Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henryy

dlaczego kobiety raz okazują zainteresowanie a raz olewają

Polecane posty

Gość henryy

a potem facet skołowany :classic_sleep:

Gość henryy

rozjaśnijcie mi

Gość gosc

Pewnie zrobiłeś jakieś głupstwo. Jak to facet

Gość gość
25 minut temu, Gość henryy napisał:

rozjaśnijcie mi

one w ten sposób tresują twoje usposobienie, jeśli w danej chwili zrobisz coś co jej sie nie spodoba, odwrócą sie od ciebie o 180 stopni. Mają sztywne warunki selekcji.

Gość henryy

po co te zagrywki nieludzkie 😕

Gość gość
4 minuty temu, Gość henryy napisał:

po co te zagrywki nieludzkie 😕

ludzkie, po prostu nie odpowiadasz jej, i wychodzi to w praniu. Ty sądzisz że to zagrywki, ale zobacz to tak. Podoba ci sie dziewczyna, ładna fajna uśmiechnięta, zakochałeś sie, a na drugi dzień przychodzi brudna śmierdząca i i skrzywiona. Szybko sie odko...esz co? One tak postrzegają nas facetów.

Gość henryy
7 minut temu, Gość gość napisał:

ludzkie, po prostu nie odpowiadasz jej, i wychodzi to w praniu. Ty sądzisz że to zagrywki, ale zobacz to tak. Podoba ci sie dziewczyna, ładna fajna uśmiechnięta, zakochałeś sie, a na drugi dzień przychodzi brudna śmierdząca i i skrzywiona. Szybko sie odko...esz co? One tak postrzegają nas facetów.

nie rozumiem tego porównania

Gość henryy

up

Gość Sistar

Rozumiem, że jesteś nią zinteresowany. W takim razie może za mało robisz by dać jej to do zrozumienia, może jesteś za mało konkretny?

Gość Gość

E panie treserze, idź Pan do cyrku małpki tresowac 🙂 to i jeszcze kasa jaksa z tego będzie. 🙂

Gość henryy
3 minuty temu, Gość Sistar napisał:

Rozumiem, że jesteś nią zinteresowany. W takim razie może za mało robisz by dać jej to do zrozumienia, może jesteś za mało konkretny?

to jest powód?

Gość Sistar
5 minut temu, Gość henryy napisał:

to jest powód?

Tak, dziewczyna jest sfrustrowana bo oczekuje czegoś konretnego a Ty się nie określasz. To taka kara, całkiem logiczna zreszta, nie wydaje Ci się?

Gość henryy
Przed chwilą, Gość Sistar napisał:

Tak, dziewczyna jest sfrustrowana bo oczekuje czegoś konretnego a Ty się nie określasz. To taka kara, całkiem logiczna zreszta, nie wydaje Ci się?

a może niezainteresowana?

Gość Sistar

To jeszcze tego nie wiesz? Jeżeli wkłada energię w takie gry to znaczy, że coś jest jednak na rzeczy, chyba, że jest niedowartościowanym pustaczkiem, który chce sie w taki sposób dowartościować? A nie możesz jej zaprosić na jakieś wyjście typu kawa, drink? Się wyjaśni.

Gość marawstala

Bo każdy dzień wygląda inaczej : )

Gość Si Star
1 minutę temu, marawstala napisał:

Bo każdy dzień wygląda inaczej : )

Cześć mara, Jest 14.50, Ty naprawdę dopiero wstałaś?

Gość marawstala
2 minuty temu, Gość Si Star napisał:

Cześć mara, Jest 14.50, Ty naprawdę dopiero wstałaś?

Hej,  właśnie ide spać choc na pol godzinki... : )

Gość Gość

Bo są fajne 

Gość Si Star
2 minuty temu, Gość marawstala napisał:

Hej,  właśnie ide spać choc na pol godzinki... : )

To drugi nick: marasiękładzie 😉  Kolorowych snów 🙂

Gość marawstala
1 godzinę temu, Gość Si Star napisał:

To drugi nick: marasiękładzie 😉  Kolorowych snów 🙂

Dzieki : ) moze pozostać wstała 

Gość rex
3 godziny temu, Gość Sistar napisał:

To jeszcze tego nie wiesz? Jeżeli wkłada energię w takie gry to znaczy, że coś jest jednak na rzeczy, chyba, że jest niedowartościowanym pustaczkiem, który chce sie w taki sposób dowartościować? A nie możesz jej zaprosić na jakieś wyjście typu kawa, drink? Się wyjaśni.

