Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nawrócony

Przyznałem się do Boga przed moimi "przyjaciółmi" a oni w 3 sekundy zaczęli na mnie warczeć jak opętani, w moment się wściekli jakbym kryptonit z kieszeni wyjął. Nagle zaczęli mi prorokować ze zle skończę, ze będę sam, ze i tak zacznę pic i zacznę ćpać

Polecane posty

Gość Nawrócony

Czy to ja jestem chory na głowę ze znalazłem sens życia i sile do jego zmiany? Tylko dlatego ze motywuje mnie wiara w Boga? Zastanawiające, wg nich lepiej pic w nieskończoność bo przecież i tak każdy wraca do nalogow

i pouczają mnie ludzie wg których życie nie ma sensu 🤷‍♂️

Gość iliria

Najświętsza Maria, Biała Podlaska 15 II 2019r.

Pragnę, abyście pozwolili Mi działać w waszych sercach i umysłach. 
Z Woli Boga, pośredniczę wszelkim Łaskom Bożym, a wynika to z tytułu Królowej Nieba i Ziemi. Nie Ja sama nadałam sobie te wszelkie godności, to uczyniła Trójca Święta. 
Działam wiele dla ratowania dusz, lecz nie wszystkie mogę uratować, dlatego muszę prosić was o pomoc, aby wyrwać dusze, którym grozie wieczne potępienie w piekle. Modląc się, oddając swe modlitwy  Bogu przez Moje Niepokalane Serce, dajecie przez to Mi możliwość większego ratowania, jeszcze większej pomocy, osobom zagrożonym wiecznym potępieniem.
                 Jeżeli się nie opamiętacie, jeżeli nie zaczniecie dostatecznie pokutować, to także w Mojej umiłowanej Polsce będzie to samo, co jest teraz na Zachodzie. 
Można ratować Kościół i Naród, lecz do tego, potrzebna jest modlitwa, post o chlebie i wodzie oraz ofiary wielu, wielu modlących się i pokutujących.

Cieszy Trójcę Świętą i Mnie Matkę Bożą fakt, że jest jednak już mała grupka wiernych Bogu osób, które się modlą i ofiarują Bogu. 
Módlcie się do Boga o pomoc i o ratunek, bo niebawem zło zaleje wasz kraj, Waszą umiłowaną Polskę, nową zwielokrotnioną siłą. 
Jest wiele, bardzo wpływowych osób, które walczą z waszą wiarą, poświęcając w tym celu wiekie sumy pieniędzy, bo aż 2 000 000 000 000 (dwa biliony) zł. 
Niestety jest w Polsce zbyt wielu chciwych, którzy za odpowiednia ilość pieniędzy sprzedają swój kraj, za swoiste „srebrniki”.

Kocham was niezmiernie mocno o Moje umiłowane, słodkie dzieci światłości, miłe Mojemu Macierzyńskiemu Sercu. Z Miłością przytulam was do wnętrza Mojego Serca. Wszystkim czytającym i słuchającym błogosławię, w Imię Ojca † i Syna † i Ducha Świętego. † Amen. ††† 

Gość Nawrócony
25 minut temu, Gość iliria napisał:

Najświętsza Maria, Biała Podlaska 15 II 2019r.

Pragnę, abyście pozwolili Mi działać w waszych sercach i umysłach. 
Z Woli Boga, pośredniczę wszelkim Łaskom Bożym, a wynika to z tytułu Królowej Nieba i Ziemi. Nie Ja sama nadałam sobie te wszelkie godności, to uczyniła Trójca Święta. 
Działam wiele dla ratowania dusz, lecz nie wszystkie mogę uratować, dlatego muszę prosić was o pomoc, aby wyrwać dusze, którym grozie wieczne potępienie w piekle. Modląc się, oddając swe modlitwy  Bogu przez Moje Niepokalane Serce, dajecie przez to Mi możliwość większego ratowania, jeszcze większej pomocy, osobom zagrożonym wiecznym potępieniem.
                 Jeżeli się nie opamiętacie, jeżeli nie zaczniecie dostatecznie pokutować, to także w Mojej umiłowanej Polsce będzie to samo, co jest teraz na Zachodzie. 
Można ratować Kościół i Naród, lecz do tego, potrzebna jest modlitwa, post o chlebie i wodzie oraz ofiary wielu, wielu modlących się i pokutujących.

Cieszy Trójcę Świętą i Mnie Matkę Bożą fakt, że jest jednak już mała grupka wiernych Bogu osób, które się modlą i ofiarują Bogu. 
Módlcie się do Boga o pomoc i o ratunek, bo niebawem zło zaleje wasz kraj, Waszą umiłowaną Polskę, nową zwielokrotnioną siłą. 
Jest wiele, bardzo wpływowych osób, które walczą z waszą wiarą, poświęcając w tym celu wiekie sumy pieniędzy, bo aż (dwa biliony) zł. 
Niestety jest w Polsce zbyt wielu chciwych, którzy za odpowiednia ilość pieniędzy sprzedają swój kraj, za swoiste „srebrniki”.

Kocham was niezmiernie mocno o Moje umiłowane, słodkie dzieci światłości, miłe Mojemu Macierzyńskiemu Sercu. Z Miłością przytulam was do wnętrza Mojego Serca. Wszystkim czytającym i słuchającym błogosławię, w Imię Ojca † i Syna † i Ducha Świętego. † Amen. ††† 

Wybacz ale jestem przeciwny kulcie maryjnemu, to balwochwalstwo i grzech przeciwko mojemu Panu Jezusowi Chrystusowi. Precz szatanie.

Gość Bartek
45 minut temu, mаn on the moon napisał:

SMAKOSZ KIEDY IDZIESZ DO PSYCHIATRYKA DO BYDGOSZCZY??

to nie mój temat przemuś

Gość Gość

Zamiast wiecznie wypisywać te bzdury zajmij się córką chociaż w sumie wątpię że taka ...ka ma rodzinę