Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka ja

Poznałam podstarzałego prawiczka

Polecane posty

Gość Taka ja

Przedstawił mi go nasz wspólny znajomy, mój kolega z pracy. Z początku było w miarę OK, choć zachowywał się inaczej niż większość facetów, tzn. był bardzo nieśmiały, małomówny, krępował się, drżały mu dłonie, co można było zauważyć podczas randek. Zaczęłam podejrzewać, że od dłuższego czasu nikogo nie miał, więc spytałam o jego byłe. Starał się zmienić temat i nieudolnie obracał wszystko w żart, więc go "przycisnęłam". Doznałam szoku. Kręcił, lecz w końcu przyznał się, że jest prawiczkiem i nigdy nie spotykał się z dziewczyną, a podczas swego wyznania puścił takiego buraka, iż obawiałam się, że jego twarz zaraz eksploduje. To było nasze 6 i zarazem ostatnie spotkanie. Urwał kontakt, a i ja nie mam jakoś specjalnie ochoty spotykać się z nim. Wciąż nie mogę uwierzyć, że po świecie chodzą 34 letni prawiczkowie, którzy nigdy nawet nie trzymali dziewczyny za rękę. Na szczęście wcześno wyszło szydło z worka. Boszzzzzz, związek z podstarzałym prawikiem musi być straszną udręką. Omijajcie takich.

Gość Gość

Nie byłaś godna tego faceta

Gość Prawiczek

Nie odezwał się, olał cię, to z zemsty hejtujesz prawiczków, głupia kaczpo! 

Gość Julka

ale żal co za stary nieudacznik..

Gość Gość
43 minuty temu, Gość Julka napisał:

ale żal co za stary nieudacznik..

W jakim sensie nieudacznik? Bo nie miał dziewczyny? Raczej szczęściarz. Kobiety to kłopoty.

Gość gość

Ale akcja. W mojej klasie (maturalnej) nie ma ani jednego prawiczka, a tu taki stary stulej, żenada, ha ha ha......

Gość gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Ale akcja. W mojej klasie (maturalnej) nie ma ani jednego prawiczka, a tu taki stary stulej, żenada, ha ha ha......

a skąd ty to wiesz? z wszystkimi spałaś?

Gość gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

a skąd ty to wiesz? z wszystkimi spałaś?

O takich rzeczach rozmawia się w dzisiejszych czasach na luzie. To nie średniowiecze 😄

Gość ech
7 godzin temu, Gość Taka ja napisał:

Przedstawił mi go nasz wspólny znajomy, mój kolega z pracy. Z początku było w miarę OK, choć zachowywał się inaczej niż większość facetów, tzn. był bardzo nieśmiały, małomówny, krępował się, drżały mu dłonie, co można było zauważyć podczas randek. Zaczęłam podejrzewać, że od dłuższego czasu nikogo nie miał, więc spytałam o jego byłe. Starał się zmienić temat i nieudolnie obracał wszystko w żart, więc go "przycisnęłam". Doznałam szoku. Kręcił, lecz w końcu przyznał się, że jest prawiczkiem i nigdy nie spotykał się z dziewczyną, a podczas swego wyznania puścił takiego buraka, iż obawiałam się, że jego twarz zaraz eksploduje. To było nasze 6 i zarazem ostatnie spotkanie. Urwał kontakt, a i ja nie mam jakoś specjalnie ochoty spotykać się z nim. Wciąż nie mogę uwierzyć, że po świecie chodzą 34 letni prawiczkowie, którzy nigdy nawet nie trzymali dziewczyny za rękę. Na szczęście wcześno wyszło szydło z worka. Boszzzzzz, związek z podstarzałym prawikiem musi być straszną udręką. Omijajcie takich.

Id.otka. To, że ktoś jest prawiczkiem nie znaczy, że jest gorszy i nie nadaje się do związku.

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość ech napisał:

Id.otka. To, że ktoś jest prawiczkiem nie znaczy, że jest gorszy i nie nadaje się do związku.

Pewnie tak myślą tylko latawice. Dziwni ludzie;)

20 minut temu, Gość ech napisał:

lul

Gość Gość
3 godziny temu, Gość ech napisał:

Odezwał się kolejny sfrustrowany prawik koniotrzep.

Gość gość

Temat założył nieprawiczek koniotrzep. Zazdrościsz prawictwa że tak zakładasz na okragło tematy o prawiczkach?

Gość gość

To chyba dobrze że jest prawiczkiem.

Gość gość

w oczach kobiet na pewno nie, przecież one same puszczają się na potęgę...

6 godzin temu, Gość gość napisał:

W takim razie twoja klasa nie jest zbyt reprezentatywna.

