciałabyś też coś dla niego. Ja tak robię i dla siebie dostaje coś dopochwowego a dla partnera doustne. Jeśli stosujecie prezerwatyw, użyjcie skyny. Są bezlatelsowe, w ogóle ich nie czuć i nie podrazniaja. Stosujecie też ten sam płyn do higieny intymnej, najlepiej bezzapachowy, może być leczniczy (zawsze jakas dodatkowa ochrona), polecam laktacyd. I zawsze po stosunku, przemyc swoje perełki, wiadomo że czasem się nie chce ale to ogromny wpływ na infekcje. Mam nadzieję, że się przydała. Pozdrawiam cieplutko 🙂