Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oboze

Dlaczego Beata Kozidrak tak się spasła? Przecież to gwiazda muzyki

Polecane posty

Gość Oboze

Dlacxego nic z tym nie robi

Gość gosc

no wlasnie,jest gwiazda muzyki a nie top modelka.

Gość Gośc

Odpie/rdol się od niej. Przyczep się do Farny. Ta się upasła, a Kozidrak ma 59 lat i wygląda bardzo dobrze. 

Gość Gość

Obie popatrzcie na siebie 😄 macie jakieś talenty poza tym że jesteście piekne?

Gość Gośc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Obie popatrzcie na siebie 😄 macie jakieś talenty poza tym że jesteście piekne?

Co obie? Sama się popatrz na siebie, zamiast czepiać kogoś, kto wygląda w porządku. Temat gów..noburza. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gośc napisał:

Co obie? Sama się popatrz na siebie, zamiast czepiać kogoś, kto wygląda w porządku. Temat gów..noburza. 

Ale ja sie nie czepiam, pisze jedynie, ze zanim zaczniecie czepiac sie tuszy innych osób popatrzcie na siebie jak wyglądacie, czy macie jakieś zalety, talenty i te. Bo bycie szczupła nie ma w życiu wielkiego znaczenia jak się robi coś super 😉 Beata Kozidrak najmłodsza nie jest, ale wzięła z życia ile mogła, dala tez wiele i jej głos i image zostanie zapamiętany. Farna podobnie. Obie są piosenkarkami i ich wygląd nie ma znaczenia, bo zarabiają głosem. 

Gość Gość

Dodam tylko że uważam iż Ewa Farna lepiej wygląda kiedy jest okraglejsza , a kiedyś nie miałabym nic przeciw zeby wyglądać jak Beata Kozidrak 😛

Gość Gośc

Farna to się nie upasła tylko jest w ciąży.

Gość weronika

Szczerze to nie wiem czy to w ogóle ma znaczenie czy jes t chuda czy gruba. ja sama się odchudzałam ale dla zdrowia a nie opinii innych. ona już ma swoje lata, metabolizm nie ten sam co nastolatki. dajcie jej spokój, durny kult barbie.

Gość LaraPrawa

Durny nie durny ale w tym wieku to się powinno bardziej jeszcze dbać o zdrowie niż dotychczas. Zamiast zrzucać to na karb wieku i hormonów to warto coś ze sobą zrobć i zrzucić nadprogram, żeby ciało lepiej funkcjonowało. Myślę tak sobie, że kurczaki, mnie też to czeka jak i każdą babę po 45rż