Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lola

Czy spotkaliście kiedyś w realu ludzi którzy się tak zachowują jak tutaj na Kafe?

Polecane posty

Gość Lola

Je

Gość NunesMendes

Co znaczy zachowuja?Mozna byc zwyklym morderca ludzi i pisac tu kulturalnie.Jakie to ma znaczenie?

Gość NunesMendes

Jezeli ktos komus tu cisnie to znaczy ze ma ku temu powody.

Gość *lori

spotkałam, miałam 2 dobre koleżanki,które mówiły to co chciały. Nie żaby bardzo agresywnie, ale pewnie i konkretnie.Np. ej wyglądasz dziś jak ciawa, wieśniaro, ale się spiłaś wczoraj. Miotały sarkazmem jak nikt na świecie też

Gość Ynga
1 minutę temu, Gość NunesMendes napisał:

Jezeli ktos komus tu cisnie to znaczy ze ma ku temu powody.

Jesteś głupia sci era do podłogi. A teraz podaj mi powód dla którego zasłużyłaś na to ze ci pocisnelam

Gość Gość

Tak, spotkałam taką osobę, to moja teściowa. Potrafi powiedziec bardzo przykre rzeczy i nawet nie zastanawia się jak się poczuje druga strona. Jest zgorzkniała i uważa że w życiu jej nie wyszło, więc czuje się w obowiązku sprowadzić do parteru żony swoich synów, żeby im zbyt dobrze nie było w życiu . A wszystko to przez zawiść.

Gość Aga
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak, spotkałam taką osobę, to moja teściowa. Potrafi powiedziec bardzo przykre rzeczy i nawet nie zastanawia się jak się poczuje druga strona. Jest zgorzkniała i uważa że w życiu jej nie wyszło, więc czuje się w obowiązku sprowadzić do parteru żony swoich synów, żeby im zbyt dobrze nie było w życiu . A wszystko to przez zawiść.

Czyli sadzać po twojej teściowej osoby z Kafe tez są zgorzkniałe i niezadowolone ze swojego życia dlatego musza się dowartościowywać dowalaniem innym 

Gość gosc

tak, moja bratowa. identycznie wykorzystuje brata w myśl zasady "należy siem", siedzi już prawie czwarty rok z dzieckiem w domu i jeszcze wpędza w sztuczne poczucie winy brata, że przecież nie robi na nią bo ona pracuje siedząc z dzieckiem w domu tylko właśnie na synka robi! mimo 2 etatów brat ledwie wyrabia finansowo i często bez skrępowania każe mu wyciągnąć łape po pieniądze do moich rodziców uszczuplając ich oszczędności odkładane na emeryturę ;/ także znam pokrewnych pasożytwów w rzeczywistości

Gość petrovafire
14 minut temu, Gość gosc napisał:

tak, moja bratowa. identycznie wykorzystuje brata w myśl zasady "należy siem", siedzi już prawie czwarty rok z dzieckiem w domu i jeszcze wpędza w sztuczne poczucie winy brata, że przecież nie robi na nią bo ona pracuje siedząc z dzieckiem w domu tylko właśnie na synka robi! mimo 2 etatów brat ledwie wyrabia finansowo i często bez skrępowania każe mu wyciągnąć łape po pieniądze do moich rodziców uszczuplając ich oszczędności odkładane na emeryturę ;/ także znam pokrewnych pasożytwów w rzeczywistości

A brat z nią dalej jest, bo..? 

Gość Gosc gosc goscjjjjjj

Taka sobie brat wybrał, nie wtrącaj im sie

Gość Gosc gosc gosc godgdfgxdd

Tutaj pokazuja swoje prawdziwe ja, bo nikt ich tu nie zna i nie widzi, ludzie sa podli 

Gość Rafa
13 minut temu, Gość Gosc gosc gosc godgdfgxdd napisał:

Tutaj pokazuja swoje prawdziwe ja, bo nikt ich tu nie zna i nie widzi, ludzie sa podli 

Zgadza się, pewnie gdyby mieli w realu coś takiego prosto w twar powiedzieć to by skulili ogon pod siebie i uciekli 

Gość gość
1 godzinę temu, petrovafire napisał:

A brat z nią dalej jest, bo..? 

Dziecko, kredyt na mieszkanie etc

Gość petrovafire
11 minut temu, Gość gość napisał:

Dziecko, kredyt na mieszkanie etc

Uważam, że dziecko i kredyt to nie są sprawy nie do rozwiązania. Dziecko nie będzie szczęśliwe w rodzinie, gdzie jeden z rodziców gardzi tym drugim (tak jak w tym przypadku bratowa swoim mężem) a kredyt mimo rozstania i tak powinni spłacać razem. Wszystko jest do dogadania w mniej lub bardziej brutalny sposób (po dobroci albo jak się nie da, to sadownie) 

Gość gość

Widzę takich ludzi w sklepie.Są chamscy,roszczeniowi.Gadają mimo,że są niepytani,wiecznie krytykują.

