Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Kiedy seks po cc?

Polecane posty

Gość Gosc

Jak w temacie, kiedy pierwszy raz uprawiałyście seks po cesarce? Jestem 8 dni po i już mam ochotę i zastanawiam się czy mogę. Już nie krwawię i na dole bez zmian więc chyba tylko uważać na brzuch i jazda 😄

Gość Gość co
27 minut temu, Gość Gosc napisał:

Jak w temacie, kiedy pierwszy raz uprawiałyście seks po cesarce? Jestem 8 dni po i już mam ochotę i zastanawiam się czy mogę. Już nie krwawię i na dole bez zmian więc chyba tylko uważać na brzuch i jazda 😄

Serio taka głupia jesteś? Połóg trwa 6 tygodni nie bez powodu, twoja  macica to teraz jedna wielka rana, A podczas orgazmu pojawiają się jej skurcze. Naprawdę chcesz dostać jakiegoś krwotoku, czy zakażenia, bo cie chcica wzięła? I nie, nie jestem jakaś oziebla kłoda, ale dla mnie zdrowie to priorytet, zwłaszcza jak ma się już dziecko.

Gość Matka po cc

Ja przez tydzien po cc szalalam z bólu a ta sie chce gzic. Może daj sie tej ranie podgoic troche chociaz? A to, ze nie krwawisz 8 dni po porodzie to nie jest powod do radości. Ty lepiej idź sprawdzic czy Ci sie odchody nie zatrzymały w organizmie a nie o seksie myslisz. Co za bezmyslna istota. 

Gość Gość

Oo ktoś tu burze chce wywołać 😂😂😂

Gość Hey

Chyba trochę za wcześnie, zapytaj swojego lekarza prowadzącego. Podczas cc są przecinane powłoki skórne,  otrzewna ale również narządy wewnętrzne- macica. Pomysł logicznie czy po 8dniach jest się w stanie to choć minimalnie scalic, zagoic. Nie boisz się rozerwaniaszwow szwow macicy przy np. :orgazmie tych wewnętrznych nie tych które są na skórze ? Wydaje mi się że jakoś minimalny czas to ok. miesiac gdzie coś tam w miarę się scali. Ale lekarzem nie jestem zapytaj ginekologa.

Gość Gośćcc

Karyna  nie sciemniaj, że ty  masz ochotę, pewnie Seba wrócił z pepkowego spod budy z piwem i go  wzięło na egzekwowanie swoich "praw", żadna normalna kobieta nie zada takiego pytania 8 dni po porodzie- niezależnie od tego, jak on się odbył 

Ja też nie krwawilam  kilka dni po cc i musiałam mieć zabieg bo się wszystko zatrzymało.  Lepiej niech ginekolog sprawdzi czy wszystko ok bo zaraz wyladujesz w szpitalu z jakimś zakażeniem 

Gość Gość

Ee tam, mam znajomą, która 7 dni po porodzie naturalnym już była aktywna, bo jej partnerowi się zachciało. Odważna kobita. 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Ee tam, mam znajomą, która 7 dni po porodzie naturalnym już była aktywna, bo jej partnerowi się zachciało. Odważna kobita. 

Ale taka odwagę mogła przyplacic zdrowiem niestety. Partner akurat takie coś powinien zrozumieć, nie jest to przeziębienie . Jak nie rozumie a są tacy to o tylek potluc jak się bardzo chce można inaczej rzeczy załatwić. 

Gość mama Artura
2 godziny temu, Gość Gośćcc napisał:

Karyna  nie sciemniaj, że ty  masz ochotę, pewnie Seba wrócił z pepkowego spod budy z piwem i go  wzięło na egzekwowanie swoich "praw", żadna normalna kobieta nie zada takiego pytania 8 dni po porodzie- niezależnie od tego, jak on się odbył 

dokladnie

Gość mama Artura

Ja po cc mialam bole, krwawilam 2 tygodnie.  czekalam tyle ile lekarze kazali czyli 6 tygodni, ale proba seksu byla kompletnym fiaskiem, bylam sucha I ciasna jak nie wiem co. pierwszy sensowny, prawdziwy seks 9ale nadal nie jakis WOW) byl, jak syn mial 5 czy tam 6  miesiecy