Gość sch

Gdyby wszystkie dziewczyny odrzucały prawiczków, to na świecie byliby tylko prawiczki, bo nie mieliby z kim tego prawictwa stracić xD

Gość baby to szmaty
13 godzin temu, Gość Gość napisał:

Nie byłaś godna tego faceta

zgadzam się, powinna mu buty szorować

W relacjach damsko męskich gość raczej był do niczego, tak jak ja na przykład (25), ale dlaczego ktoś taki nie miałby zostać np. dobry kolegą, przyjacielem, albo zdolnym i zaradnym finansowo człowiekiem?

Gość Gość

marcin_wawa, jak to się stało, że jeszcze nie wspomniałeś o divie GFE i swoim sflaczałym wacku? Opuszczasz się 😄

5 godzin temu, marcin_wawa napisał:

W relacjach damsko męskich gość raczej był do niczego, tak jak ja na przykład (25), ale dlaczego ktoś taki nie miałby zostać np. dobry kolegą, przyjacielem, albo zdolnym i zaradnym finansowo człowiekiem?

*beta bankomatem

Gość Gość
1 godzinę temu, Leżaczek napisał:

18 godzin temu, Gość Gość napisał: Nie byłaś godna tego faceta X zgadzam się, że w ogóle umowil się z nie dziewica to tak jakby podnieść 💩 

Niezgodna jego ran całować 🤣

Gość goksc
7 godzin temu, Gość sch napisał:

Gdyby wszystkie dziewczyny odrzucały prawiczków, to na świecie byliby tylko prawiczki, bo nie mieliby z kim tego prawictwa stracić xD

dlatego jest cos takie jak uwodzenie - czyli krecenie/kreatywnosci/bajerowanie/teatrzyk - tak to sie nazywa, mowiac facetce ze jestes prawiczek i szukasz seks jestes wysmiewany i uwazany za ...a, dlatego prawiczków jest nie dużo, bo wiekszosc zeby zarvchac choc raz, poświeciła sie i zastosowala jakies metody podrywu

Gość sch
4 godziny temu, Gość goksc napisał:

dlatego jest cos takie jak uwodzenie - czyli krecenie/kreatywnosci/bajerowanie/teatrzyk - tak to sie nazywa, mowiac facetce ze jestes prawiczek i szukasz seks jestes wysmiewany i uwazany za ...a, dlatego prawiczków jest nie dużo, bo wiekszosc zeby zarvchac choc raz, poświeciła sie i zastosowala jakies metody podrywu

No ok, ale jeśli podrywasz, a potem się okaże, że jesteś prawiczkiem (bo nokt nie mówi o tym na pierwszej randce), to dziewczyna i tak odrzuca.

Gość Tecia
19 godzin temu, Gość gość napisał:

A Ty to skąd wiesz? Opowiadają o swoich "miłosnych" podbojach? Pytanie ile jest w tym prawdy. Byłeś u nich materacem? 

Gość Tecia
Dnia 7.03.2019 o 09:34, Gość Taka ja napisał:

Jeśli wg Ciebie, to że nie miał dziewczyny go dyskwalifikuje, to zastanów czego szukasz. Czyli nie liczy sie charakter tylko ilość podboi. Mam pytanie ile masz lat i czego szukasz miłości czy seksu. Czy przyszło Ci do głowy, że może nie miał czasu na życie osobiste, bo np opiekował się chorą mamą, bo czekał na tę jedyną i Ty miałaś szansę nią być. Mój mąż byl jednym z tych, którzy czekali na tę jedyną 37 lat. Dziewczyny za nim latały, a on wybrał mnie. Jestem z nim b. Szczęśliwa. U Ciebie oczywiście już na wstępie nie miałby żadnych szans.

13 godzin temu, Gość Gość napisał:

marcin_wawa, jak to się stało, że jeszcze nie wspomniałeś o divie GFE i swoim sflaczałym wacku? Opuszczasz się 😄

Bo temat nie dotyczył problemów autora z kompleksem prawictwa i ta rada tu się nie przyda? A Wacław stoi na baczność co ranek, o niego się nie martw.

Gość Gość
10 minut temu, marcin_wawa napisał:

Bo temat nie dotyczył problemów autora z kompleksem prawictwa i ta rada tu się nie przyda? A Wacław stoi na baczność co ranek, o niego się nie martw.

Szkoda, że nie na widok żywej baby 😄

Gość Gość
21 minut temu, marcin_wawa napisał:

Szkoda.

Swoją drogą, co trzeba mieć w głowie, żeby korzystać z usług divy? To chore.