Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lajla

Czy wracać z ciemnym dzieckiem do Polski

Polecane posty

Gość gosc
1 minutę temu, Gość kamial napisał:

Oj ma znaczenie... sąsiadka się wstydzi takiego wnuczka..a co dziecko winne. Znajomy ma siostrzenicę....też nie chce się wstydzić u nas, zawsze on ich odwiedza w Anglii i nie zaprasza do kraju. On mówi o tym wprost: jeszcze nie ma u nas tej tolerancji.

Wydaje mi sie, ze to zalezy gdzie.  Roznie to bywa.  Jak mamy jednak byc tolerancyjni jezeli wlasna rodzina sie nas wstydzi...  

Gość Bbv
2 minuty temu, Gość kamial napisał:

Oj ma znaczenie... sąsiadka się wstydzi takiego wnuczka..a co dziecko winne. Znajomy ma siostrzenicę....też nie chce się wstydzić u nas, zawsze on ich odwiedza w Anglii i nie zaprasza do kraju. On mówi o tym wprost: jeszcze nie ma u nas tej tolerancji.

A nie pomyślałaś ze twoja durna sąsiadka ma nierówno pod deklem???  A znajomego tez masz fajnego, jak złamiesz nogę to tez się będzie ciebie wstydzić bo będziesz wyglądać inaczej o kulach 

Gość Em90

To Twoje dziecko które będziesz kochac. Co za różnica czy będzie czarne żółte czy fioletowe. Żadnen człowiek "na poziomie" nie będzie komentować ani publicznie oceniać ciebie i twojego dziecka  a prostakami którym słoma z butów wystaje nie warto sie przejmowac. 

Gość Gość
Dnia 7 marca 2019 o 22:03, Gość Lajla napisał:

Jakis czas temu poznałam mężczyznę z pochodzenia z Egiptu. Nie jesteśmy w związku, ale spotykamy się, czasem wychodzimy do klubu itp, niestety tak się zdarzyło ze zaszłam z nim w ciąże, a planowałam wrócić do Polski pod koniec sierpnia tego roku. I teraz takie pytanie. Wrocilybyscie do Polski z ciemnym dzieckiem? Bo wiadomo jak to w Polsce rasizm, ksenofobia itp, jeszcze bez alimentów, bo nie chce żeby on się dowiedział o ciazy. 

Ja bym wróciła. Kobieto jakim czarnym dzieckiem po facecie z Egipłu ? Ty wracaj i się nie zastanawiaj bo jak on się dowie o ciąży to już nie wrócisz.

Gość gość

"Czy marzy Ci się? Egzotyczna przygoda, fantastyczna pogoda!" :D

Gość gość

Miała na imię Bożenka, była córeczką taty,
z figury trochę podobna do trzydrzwiowej szafy.
W wakacje poleciała na wycieczkę do Egiptu,
w all inclusive, Sharm el-Sheikh, tam się nie nudzisz.
Leżała jak wieloryb na plaży,
gdy podszedł młody arab, co malował henną tatuaże.
Umówili się przy barze wieczorem w klubie Alibi,
całą noc - shake your ass, let's dance habibi,
To była miłość od pierwszego włożenia,
kochanie przez cały tydzień ostre ...ie.
Na dowidzenia wzięła od niego wszystkie dane,
potrzebne do załatwienia zaproszenia.
Dziś Bożena nie jest już tak zakochana,
kiedyś była ubrana w bazarowe Dolce i Gabana.
Dziś utytłana od samego rana,
pomaga robić kebaba, w budzie Alibaba.

Gość Gość

U mnie na osiedlu w małej dziurze jest dwójka mulatów, matki to dwie różne kobiety, jedna młoda, druga stara, ojcowie nieobecni, nie wiem z jakiego powodu. Dzieci już duże, jedno prawie nastolatek, chodzą do szkoły i latają po podwórku z resztą dzieci. Nikt się tym nie ekscytuje, ani życiem tych kobiet bardziej niż innych kobiet w podobnej sytuacji, mającej białe dzieci.. 

Temat to durne prowo. Naprawdę drugorzędna jest narodowość faceta. Problem to jest zrobienie sobie dziecka z romansu dla sportu, a następnie ucieczka i urodzenie tego dziecka w tajemnicy jak w meksykańskiej telenoweli.. Bo fantazja jest od tego.. LOL 

Gość gość
10 godzin temu, Gość Em90 napisał:

To Twoje dziecko które będziesz kochac. Co za różnica czy będzie czarne żółte czy fioletowe. Żadnen człowiek "na poziomie" nie będzie komentować ani publicznie oceniać ciebie i twojego dziecka  a prostakami którym słoma z butów wystaje nie warto sie przejmowac.  

Tylko wyjaśnij to dziecku, albo jak zostanie pobite to pociesz, że to nie był człowiek "na poziomie" i ma się nie przejmować.

Gość Żałosne

W temacie jak zwykle pojawiły się wielce tolerancyjne naiwne ...ki,które przez swoje bezmózgowie napewno dały dupy jakiemuś mahhmudowi czy innemu abbuyinowi który następnie kopnął je w dupę.Nie jest mi szkoda takich ...ek.Niedawno wyrzekłem się z żoną mojej córy,która dała dupska takiemu delikwentowi.I co?Zostawił ją z czarnym smarkiem a jak chciała do ans wrócić to kazałem jej się wynosić,bo nie chcę mieć nic wspólnego z tym bękartem i jego bezmyślną zdrajczynią narodu.