Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara panna

Trudno teraz o porządnego mężczyznę.

Polecane posty

Gość stul jape tepaku
11 godzin temu, Gość babski marketing napisał:

w doopach to się babom poprzewracało, weszła antykoncepcja i kur/ewska natura wyszła na jaw, pozatym baby troche bubu zaczęły zarabiać i wielkie halo, tępe, próżne istoty, nie wszystkim odbiła palma ale 9 na 10 to porażka 

japa tepy prawiku, bo ci kisiel wyplynie, gardzimy takim go.wnem jak ty, wracaj do maminy cio.to

Gość Gość

To bezrobotny grubas prawik pisze na okrągło bzdety w tym samym tonie. 

Gość odp.
9 godzin temu, Gość określić szczegóły napisał:

Jaki to normalny facet? jaki to porządny facet? bo nie ma określeń tylko uogólnienia. Może wy stare panny rzucicie światło na ten fenomen....

normalny facet to nie prawik

porzadny facet to nie prawik

prawik to cham i dupek

porzadny mezczyzna to dobry maz i ojciec

Gość esd
46 minut temu, Gość odp. napisał:

prawik to cham i dupek

Prawik to najczęściej normalny i porządny facet oraz świetny mąż i ojciec. Tylko że nie jest przystojny i dobrze was traktuje, dlatego nikt go nie chce.

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość stul jape tepaku napisał:

japa tepy prawiku, bo ci kisiel wyplynie, gardzimy takim go.wnem jak ty, wracaj do maminy cio.to

O jeju, jaki dialog. Jestem pełen podziwu waszej inteligencji jak i rozmowy na poziomie:)

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość odp. napisał:

prawik to cham i dupek

Ciekawy tok myślenie. Czu uważasz że dobrą żoną, matką będzie ta która miała więcej facetów- penisów w każdej z dziur? Z niecierpliwością czekam na Twoją opinie.

Gość Gosc gosc goscseyyfcv

Ojeju - to niemęskie tak pisac 

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Gosc gosc goscseyyfcv napisał:

Ojeju - to niemęskie tak pisac 

Tak samo jak niekobiece jest używać takich słów jakie miałem przyjemność poczytać:) to świadczy tylko o jednym i lepiej nie napiszę o czym. Miłej Niedzieli i dalszej konwersacji jeśli wiesz o czym pisze. Pozdrawiam

Gość gość
11 godzin temu, Gość ... napisał:

Nawet gdybym przystojny i był pożądany, to sypiałbym tylko z tą jedną, którą bym kochał.

Tu jest klucz do twojej wypowiedzi: "gdyby" 🙂 Może sobie tylko pogdybać. Ale ci którzy nie muszą, korzystają po prostu ze swojej przystojności i zainteresowania kobiet.

Gość Gość
11 godzin temu, Gość +++ napisał:

Porządnych jest wielu, tylko przestańcie patrzeć na wygląd.

Dlaczego mają przestać patrzeć na wygląd? Ta druga osoba ma się podobać, co w tym w ogóle dziwnego. 

Gość Zniesmaczony

bzdury piszecie bo jest właśnie odwrotnie to wam nikt się już nie podoba

Gość ...
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Tu jest klucz do twojej wypowiedzi: "gdyby" 🙂 Może sobie tylko pogdybać. Ale ci którzy nie muszą, korzystają po prostu ze swojej przystojności i zainteresowania kobiet.

Mam zasady i bym z nich korzystał.

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Dlaczego mają przestać patrzeć na wygląd? Ta druga osoba ma się podobać, co w tym w ogóle dziwnego. 

Ale dla was facet 7/10 = brzydki, wy chcecie tylko tych bardzo przystojnych, niezależnie od charakteru, a przeciętnych z wyglądu odrzucacie, nawet jeśli idealnie do was pasują pod względem charakteru.

Gość Zniesmaczony

a jak już ma dziecko to nie ma chyba sensu szukać czegokolwiek bo dla was to zbyt wielkie obciążenie

kobiety !!!

