xPawełekx 0 Napisano Marzec 9, 2019 Witam od niedawana rozpoaczełam współżycie z moim chłopakiem .Pokusilismy o seks bez zabezpieczenia do wytrysku nie doszło lecz czy wtrakcie mogła się przedostać jakaś mała ilość plemników zdolnych do zapłodnienia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janka Napisano Marzec 10, 2019 Tak, mogła się przedostać. Preejakulat zawiera plemniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grysia Napisano Marzec 14, 2019 Oczywiście, że mogło się przedostać. Poczekaj na termin okresu i zrob test ciążowy. A następnym razem zacznij się zabezpieczać, bo prędzej czy później wpadniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolina32 Napisano Marzec 14, 2019 Lepiej się zabezpieczaj, preejakulat zawiera plemniki. Polecam np. żel plemnikobójczy Contragel green i Femcap kapturek antykoncepcyjny. Ja zamawiam na naturalnaplodnosc.pl i się nie zawiodłam dotychczas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Barbara Napisano Marzec 16, 2019 Sprawdzaj sobie dni płodne, ja to robię za pomocą testera afrodyta i dodatkowo używaj prezerwatywy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania Napisano Marzec 17, 2019 od 8 miesiecy stosuje przerywany i nie wpadłam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madzia Napisano Marzec 17, 2019 Z 3 lata tak robie i niestety wpadki nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gfa Napisano Marzec 17, 2019 Rypiecie się nieźle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość XanderCage Napisano Marzec 17, 2019 Stosunek przerywany nigdy nie kończy się ciążą, jeżeli facet nie popuszcza w trakcie. Wszystko zależy od faceta. Czy potrafi się kontrolować, czy nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczecinmarek 1 Napisano Marzec 26, 2019 No nie wierzę. Następni wierzą w stosunki przerywane. Ja tak zrobiłem czwórkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 27, 2019 Wybrałyście już imiona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach