Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 99rf

Co mam z nim zrobic?

Polecane posty

Gość 99rf

Poznalam pewnego chlopaka. Spotkalismy sie tylko raz, piszemy glownie.. tez nie jakos czesto ale on mi juz wyznaje milosc, stawia na piedestale, to takie przytlaczajace.Podoba mi sie i chcialabym go jako kolege czy nawet kochanka bo jest przystojny i ponoc dobry w lozku...ale jego mile zachowanie mnie troche odstrasza . Nie wiem.. pogadac z nim ,powiedziec wprost co mi lezy na sercu?Nie chce go zrazic do siebie.mamy inne oczekiwania co do znajomosci chyba

Gość Gość

Pewnie desperat. Powiedz mu że ma przestać. 

Gość Doprawdy?
1 minutę temu, Gość 99rf napisał:

Poznalam pewnego chlopaka. Spotkalismy sie tylko raz, piszemy glownie.. tez nie jakos czesto ale on mi juz wyznaje milosc, stawia na piedestale, to takie przytlaczajace.Podoba mi sie i chcialabym go jako kolege czy nawet kochanka bo jest przystojny i ponoc dobry w lozku...ale jego mile zachowanie mnie troche odstrasza . Nie wiem.. pogadac z nim ,powiedziec wprost co mi lezy na sercu?Nie chce go zrazic do siebie.mamy inne oczekiwania co do znajomosci chyba

Miły cię odstrasza? Wolisz wrednych? Naprawdę?? 

Gość 99rf

Po prostu szczerych.On jest az zbyt mily i przez to troche aseksualny, dusze sie w takich znajomosciach i zawsze je konczylam ale tu mi troszke zalezy. Powiedzialam ze nie chce zeby tak mowil, ale nic sobie z tego nie robi...chyba myslal, ze zartuje chociaz w pierwszym momencie mu lzy stanely w oczach 😉

Gość gość

Ale o co chodzi, gada co chcesz (kobiety chcą) usyszeć, miłość po jednym spotkaniu?  :D Przecież facet pierniczy jak potłuczony, widać ma w tym cel. Tak czy inaczej myslę, że zbyt naiwnie podchodzisz do jego bajek.

Gość Ana

Zerwij z nim kontakt na jakiś czas, samo się wyjaśni...

Gość Szm

Ty piszesz jak szmateks. Ale kolesie takie w sumie lubią... Ogólnie masakra. 

Gość Facet

..., podstawowe błędy popelnia...

Gość gosc

Po wpisie że chcesz go za kolegę albo kochanka wnosze że nadajesz się tylko do jednego i Kopa w zad. Faceci zawsze dobrze traktują oorfy a kopią w zad te wartościowe.

Gość gosc
18 minut temu, Gość Facet napisał:

..., podstawowe błędy popelnia...

Kto tak powiedział? Jakiś guru podrywu? 😂🤣 Niech znajdzie normalną która go doceni.

Gość Facet
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Kto tak powiedział? Jakiś guru podrywu? 😂🤣 Niech znajdzie normalną która go doceni.

Kurfa to normalne ludzkie mechanizmy, że chronimy się przed desperatami. Mi jakby kobieta mówiła na drugiej randce też by mi się odechcialo i myślał bym czy jest normalna. Uczuć się nie wyznaje tak szybko.. i nie trzeba być gutu a człowiekiem inteligentnym.

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Facet napisał:

Kurfa to normalne ludzkie mechanizmy, że chronimy się przed desperatami. Mi jakby kobieta mówiła na drugiej randce też by mi się odechcialo i myślał bym czy jest normalna. Uczuć się nie wyznaje tak szybko.. i nie trzeba być gutu a człowiekiem inteligentnym.

Dla mnie to właśnie wam brakuje inteligencji. Chcecie tego co niedobre. Ja na odwrót. Powodzenia skoro tak z kochankami i innymi fwb. Nie moja bajka.

Gość gość

Poza tym zauważ co ta gosciowa o nim napisała, zupełnie jak o rzeczy, dla mnie to niedopuszczalne w relacjach damsko męskich... u niej o żadnej relacji czy uczuciu mowy nie ma, o czym my rozmawiamy, Szkoda literek.