Jak mam iść na zakupy to słabo mi się robi.

Gość korona678
4 godziny temu, Gość gosc napisał:

A Ty jestes zazdrosna bo twoj mezus cie goni do roboty 😄 😄  😄
Tak, tak wiem . Ty robisz extra kariere i zarabiasz 20 tysi na reke. Baju baj, baju baj prosze pani.  😄

Gość korona678

a zapomnialam dodac , ze bratowa sie super urzadzila. Chlop w robocie a ona z dzieciem i tak powinno byc a nie kobieta zap.rdala a ksieciu udaje , ze pracuje. Chlop jest od zarabiania i roboty jak d.pa od sra.nia

Gość Bbn

Ja pracowalam z takim kolesiem, ktory pisze na kafe. Jest tutaj jednym z zagorzalych antyszczepionkowcow. Podaje sie za kobiete i matke 3 dzieci. Sama czasami dla jaj mu podpowiadalam co ma pisac bo on jest samotnym 30 latkiem i nie ma pojecia o rodzinie. Na pytanie dlaczego czarna ospa zniknela skoro szczepionki nie dzialaja, odpowiedzial ze czarna ospa istnieje bo jakis czas temu przechodzila ja jego siosyrzenica 😉 totalny gniot. 

Ale ladnie potrafi pisac i ma tu wiele kolezanek, na grupach wsparcia albo mial bo od roku nie mam z nim kontaktu.Podobno jest tez na staraczkach na wizazu. Pisal tam bo jego siostra nie mogla zajsc w ciaze, ale mu sie spodobalo i chyba zostal. Pewnie tez jako kobieta tam siedzi.

Gość fiu

a zapomnialam dodac , ze bratowa sie super urzadzila. Chlop w robocie a ona z dzieciem i tak powinno byc a nie kobieta zap.rdala a ksieciu udaje , ze pracuje. Chlop jest od zarabiania i roboty jak d.pa od sra.nia

xx

100% racji

Gość fiu

często bez skrępowania każe mu wyciągnąć łape po pieniądze do moich rodziców

xx

widziałaś to czy są to chore domysły twoje i twojej mamuśki?

Gość gość
1 godzinę temu, Gość korona678 napisał:

A Ty jestes zazdrosna bo twoj mezus cie goni do roboty 😄 😄  😄
Tak, tak wiem . Ty robisz extra kariere i zarabiasz 20 tysi na reke. Baju baj, baju baj prosze pani.  😄

nie mam czego zazdrościć, społecznego upośledzenia i niedojrzałości? i mężuś nie musi mnie wypychać do pracy jak to ujęłaś, ale odpowiedzialność godna dorosłego człowieka, której jak widać nie masz ;) stąd fanatycznie dopingujesz takie pasożytnictwo na osobach trzecich - czy to mężu czy też moich rodzicach. masakra

Gość gość
6 minut temu, Gość fiu napisał:

często bez skrępowania każe mu wyciągnąć łape po pieniądze do moich rodziców

xx

widziałaś to czy są to chore domysły twoje i twojej mamuśki?

widziałam i słyszałam. jak brakowało kasy to na imprezce rodzinnej bez zażenowania powiedziała do brata: to idź do taty niech ci da...

Gość gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

widziałam i słyszałam. jak brakowało kasy to na imprezce rodzinnej bez zażenowania powiedziała do brata: to idź do taty niech ci da...

A to nie może jej odpowiedzieć: nie pójdę do ojca po prośbie tylko Ty w przyszłym miesiącu będziesz mniej żreć? Ja nie wiem jakieś pokolenie pipi facetów nie szanujących się.

Gość gość
21 godzin temu, Gość gość napisał:

A to nie może jej odpowiedzieć: nie pójdę do ojca po prośbie tylko Ty w przyszłym miesiącu będziesz mniej żreć? Ja nie wiem jakieś pokolenie pipi facetów nie szanujących się.

Potwierdzam. Mam dwóch braci i raczej bratowe za dużo nimi nie porządzą. Jak czasem widzę historie z pracy, otoczenia, grona znajomych to konkluzja jest relatywnie smutna. Panowie się nie szanują i dają sobie wchodzić na głowe.

Gość Na chwilę
Dnia 10.03.2019 o 13:10, Gość Rafa napisał:

Zgadza się, pewnie gdyby mieli w realu coś takiego prosto w twar powiedzieć to by skulili ogon pod siebie i uciekli 

Ja w realnym świecie nie podkulam ogona i nie uciekam tylko mówię co myślę nawet jeśli się to komuś nie podoba. Życie to jest nie tylko słodzenie i obłuda. Wolę mieć w swoim otoczeniu osoby szczere, bezpośrednie niż fałszywie miłe.