Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mandolina

Ratunku..!

Polecane posty

Gość gość

Zróbcie samodzielnie dłuższe listy i zobaczcie, co się na nich powtórzy, skoro macie tak inne wybory i na razie nie potraficie dojść do zgody. Odkopałam nasze teoretyczne listy, zrobiliśmy dużo więcej "wstępnych" propozycji (po ok. 20 każde z nas), a  z tego powtórzyły nam się 3 imiona i  z nich wybieraliśmy. Forum nic tu nie pomoże bo za twojego męża ani za ciebie nie wybierze. To ma być wasza WSPÓLNA decyzja.

Gość gość
14 godzin temu, Gość nawiedzona napisał:

pierwsze słyszę ze jest takie imię Nawoja, może i jest , ale jest okropne, nie wyobrazam sobie tak dac dziecku na imię, ta od tego imionia  co go tak zachwala to pewnie  sama sobie odpisuje, jakas nawiedzona

Nie pierwszy raz i nie ostatni sobie odpisuje, ta oszołomka od "słowiańskich" imion rozwala tu każdy temat o imionach od dawna, i dokładnie tak jak mówisz: sama sobie w kółko odpisuje. Nie zaczepiaj jej, bo gie zacznie śmiedzieć, jak ktoś się jej sprzeciwi to potrafi wyzwać od najgorszych, a że tu moderacji praktycznie nie ma to sobie pozwala na rynsztok jakich mało.

Gość Mandolina
13 godzin temu, Gość Gość napisał:

Napisz Mandolino jak sprawa postepuje i na kiedy masz date.

Sprawa w toku 😉. Data porodu wyznaczona na 8 kwietnia. Dlatego zdecydowalam sie napisac tutaj na forum z prosba o rade w sprawie imienia. Bo czas nas goni. 

Wczoraj razem z partnerem zdecydowalismy, ze wybierzemy 4 imiona, a z biegiem czasu bedziemy eliminowac te, ktore z jakichs wzgledow nam sie "odwidza". Jezeli zostana nam dwa imiona ktorych nie bedziemy w stanie wyeliminowac corcia dostanie wlasnie takie imiona na pierwsze i drugie. Przystało na Kornelia (choc obawiamy sie czy nie jest zbyt popularne), Marita, Malwina i Olga. 

Co myslicie?

Gość Gość gość

Naprawdę interesuje Cię co myślą ludzie z forum?  Przecież dla jednego to samo imię moze być ładne a dla drugiego okropne.  Wszystko rzecz gustu. To wasz wybór. 

Gość Pap

Kornelia super <3 Później Malwina fajnie, Olga ok ale bez szału no i Marita jak dla mnie zbyt przekombinowane... Może po prostu nie spotkałam się nigdy z tym imieniem ale brzmi dla mnie trochę "na siłę".

Gość gosc
45 minut temu, Gość Mandolina napisał:

Sprawa w toku 😉. Data porodu wyznaczona na 8 kwietnia. Dlatego zdecydowalam sie napisac tutaj na forum z prosba o rade w sprawie imienia. Bo czas nas goni. 

Wczoraj razem z partnerem zdecydowalismy, ze wybierzemy 4 imiona, a z biegiem czasu bedziemy eliminowac te, ktore z jakichs wzgledow nam sie "odwidza". Jezeli zostana nam dwa imiona ktorych nie bedziemy w stanie wyeliminowac corcia dostanie wlasnie takie imiona na pierwsze i drugie. Przystało na Kornelia (choc obawiamy sie czy nie jest zbyt popularne), Marita, Malwina i Olga. 

Co myslicie?

Kornelia rzeczywiscie bardzo popularna wiec ominelabym ja.  Najbardziej chyba podoba mi sie Olga z tych czterech.  Niunia bedzie miala urodziny tuz przede mna jezeli przyjdzie na czas.  Pewnie jak wszystkie kwietniowe dzieci bedzie ruchliwa, pelna energi i mocna psychicznie.  Wydaje mi sie, ze Kornelia nie pasuje do takiej osobowosci, ale nie kazdy w takie rzeczy wierzy.

Gość Malwa

Ja mam 32 lata i mam na imię Malwina. Powiem Ci, ze całe życie słyszę wszędzie, cos w stylu jakie masz fajne imię, nigdy nie mialam powodu żeby się go wstydzić. Myślę, ze tez miałabym problem z damskim imieniem. Mam 2 synów i inne problemy. Życzę powodzenia 

Gość gosc
Dnia 11.03.2019 o 11:37, Gość Mandolina napisał:

Co myslicie?

Mandolino i jak wszystko poszlo?  Na jakie imie zdecydowaliscie sie?