Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tosziro

Szukam możliwości wyjazdu za granicę

Polecane posty

Wreszcie zrozumiałem, że muszę trochę dorosnąć i zacząć się zachowywać i żyć jak człowiek w wieku 24 lat, bo ja to dalej się zachowuję jakbym miał lat 15 i takim życiem żyję, trochę było to ciężkie kiedy sobie to uświadomiłem. Tutaj nie mam żadnych perspektyw czy przyszłości w tym kraju, a tylko jeszcze większe ... mnie czeka. Wszyscy już patrzą na mnie jak na menela, nawet już słyszałem, że jestem menelem, a w domu z dnia na dzień coraz gorzej.Wczoraj wysłałem aplikacje do pracy w niemczech a dzisiaj do pracy w holandii, jak tylko dostanę jakąś odpowiedź to kombinuje hajs na przeżycie tam pierwsze miesiąca i ...alam i aj waj polaczki pier'dolone 

Gość Selina Kyle

Są zawody, w których możesz zarobić bardzo dużo, nie narobić się i mieć zawodówkę albo i nic. Gdzie jest haczyk? Musisz długo przebywać za granicą np. 4 mies bez przerwy i w towarzystwie różnych pijusów, niekoniecznie meneli ale zwykłych Polaków, którzy tam piją non stop. Zarobki około 2,5 tys. euro/ miesiąc. Kierunki: Norwegia/ Niemcy/ Dania/ Francja, przynajmniej ja z tymi miałam styczność ale nie jestem tam robotnikiem.

Gość Selina Kyle

Aha i to towarzystwo robotnicze kompletnie nie zna języków, od spraw urzędowych i ogarniania im pracy są tacy ludzie jak ja którzy na początku wystawiają wam papiery konieczne do podjęcia pracy, zaświadczenia zdrowotne etc. Mieszkania na miejscu są bardzo dobre, zazwyczaj to hotele w dość wysokim standardzie, bo zagraniczni pracodawcy nie oszczędzają na swoich pracownikach.

Spokojnie patologia mi nie przeszkadza, mieszkam w mieście gdzie jest sama patologia i przebywałem z różnymi typami ludzi, poradziłbym sobie. I właśnie mi chodzi o taką ofertę żeby siedzieć tam jak najdłużej najlepiej tak z 6 miesięcy i potem ciągnąć to jeszcze, a tu do polski przyjechać sobie na tydzien, może dwa co pół roku jak będzie taka opcja, zeby trochę sobie odpocząć od pracy a tak mógłbym cały czas siedzieć za granicą 

9 minut temu, mаn on the moon napisał:

CHYBA PANI JEST Z AGENCJII PRACY A TE HOTELE ROBOTNICZE TO ZWYKŁE MELINY ZA KTÓRE POBIERAJĄ PÓŁ PENSJII JEEBANE ZŁODZIEJSKIE AGENCJE

pol pensji? tam w ogloszeniach przez agencja pisza ze jakis tam procent wynagordzenia kilkanascie euro tygodniowo xD