Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elegantka

kręcą mnie tylko żonaci albo zaręczeni

Polecane posty

Gość elegantka

kręcą mnie tylko żonaci albo zaręczeni faceci --- miałam seks w wieloma ,,zajętymi'' panami (głównie mężami lub chłopakami moich najserdeczniejszych przyjaciółek) i odczuwałam ogromną satysfakcję z seksu z żonatym lub zaręczonym facetem --- były też próby z kawalerami ale to mnie nie podniecało tak bardzo jak ,,zakazany owoc''. --- gdy uprawiałam seks z żonatym panem czułam sie spełniona i miałam wielką przewagę nad jego kobietą bo on pieścił mnie a nie ją --- jego ukochana pracowała na chleb kiedy on zajmował sie zaspokajaniem moich potrzeb a nie jej --- mam potrzebę robienia tego tylko z zajętymi panami i będę bez żadnych skrupułów zaprzyjaźniała sie z kobietami które mają atrakcyjnych mężów. --- teraz chyba nie jedna z was zazdrości mi tego że pragną mnie żonaci mężczyźni. 😋

Gość Bartek
1 minutę temu, Gość elegantka napisał:

kręcą mnie tylko żonaci albo zaręczeni faceci --- miałam seks w wieloma ,,zajętymi'' panami (głównie mężami lub chłopakami moich najserdeczniejszych przyjaciółek) i odczuwałam ogromną satysfakcję z seksu z żonatym lub zaręczonym facetem --- były też próby z kawalerami ale to mnie nie podniecało tak bardzo jak ,,zakazany owoc''. --- gdy uprawiałam seks z żonatym panem czułam sie spełniona i miałam wielką przewagę nad jego kobietą bo on pieścił mnie a nie ją --- jego ukochana pracowała na chleb kiedy on zajmował sie zaspokajaniem moich potrzeb a nie jej --- mam potrzebę robienia tego tylko z zajętymi panami i będę bez żadnych skrupułów zaprzyjaźniała sie z kobietami które mają atrakcyjnych mężów. --- teraz chyba nie jedna z was zazdrości mi tego że pragną mnie żonaci mężczyźni. 😋

Jesteś prostytutką?

Gość S...iel

Lecz się ...ko. 

Gość elegantka

e no co wy na rozum żeście upadli -- - to że lubie seks z żonatymi facetami nie jest czymś złym --- pamiętajcie że ja nikomu nie rozbijam małżeństwa czy związku --- po prostu korzystam tylko ,,od czasu do czasu'' z męża koleżanki lub żonatego z netu --- jestem za porządną kobietą na prostytutke -- - cenię sie bardzo wysoko --- nie jestem taka jak połowa tu siedzących kafeterianek które są grube,tępe,głupie i bezrobotne i których nikt nie chce --- mnie mężczyźni pragną a zwłaszcza żonaci bo (zaruuu....chajjją sobie) za plecami żony i nadal są z nią w związku bez kłótni i awantur --- żonka mu  gotuje,pierze i prasuje a ja mu daje potajemni cci..ppci😋🤣

Gość 111

najlepiej sie ru..chaj na przemian albo czworokąt zrob sobie gej party do tego

Gość elegantka

sama jestem po ,,przeróbce'' (z faceta na babkę) i ogólnie lubie NIEZNIEWIEŚCIAŁYCH gejów ale seks to uprawiam tylko z męskimi i żonatymi mężczyznami --- mnie kręci w tym to,że oni pragną takiej kobiety po przeróbce bardziej niż swojej żony i to mnie pieszczą a nie ją w związku z tym mam przewagę nad taką babą