Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weornia

Niespodziewana mineta

Polecane posty

Gość Weornia

Sluchajcie. Mam pytanie

Jak przygotowac sie do niespodziewanej minety, kiedy juz jestescie  dlugo na "chodzie" i nie macie mozliwosci odswiezyc tych miejsc?

Czy jesli przetrzecie to np chusteczkami do higieny intymnej, to czy poniej facet ich nie wyczuje? Nie bedzie gorzkiego smaku?

Jakie macie sposoby na to, zeby faceta nie odepchnela, tylko przyciagnelo.?

Gość gość

nie zwracałbym uwagi na smak , kobiecie trzeba dać przyjemność i też   cieszyć się widokiem cipki . no i nie zapominając o pupie przy okazji . 

Gość Misia

jeśli dziewczyna jest zdrowa to właśnie wystarczy pipkę myć dokładnie maksymalnie dwa razy dziennie rano i wieczorem i nie trzeba odświeżać bo naturalny smak i zapach jest super. Natomiast dobrze napisała poprzedniczka o pupie. Ją trzeba być bardzo dokładnie po każdej kupce  - bidet - bo zwykle niedomyta pupa jest powodem większej ilości "niemiłych niespodzianek"

Gość kirk

moim zdaniem chusteczki do higieny intymnej robią dobrą robotę:D

Gość Pieszczoch
2 minuty temu, Gość Misia napisał:

jeśli dziewczyna jest zdrowa to właśnie wystarczy pipkę myć dokładnie maksymalnie dwa razy dziennie rano i wieczorem i nie trzeba odświeżać bo naturalny smak i zapach jest super. Natomiast dobrze napisała poprzedniczka o pupie. Ją trzeba być bardzo dokładnie po każdej kupce  - bidet - bo zwykle niedomyta pupa jest powodem większej ilości "niemiłych niespodzianek"

O 3 w nocy, czekając na tramwaj, stanęła na ławce zrobiłem jej taką minetkę, myslałem że mi wszystkie kłaki z głowy wyrwie. Da się? Da się jak się chce.

Gość Bolkek
28 minut temu, Gość Pieszczoch napisał:

O 3 w nocy, czekając na tramwaj, stanęła na ławce zrobiłem jej taką minetkę, myslałem że mi wszystkie kłaki z głowy wyrwie. Da się? Da się jak się chce.

podczas letniego spaceru gdzieś na obrzeżach miasta ... lubiliśmy czasami się włóczyć ... w opuszczonej kamienicy ,,, na szczęście nie było tam ani strzykawek po narkomanach ani bezdomnych ... cicho ... ptaki tylko śpiewały .. weszliśmy do środka na schody. Długie pocałunki, ssanie piersi najpierw ... potem moja dłoń sięgnęła na dół - była tam mokra i to mnie nakręciło. Stanęła na schodach wyżej a ja usiadłem na nich i wylizywałem ją .... smak niesamowity ... Po jej orgazmie ona zrobiła mi loda i połknęła wszystko, delikatnie wyjęła go z ust gdy przestałem pompować.... Miłość czasami musi być spontaniczna. Nie można myśleć tylko o chusteczkach do odświeżania.  Potem kucnęła i siusiała na starą, drewnianą podłogę. W słońcu przedzierającym się przez okna było widać jej złoty mocz ... trochę była zawstydzona, że patrzę ale w takim miejscu nie mogłem zostawić jej samej .... Nic złego, bo w miłości dzielimy się intymnością ....