Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnkochaJąnieMnie

Rozstanie jak to przezyc gdy sa dzieci

Polecane posty

Gość OnkochaJąnieMnie

Jak przezyc rozstanie gdy sa dzieci ? 

Moze byla tu jakas osoba ktora byla w podobnej sytuacji ? 

Niestety nie potrafie mu wybaczyc czegos co wydarzylo sie pare miesiecy temu . Wciaz to boli tamto potraktowanie mnie , nie potrafie meczy mnie to .

Chcialabym sie odciac lecz mam jakis taki glupi charakter ze nie potrafie .

Napewno czasale to bedzie trudny czas. 

Gość Bratka

Napisz cos wiecej.co takiego sie stalo ze nie.potrafisz mu wybaczyc i ze tylko rozstamie wchodzi w grę? A dzieci w jakim wieku? 

Gość OnkochaJąnieMnie

Zdradzil ponizyl i wrocil gdyby nigy nic .

Ps. zeby nie bylo jestem osobom ktora da sobie rade pracujr pieniadze mam .

Problem w tym mam niska samoocene 😞

Nie potrafie wybaczyc bo sie nie da . 

Takiego czegos, takiego potraktowania 

dzieci 6 i 8 

Jak ogarnac sie i nie pisywac do niego jak to wszystko pogodzic ? 

Juz jestem na etapie usuniecia wszystkiego jak Facebook itd. by nie sledzic 😞

Chce mysli odpedzic 

odczuwam taka zlosc taka gorycz 

by sie.sprzydal jakis worek bokserski .

Gość Bratka

Wiec tak zrob. Usun wszystko co ci przypomina. To ci pomoze przynajmniej na razie. Wiesz macie dzieci wiec on bedzie obecny w twoim zyciu, ale teraz musisz sama z tym powalczyc. Nie pokazuj mu jak bardzo cie zranil, badz silna i twarda przynajmniej przed nim. To on powinien do ciebie pisac, prosic, błagać jezeli mu zalezy a nie ty! Zalezy tez czy zdradzil i zaluje czy zaluje tylko dlatego ze sie wydalo. Ale piszesz ze cie ponizyl wiec nie dziwie sie ze nie umiesz mu wybaczyc. Tez bym nie wybaczyla. Facet ktory zdradza nie zasluguje na milosc. Wiem ze to boli, i bedzie bolalo ale uwierz ze z czasem coraz mniej.

Gość Yuma

Faceci to swinie! Nie zasluguja na wybaczenie! Kiedy pieprzyl inna nie myslal o tobie ani dzieciach, nie myslal ze cie zrani, ze ty go kochasz. Mial to gdzieś. Spotkalo mnie to samo tylko ze my nie mielismy dzieci i wiesz co to byla dla mnie cios. Bo wierzylam mu bezgranicznie i kochalam, i popelnilam blad. Kochalam go tak bardzo ze wybaczylam, plakalam, blagalam zeby nie odchodzil. Ja nie on! I tego zaluje najbardziej. Ze pokazalam mu jak bardzo mi na nim zalezy. Bylam glupia Nie umialam nawet byc wsciekla, zranil mnie a ja chcialam tylko zeby nadal byl. I zostal. I po pol roku zdradzil mnie znowu... nie umiem wybaczyc sobie do dzisiaj jaka bylam glupia. Nigdy wiecej. Wiem ze jest ciezko ale dasz sobie rade. Musisz sie tylko z niego wyleczyć a czas i dzieci ci w tym pomoga bo masz dla kogo zyc. Ja zostalam sama calkiem. Ty masz dzieci, zajmiesz czyms mysli. A uwierz mi ze zwiazek po zdradzie nigdy nie jest taki sam. Zawsze bedziesz czula sie niepewnie czy on znowu cie nie zdradza i nigdy juz nie bedziesz mu ufala. Walcz o siebie o dzieci.

Gość Gosv

Czas. Duzo czasu. Myśli nie odgonisz od razu,  bedziesz wspominac, tesknic, putac dlaczego ale to wszystko.minie uwierz mi. Teraz zajmij sie soba, zrob cos.dla siebie, zainwestuj w siebie, moze jakas zmiana w wygladzie pomoze ci podniesc samoocene, znajdz jakies nowe hobby. I nie pisz do niego, nie sledz na fc bo to tylko wbijanie sobie szpilek. Wykasuj. Zablokuj. Odetnij sie od niego jak mozesz a zobaczysz ze z czasem wszystko przeminie. Ten bol ktory czujesz bedzie coraz mniejszy. Trzymam kciuki. A dla dzieci rozstanie na pewno jest ciezkoe jednak uwierz ze bycie ze soba dla dzieci jest najgorszym rozwiazaniem.  Dzieci zapomna, z czasem zrozumieja, przywykna do nowej sytuacji. Rozstania i rozwody to.nie koniec swiata. Trzeba zyc dalej.

Gość OnkochaJąnieMnie

Dziekuje za tak mile komentarze nie spodziewalam sie tego . Wiem o tym ze on nie zasluguje na mnie . Nie powinnam w to brnac niby zaluje ze takie cos mi zrobil nawet sie poplakal ale ja nie potrafie nie potrafie tego wybaczyc ani zapomnac .Ciezko ciezko chyba krokami pousuwam wszystko bedzie mi lzej 

zablokuje go by mi nie wypisywal .

Dobrze ze mam rodzine gdzie moze na weekendy dzieci stamtad odbierac .

Musze sie uwolnic musze .. trudne to bedzie ale musze. 

Pozdrawiam i dziekuje jeszcze raz.

Gość eee

I tak trzymaj, Niech zaluje! niech zaluje cale zycie i niech wie ze nie wszystko da się naprawić. zdrada to chyba najgorsze co można zrobić drugiej osobie która powinno się kochac i chronić przed zlem. Mnie tez zdradzil, dowiedziałam się od innych a on dalej udawal ze wszystko jest w porządku. Kiedy się dowiedział ze wiem to tez się poplakal i to nie raz, ze zaluje itd., ale na szczęście nie dalam się ublagac. Faceci potrafią klamac i udawac i plakac na zawolanie. a my głupie w to wierzymy.

Gość 17iPół
2 godziny temu, Gość OnkochaJąnieMnie napisał:

Jak przezyc rozstanie gdy sa dzieci ? 

Moze byla tu jakas osoba ktora byla w podobnej sytuacji ? 

Niestety nie potrafie mu wybaczyc czegos co wydarzylo sie pare miesiecy temu . Wciaz to boli tamto potraktowanie mnie , nie potrafie meczy mnie to .

Chcialabym sie odciac lecz mam jakis taki glupi charakter ze nie potrafie .

Napewno czasale to bedzie trudny czas. 

Też cie kocham

Gość Oni swinie

Pogoń gacha nie zasluguje 

Gość Gość

Ojca dzieciom nie zabijasz więc co to za argument? Lepszy na odległość niż patologia w domu.

Gość gość

Baby to ...!