Zainteresowana też odmówi, bo chce, żeby on dalej próbował ją zdobyć i zapytał jeszcze raz po jakimś czasie.

Gość No tak

Baby są dziwne. I mówię to jako kobieta. Nieraz nasłuchałam się od koleżanek, że jeśli kobieta okaże zainteresowanie facetowi i od razu zgodzi się na randkę, to nie ma honoru, bo przecież za facetem się nie lata. Ze jak od razu zgodzi się na termin spotkania, który zaproponuje facet, to strzela sobie w kolano, bo faceci lubią się starać i zdobywać, a ta podaje się na tacy. Że jeśli wprost powie co lubi/czego oczekuje, to przestaje być tajemnicza i facet wtedy sobie odpuści. Może się nie znam, jestem łatwa i mało tajemnicza, ale to dla mnie ...yczne. 

Gość hmn
3 godziny temu, Gość rex napisał:

Zainteresowana też odmówi, bo chce, żeby on dalej próbował ją zdobyć i zapytał jeszcze raz po jakimś czasie.

bo moze chce byc pewna ze facetowi zalezy

Gość gosc
11 godzin temu, Gość henryy napisał:

a potem facet skołowany :classic_sleep:

bo baba to nie matematyka ządzą nimi rozne uczucia stad kołowrotek

Gość facet
17 minut temu, Gość No tak napisał:

Baby są dziwne. I mówię to jako kobieta. Nieraz nasłuchałam się od koleżanek, że jeśli kobieta okaże zainteresowanie facetowi i od razu zgodzi się na randkę, to nie ma honoru, bo przecież za facetem się nie lata. Ze jak od razu zgodzi się na termin spotkania, który zaproponuje facet, to strzela sobie w kolano, bo faceci lubią się starać i zdobywać, a ta podaje się na tacy. Że jeśli wprost powie co lubi/czego oczekuje, to przestaje być tajemnicza i facet wtedy sobie odpuści. Może się nie znam, jestem łatwa i mało tajemnicza, ale to dla mnie ...yczne. 

Zgadzam się z tobą! 🙂

Gość rex
9 minut temu, Gość hmn napisał:

bo moze chce byc pewna ze facetowi zalezy

Jakby nie zależało, to by nie próbował. No chyba że to typowy cwaniaczek, ale to też da się poznać, bo jeśli zarywa do każdej, no to mu nie zależy.

Gość hmn
5 minut temu, Gość rex napisał:

Jakby nie zależało, to by nie próbował. No chyba że to typowy cwaniaczek, ale to też da się poznać, bo jeśli zarywa do każdej, no to mu nie zależy.

czasem chodzi o sprawdzenie prawdziwej determinacji czy powaznie chce czy było to od niechcenia jak do kazdej

Gość bshoi

dokładnie tak jak piszecie, nawet jak lasce trochę zależy to i tak odmowi , odmowi mimo to ze w domu będzie szczać ze szczęścia, tylko gorzej jak trafi na kolege który ma niskie poczucie własnej wartości to taki drugi raz już nie będzie proponowal i oboje zaprzepaszczą cos co moglo być czyms wielkim

Gość szaarriikk

Kiedys zrozumiecie i mam nadzieje ,ze bedzie zo przy ognisku Tatanka...hehe

Gość gosc

ja raz faceta olalam, bo mnie wkurzyl, myslal, ze ma mnie w garsci i ma nade mna wladze. Nie wiedzialam jeszcze, czy mamy byc w zwiazku, slabo go znalam, a on sie na mnie wkurzyl i ze przeciez "zawsze sie zgadzalam na jego propozycje wyjscia, jakbym miala duzo czasu i malo propozycji", ze on mnie zna bardzo dobrze i wie czego ja chce, ze jestem taka samotna i biedna i pragne jego uczucia xD no az mnei zatkalo, skad on to wszystko wiedzial 😮 no olalam go bo nie lubie jak ktos tak probuje za mnie decydowac. Bardzo sie zdziwil i tez myslal, ze gierki jakies, ale to juz mam w dupie.