Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr

Zatoki

Polecane posty

Gość Piotr

Czy macie jakieś sprawdzone sposoby na chroniczne zapalenie zatok? Czy możecie polecić dobrego lekarza z Warszawy? Już wiem,że czeka mnie operacja albo dwie za 2 lata,ale nie wiem jak do tego czasu dotrwam, codzienne problemy z mówieniem - wszystko spływa tylną ścisnś gardła, zero kataru... Jestem teraz po antybiotykach, trochę lepiej, ale czuję, że to wszystko nadal jest... W jakiej pozycji śpicie mając problemy z zatokami? Od roku przez nie źle śpię, problem z zatokami mam od ponad dwudziestu lat...słyszałem,że zatok się nie da wyleczyć,ale tylko zaleczyć...ale piszę tu z nadzieją,że ktoś zna problem jak ja...i może ma jakiś sposób... ostatnio mi się wydaje, że wpadam w depresję. Pracowałem w korpo, gdzie była klimatyzacja i zero okien do otwarcia - lekarz mówi,że to mi dowaliło...od pół roku mam swoją firmę...dowala mi,jak bardzo chore zatoki zmieniają cale moje życie...

Gość Jusi

Lekarza to ci nie poolecę. Ale sprawdź miętowy Apicold, taki spray do nosa. Zawsze, jak mam problem z zatokami, czy katarem, to biorę i przynosi ulgę. Z klimatyzacją to wiele osób ma problem i to nie tylko z zatokami.

Gość kuba

Możecie będąc w Niemczech poszukać takiego inhalatora mini Clip czy jakoś tak podobnie z nazwą. Około 7 Euro kosztuje, można go mieć zawsze pod ręką i świetnie się sprawdza na zatkany nos w trakcie przeziębienia. Jak chcecie sobie jakoś poradzić to na pewno się dobrze sprawdzi. Nie wiem czy u nas jest już dostępny.