Gość Zniesmaczony

Mam 40 lat kocham swoje  dziecko  morze i nie jestem wysokim brunetem ale i nie tragedią jeśli chodzi o wygląd

nie palę nie piję mojej ex nie zdradzałem pracuję i się staram by moje dziecko wychować normalnie w tej nienormalnej sytuacji

a wy mnie nazywacie odpadem !!!

Gość Misfajny
23 godziny temu, Gość gosc napisał:

Kobiety po 30 nie moga znalezc faceta do zwiazku, bo faceci zwiazkow nie chca, wola sie puszczac duzo i z wieloma niz zyc z jedna kobieta, marny procent facetow chce slubu i kocha jedna kobiete, reszta facetow zyje tylko, by kobiety zaliczac i wykorzystywac

Szok ze takie informacje chodzą po różnych forach z czego marny procent to fakty a ten większy procent wzięty z nie udanych związków opisywanych właśnie przez kobiety. 

Gość Miśfajny
32 minuty temu, Gość Zniesmaczony napisał:

Mam 40 lat kocham swoje  dziecko  morze i nie jestem wysokim brunetem ale i nie tragedią jeśli chodzi o wygląd

nie palę nie piję mojej ex nie zdradzałem pracuję i się staram by moje dziecko wychować normalnie w tej nienormalnej sytuacji

a wy mnie nazywacie odpadem !!!

Właśnie o tym mowa ze wsadzają ojców odpowiedzialnych do jednego wora z odpadami tak nazwały mężczyzn kobiety po przejściach sadzać z ich mało odpowiedzialnego podejścia do życia rodzinnego. Skoro wypisujecie tu ogólnikowo o ojcach którzy zostali wymienieni na nowszy model i zostali wprost potraktowani jak odpad a tylko wspomina się o nich jeśli chodzi o kasę ? Pamiętajcie są tacy ojcowie którzy w pocie czoła pracują całymi dniami żeby opłacić kredyty wzięte w małżeństwie i dodatkowo żeby zapewnić jak najlepsza przyszłość swoich pociech, gdzie te wspaniałe i odpowiedzialne kobiety siedzą przy 4 kawce ze przyjaciółka oglądając kosmetyki z aivon i w przerwach najeżdżając jaki to on zły człowiek był ten odpad, w tym samym czasie dziecko rozbiło sobie głowę bo kobiety nue były w stanie ogarnąć tyle obowiązków. To tak drogie panie w skrucie żebyście na przyszłość nie wsadzali nas wszystkich do jednego wora bo koniec końców braknie nas 😉

Gość chyba cie poj ebalo
1 godzinę temu, Gość esd napisał:

Prawik to najczęściej normalny i porządny facet oraz świetny mąż i ojciec. Tylko że nie jest przystojny i dobrze was traktuje, dlatego nikt go nie chce.

te wulgaryzmy, obelgi, wyzwiska rzucane przez prawikow to obraz porzadnego faceta ?
nikt go nie chce bo prawik to wulgarny cham, slepy jestes czy zbyt tepy, ze zaprzeczasz faktom?

Gość Gość

Dziś dzień mężczyzny. Czyli nie ma komu tutaj składać życzeń  🤣 bukiet z frytek dla prawikow umysłowych 🍟

Gość gosc
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Dziś dzień mężczyzny. Czyli nie ma komu tutaj składać życzeń  🤣 bukiet z frytek dla prawikow umysłowych 🍟

chamidlom zyczenia sie nie sklada, prawik=cham, czyli NIE mezczyzna

Gość Gość
7 godzin temu, Gość gosc napisał:

chamidlom zyczenia sie nie sklada, prawik=cham, czyli NIE mezczyzna

Weź już przestań tak bluzgać na okrągło frustratko.

Gość esd
11 godzin temu, Gość chyba cie poj ebalo napisał:

te wulgaryzmy, obelgi, wyzwiska rzucane przez prawikow to obraz porzadnego faceta ?
nikt go nie chce bo prawik to wulgarny cham, slepy jestes czy zbyt tepy, ze zaprzeczasz faktom?

Ja nikogo nie wyzywałem.