Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara panna

Trudno teraz o porządnego mężczyznę.

Polecane posty

Gość gosc
14 minut temu, Gość Stu napisał:

Tak to jest jak się czeka z szukaniem faceta do późniejszego wieku, zostają ochłapy. Same jesteście sobie winne, bo gonitwa za karierą/pozycją/statusem ważniejsza niż rodzina, no to teraz macie, życie wam przeleciało na niczym, przykre. Poprzednie pokolenia kobiet nie były aż takie durne, pomimo niższego wykształcenia.

chlopom sie w du/pach poprzewracalo, a co drugi to jeczacy cham

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Szma ta to szma ta. Nie ma płci. Także pogódź się z tym że jesteś męska wycieraczka.

Mężczyzna,  który "korzysta" z kobiety nie zasługuje nawet na miano mopa,  normalny mężczyzna jest z kobietą,  która wybrał i która kocha, wtedy nie ma mowy o wykorzystywaniu innych, bo on nie ma takiej potrzeby i męska duma i honor mu na to nie pozwalają, mopy bez poczucia przyzwoitości wykorzystują okazję, by "zamoczyc" jak naxywaja przygodny seks.

Gość Poib
3 minuty temu, Gość 123 napisał:

Ja uważam i tak że jest więcej wartościowych facetów niż kobiet!

Przynajmniej w moim otoczeniu.

Ps. Jestem kobietą.

facetów jest znacznie więcej na 100 kobiet przypada aż 170 facetów kobiety mają w czym wybierać tylko wyprzedzają facetów wartościowych jest bardzo dużo bo aż 80% problem jest z kobietami bo tylko 15% z nich to wartościowe

Gość o ukuzwa
3 minuty temu, Gość Poib napisał:

facetów jest znacznie więcej na 100 kobiet przypada aż 170 facetów kobiety mają w czym wybierać tylko wyprzedzają facetów wartościowych jest bardzo dużo bo aż 80% problem jest z kobietami bo tylko 15% z nich to wartościowe

wez won stąd niedouku, stulejo

Gość gosc
7 minut temu, Gość 123 napisał:

Ps. Jestem kobietą.

A ja uwazam, ze wartosciowych facetow prawie w ogole nie ma i nie tylko w moim otoczeniu. Poznanie normalnego, porzadnego mezczyzny graniczy z cudem bez wzgledu na to ile kobieta ma lat, wiekszosc facetow to odpady ci nie warte.

Gość gosc
1 minutę temu, Gość o ukuzwa napisał:

wez won stąd niedouku, stulejo

stuleje wymyslaja jakies liczby i wypisuja, by sie wtracic do rozmowy, co za dno bezmozgie

Gość gość
18 minut temu, Gość krukowaty napisał:

Po co facetowi ślub? wymień choć jedną zalete ślubu dla faceta, NIE MA żadnej

Zalet nie ma a wad i ukrytych pułapek jest bez liku, już niejeden został puszczony z torbami przez szczwane babska i sprzyjające im sądy.

Jestem po 30tce i ślubu nie wezmę nigdy, tego możecie być pewne.

Gość gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Zalet nie ma a wad i ukrytych pułapek jest bez liku, już niejeden został puszczony z torbami przez szczwane babska i sprzyjające im sądy.

takich zje/bow jak ty my nie chcemy, my chcemy normalnych mezczyzn, ktorych prawie nie ma

Gość gosc

zazdroszcze nielicznym kobietom, ktore trafily na normalnego mezczyzne

Gość Poib
11 minut temu, Gość gosc napisał:

A ja uwazam, ze wartosciowych facetow prawie w ogole nie ma i nie tylko w moim otoczeniu. Poznanie normalnego, porzadnego mezczyzny graniczy z cudem bez wzgledu na to ile kobieta ma lat, wiekszosc facetow to odpady ci nie warte.

A jaki to jest wartościowy facet Scharakteryzuj czy wartościowa kobieta nazywa faceta z tuleją lub nieukiem wątpię kobiet wartościowych jest tylko 15% mężczyzn aż 80 dlatego jest tylu singli

Gość gość
Przed chwilą, Gość Poib napisał:

A jaki to jest wartościowy facet Scharakteryzuj czy wartościowa kobieta nazywa faceta z tuleją lub nieukiem wątpię kobiet wartościowych jest tylko 15% mężczyzn aż 80 dlatego jest tylu singli

sprostowanie:

Cytat

nieuka nazywam nieukiem a stuleję stuleją*

Gość DJ soma

Kobiece odpady wylewają żale na forum 🤣🤣

Ilość prawdziwych mężczyzn jest wprost proporcjonalna do ilości porządnych kobiet 

Także skończ skamleć jedna z drugą i spójrz w lustro 

Gość gość

Ma spojrzeć w lustro?

W łeb niech sie pier/dolnie!!!

Gość gosc
18 minut temu, Gość gość napisał:

no tak

chlopiska nie kochaja, nie wiaza sie z kobieta z milosci tylko dla korzysci finansowych

Gość Gość
3 minuty temu, Gość DJ soma napisał:

Kobiece odpady wylewają żale na forum 🤣🤣

Ilość prawdziwych mężczyzn jest wprost proporcjonalna do ilości porządnych kobiet 

Także skończ skamleć jedna z drugą i spójrz w lustro 

Lustro pokazuje tylko wygląd zwewnętrzny,  mądry  mężczyzna w wyborze kobiety na całe życie nim się nie kieruje. Rozumiesz więc; dlaczego mądrym nie jesteś? 

