Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimis

Przystojny, dobrze obdarzony, ale... niski.

Polecane posty

Gość Anonimis

Bo w internecie piszecie jak to niski jest skreślony, jakby to długość faceta była najważniejszą cechą przy doborze partnera. 

Cytat

Ok, wiem że to się zdarza (niestety osobiście nie znam zadnej takiej pary)

Może wyjdź z domu?

Cytat

A teraz nagle udajesz, że wszystko ok, wysokie cie podrywaja, tylko ty sam je odrzucasz i jeszcze twierdzisz, ze nie przez kompleksy..

Tak twierdzę, że nie przez kompleksy. Co cię tak dziwi? Powód podałem. 

Cytat

Mam trochę wrażenie, że liczyłeś bardziej na to że (zwłaszcza kobiety) napiszą Ci pełne wyrozumiałości i pociechy słowa,

Tak na to liczyłem. To niby coś złego?

Cytat

Wiem, że nie łatwo porzucić kompleksy jakie hodowałeś niemal przez całe życie, wiadomo środowiska w jakim dorastałeś sobie nie wybrałeś. Ale jako dorosły mężczyzna bierz życie we własne łapy! Nie masz przecież 150 a 172 więc dla wielu kobiet jesteś "wysoki". Wzrost jest czyms co mamy i czego zmienić się nie da, zatem trzeba go zaakceptować. 

Trzymam kciuki. I nie rozczulaj się tak nad sobą. Jesteś już duży. 

Jałowa dyskusja. 

Gość gosc

Powyższym postem pokazałeś nam wszystkim dlaczego masz problem z kobietami. 

Poza tym przyjąłeś rolę ofiary i mocno się tego trzymasz. Ok. Chcesz się użalać nad sobą - Twoja sprawa. 

Ja już napisałam swoją opinię 🙂 Chcesz się oszukiwać - ok. 

PS.

11 minut temu, Gość Anonimis napisał:

Może wyjdź z domu?

I pisze to osoba, która pisze o sobie coś takiego- cytuję - Mam ogromną potrzebę bliskości, którą staram się wypełnić, najczęściej netem... 

Myślę, ze sam powinieneś częściej wychodzić z domu a nie oczekiwać współczucia od obcych osób, tylko dlatego, że sobie nie radzisz. 

Gość ChłopzewsibezpassatawTDI

A ile wzrostu chciałbyś mieć? Wyśmiej tego który się tu chwali 193 cm, ten to dopiero karzełek w czapce krasnala z sex shopu na wiejskiej... sam mam 150 w kapeluszu stojąc na palcach i jestem od gościa wyższy! Możliwe? Czemu nie, nikt mi nie broni być wyższym niz jestem 😉 jesteś wyższy od niego jeśli będziesz miał wiarę! Wiara czyni cuda, uzyskaj przewagę na tym polu a będziesz rozpierdalal 190-200 i większych snobów i nudziarzy. Wzrost przyjdzie z czasem. Ważna uwaga, NIE GARB SIE! 

Gość inny inny gość

Przestań się chłopie mazać, bo zamęczysz swoim biadoleniem każdą babkę, którą poznasz. One chcą mieć faceta, a nie mamejca, dla którego będą psychoterapeutką. To ty masz być oparciem dla kobiety, później rodziny. Zniechęcasz do siebie kobiety nie swoim wzrostem, tylko użalaniem się. Nie bądź p!zdeczką!