Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniedlugorodze

w środę mam cesarke i jestem przerazona, tak bardzo sie boje

Polecane posty

Gość zaniedlugorodze

wszystkim bardzo dziekuje za mile komentarze

niestety moja psychika juz jest tak zryta, ze siedzę i becze, jestem podlamana, juz jutro mam przyjęcie, nie mam siły się spakować do szpitala

Gość Domi

Kochana dasz radę, pomódl się może mnie to bardzo pomaga. Też się boję,ale pociesz się,że za jakiś czas już będzie po wszystkim i jeszcze tylko ten jeden raz 🙂 ja tak sobie powtarzam,że miesiąc po to już będziemy się tylko cieszyć dziećmi. Miejmy taka nadzieję bo ja miałam depresje poporodowa 3 lata temu . 

Gość Gomesz
10 minut temu, Gość Domi napisał:

Kochana dasz radę, pomódl się może mnie to bardzo pomaga. Też się boję,ale pociesz się,że za jakiś czas już będzie po wszystkim i jeszcze tylko ten jeden raz 🙂 ja tak sobie powtarzam,że miesiąc po to już będziemy się tylko cieszyć dziećmi. Miejmy taka nadzieję bo ja miałam depresje poporodowa 3 lata temu . 

Chyba sie zesrasz z bolu jak stad wyjade.

Gość Gomesz
1 minutę temu, Gość Gomesz napisał:

Chyba sie zesrasz z bolu jak stad wyjade.

I powyrywasz wszystkie klaki ze zlosci.

Gość Ktoś
14 godzin temu, Gość zaniedlugorodze napisał:

w srode mam miec przeprowadzone cc, to moja druga cesarka, pierwsza mialam robiona 8 lat temu, pomimo tego, ze pierwsza wspominam calkiem spoko, jestem sparalizowana strachem przed srodowym zabiegiem. Od tych 8 lat wiele sie zmienilo, jestem starsza, cierpie na nerwice i boje sie, ze gorzej zniose. Rodzilam tez pierwsze dziecko w prywatnej klinice, gdzie nie mialam lewatywy, wstalam po 5 godzinach, a cewnik wyjeli od razu po zabiegu. Teraz niestety jestem na drugim koncu polski, gdzie od kolezanek wiem, ze przed zabiegiem robia lewatywe, lezy sie 12 godzin, a cewnik wyciagaja po dobie... jestem przerazona, nie jem, nie spie tak bardzo boje sie powiklan, ze umre, ze beda jakies komplikacje 😞

ja jestem po 3 cesarkach i nigdy nie miałam robionej lewatywy, a rodziłam w dwóch różnych szpitalach,powiem ci że lepiej jest jak się zrobi lewatywę dlatego że później są kłopoty z wypróżnianiem po cesarce, A jak jest lewatywa to okej przez kilka dni nie będziesz się załatwiać.

Gość zaniedlugorodze
53 minuty temu, Gość Ktoś napisał:

ja jestem po 3 cesarkach i nigdy nie miałam robionej lewatywy, a rodziłam w dwóch różnych szpitalach,powiem ci że lepiej jest jak się zrobi lewatywę dlatego że później są kłopoty z wypróżnianiem po cesarce, A jak jest lewatywa to okej przez kilka dni nie będziesz się załatwiać.

tak masz racje, jednak większość boi się nowych rzeczy, szczególnie takich niezbyt przyjemnych 🙂