Gość DJ soma
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Lustro pokazuje tylko wygląd zwewnętrzny,  mądry  mężczyzna w wyborze kobiety na całe życie nim się nie kieruje. Rozumiesz więc; dlaczego mądrym nie jesteś? 

Typowy "pseudodojrzały" bełkot...

Nie wnikam, czy nie chcesz, czy nie potrafisz dostrzec tzw METAFORY. Skoro nie chwytasz PRZEKAZU to Twoja odpowiedź Waćpanno jest bez sensu 🐽😎

Gość gość

"chlopiska nie kochaja, nie wiaza sie z kobieta z milosci tylko dla korzysci finansowych"

No tak. Je/błem i leżę 🤣 Jest tu jakiś chłop który miał korzyść finansową ze związania się z kobietą?? Buuuhahahaha. Chyba jeszcze traz je/bne i poleżę 😂😂😂 

Gość DJ qla
11 minut temu, Gość gość napisał:

"chlopiska nie kochaja, nie wiaza sie z kobieta z milosci tylko dla korzysci finansowych"

No tak. Je/błem i leżę 🤣 Jest tu jakiś chłop który miał korzyść finansową ze związania się z kobietą?? Buuuhahahaha. Chyba jeszcze traz je/bne i poleżę 😂😂😂 

Też jeb/łem 😎🐽

A ten bełkot to klasyk klasyków.. 

Przeniesienie - odwrócenie i wszystkie inne zjawiska psychologiczne w jednym

Gość gość
33 minuty temu, Gość gosc napisał:

no tak

chlopiska nie kochaja, nie wiaza sie z kobieta z milosci tylko dla korzysci finansowych

To że nie pozwolę się ograbić szczwanej babie pod płaszczykiem małżeństwa nazywasz korzyścią finansową? Idąc tą logika to ktoś kto nie dał się okraść pijanemu żulowi na ulicy osiągnął korzyść..

Gość Gość
23 minuty temu, Gość DJ soma napisał:

Typowy "pseudodojrzały" bełkot...

Taki tekst może napisać tylko człowiek zadufany w sobie posiadający mnóstwo głęboko skrywanych kompleksów. Ktoś kto nie ma argumentów sięga do erystyki, od paru lat już wiesz co to jest:/.

Nie wnikam, czy nie chcesz, czy nie potrafisz dostrzec tzw METAFORY. Skoro nie chwytasz PRZEKAZU to Twoja odpowiedź Waćpanno jest bez sensu 🐽😎

Gość DJ wąs
3 minuty temu, Gość gość napisał:

To że nie pozwolę się ograbić szczwanej babie pod płaszczykiem małżeństwa nazywasz korzyścią finansową? Idąc tą logika to ktoś kto nie dał się okraść pijanemu żulowi na ulicy osiągnął korzyść..

Szukanie logiki   "mondrościach" tej Pani jest żartem 😎 

Nie idźmy tą drogą 🤣😂

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość 123 napisał:

Ps. Jestem kobietą.

Seeriooo?? To gdzie Ty mieszkasz? Zaprowadz mnie do tego raju gdzie wartościowych facetów jest dużo...      😯 😂

Gość gość

Ona nie napisała że jest dużo, tylko że jest więcej niż kobiet. (jak wszędzie)

Zresztą nie wybieraj się tam - dla ciebie i tak nie wystarczy!!

Gość Jaś
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Taki tekst może napisać tylko człowiek zadufany w sobie posiadający mnóstwo głęboko skrywanych kompleksów. Ktoś kto nie ma argumentów sięga do erystyki, od paru lat już wiesz co to jest:/.

Kobieta odwołująca się do argumentów, ja też jeb.. łem.. Haha

Przykład : facet wiąże się z kobietą dla korzyści materialnych hahha

Gość gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Seeriooo?? To gdzie Ty mieszkasz? Zaprowadz mnie do tego raju gdzie wartościowych facetów jest dużo...      😯😂

wartościowych nie znaczy milionerów frajerów, takich to rzeczywiście ze świecą szukać:classic_wink:

Gość gość

Frajerów milionerów też jest sporo - ale to musisz mieć 19 lat, być dziewicą, umieć fajne rzeczy w łóżku, znać ze sześć języków.... Masz te wszystkie walory? Czy tylko weaslić się potrafisz?? 😝

Gość gość

*walić

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

*walić

Umie się walić ale tylko przed ślubem 😂

Gość zalosne prawiczaki
8 minut temu, Gość gość napisał:

Frajerów milionerów też jest sporo - ale to musisz mieć 19 lat, być dziewicą, umieć fajne rzeczy w łóżku, znać ze sześć języków.... Masz te wszystkie walory? Czy tylko weaslić się potrafisz?? 😝

milionerzy nie oczekuja dziewic, wiec skoncz prawilno ... belkotac

swoje kompleksy nieuzywanej parowy lecz gdzie indziej

Gość gosc

porzadnych mezczyzn nie ma, sa same prawilne ch/uje