Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnn..

znowu nic nie dostalam na dzien kobiet

Polecane posty

Gość onnnn..

nie licze sie dla facetow

Gość Gość

Straszne..

Gość raczej smutne

inne kobiety sa zasypywane kwiatami, upominkami i drogimi prezentami, sa zapraszane na randki, milo spedzaja czas, a jak zawsze sama jestem w dzien kobiet i w walentynki i siedze w domu nie majac sie nawet do kogo odezwac, przykre to, ze za jedne kobiety panowie sie zabijaja i zrobia dla nich wszystko a inne traktuja jak ...

Gość raczej smutne

takie jak ja traktuja jak goowno albo zbywaja, nie zauwazaja albo rania, panowie sa mili tylko dla pieknosci, inne kobiety czyli mniej urodziwe badz nie za wyksztalcone i za inteligentne ponizaja i obrazaja jedynie ... jak tak mam, nie licze sie dla nikogo, umre sama, bede musiala sama spedzic przykra starosc w pustym domu

Gość Gość

Kup se koty. Później Cię zjedzą i wyjdzie tanio. 

Gość ...

Masz nick on a to dzień kobiet gamoniu

5 minut temu, Gość raczej smutne napisał:

takie jak ja traktuja jak goowno albo zbywaja, nie zauwazaja albo rania, panowie sa mili tylko dla pieknosci, inne kobiety czyli mniej urodziwe badz nie za wyksztalcone i za inteligentne ponizaja i obrazaja jedynie ... jak tak mam, nie licze sie dla nikogo, umre sama, bede musiala sama spedzic przykra starosc w pustym domu

Przytulam ☺ jutro będzie lepiej.

Gość Gosc
11 minut temu, Gość raczej smutne napisał:

inne kobiety sa zasypywane kwiatami, upominkami i drogimi prezentami, sa zapraszane na randki, milo spedzaja czas, a jak zawsze sama jestem w dzien kobiet i w walentynki i siedze w domu nie majac sie nawet do kogo odezwac, przykre to, ze za jedne kobiety panowie sie zabijaja i zrobia dla nich wszystko a inne traktuja jak ...

Spokój chociaż masz. Myślisz, ze byc w zwiazku to taka sielanka? 

TO POZORY, NIE MASZ CZEGO ŻAŁOWAĆ 

Gość Taka jedna 29
35 minut temu, Gość raczej smutne napisał:

Ja tak samo, nie jesteś z tym sama. Po prosto dożywotnio odsiadujemy wyrok za złe geny, a inne z lepszymi genami ciągle dostają profity za coś na co nie miały wpływu. Takie życie.

Gość Taka jedna 29

Nawet facet który chciał ode mnie wyzudanego seksu  (nieurodziwy chudy neurotyczny pechowiec któremu w kółko coś się przytrafia) nagle przestał się do mnie odzywać i nawet dzień kobiet go do tego nie skłonił. Ciekawe co by na moim miejscu zrobiły te wszystkie oblegane piękności do których ustawiają się kolejki facetów.