Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaa38

Po czym poznać że ktoś chce nas uwieść?

Polecane posty

Gość zauroczona
6 minut temu, Gość Onsam napisał:

niee, tylko tak czytam czasem ale wiem że i mnie czytają i dużo o mnie wiedzą

A o tym co Ci powiedział, myślę, że powiedział tak bo po prostu do czasu jak zdasz to prawko i skończysz go widywać i nie jest zainteresowany więcej jak znajomością z widzenia. Oni tacy są, ci instruktorzy, obserwowałem ich żarciki z kobietami w jedym wozie jak czasem jechaliśmy.

no i co z tych żarcików wywnioskowałeś?

bo mi  było trochę przykro i głupio szczerze mówiąc z tą całą sytuacją

od niedawna pracujemy w jednym miejscu, a on dalej pan/pani

bywały momenty, że mówiliśmy sobie więcej niż starzy przyjaciele, jego oczy też wiele mówiły, nadal twierdzisz, że to tylko takie żarciki?

Gość Onsam
19 minut temu, Gość zauroczona napisał:

no i co z tych żarcików wywnioskowałeś?

bo mi  było trochę przykro i głupio szczerze mówiąc z tą całą sytuacją

od niedawna pracujemy w jednym miejscu, a on dalej pan/pani

bywały momenty, że mówiliśmy sobie więcej niż starzy przyjaciele, jego oczy też wiele mówiły, nadal twierdzisz, że to tylko takie żarciki?

z boku to tego nie widać czy kto ś coś do kogoś, no skoro nie chce to chyba nie, przeciez facet wychodzi z czyms takim jak przejście na "Ty". Może uważa, że tak lepiej i nie chce zmniejszać dystansu.

Gość zauroczona
21 minut temu, Gość Onsam napisał:

z boku to tego nie widać czy kto ś coś do kogoś, no skoro nie chce to chyba nie, przeciez facet wychodzi z czyms takim jak przejście na "Ty". Może uważa, że tak lepiej i nie chce zmniejszać dystansu.

wyjaśnił, ze chodzi o to, ze kursant powazniej podchodzi wowczas do nauki. A ja się czuje zle z ta sytuacja, bo najpierw mnie przyciąga, potem odpycha, i tak w kolko. Jak przyciąga, jest bosko, jak odpycha najchętniej schowalabym sie do mysiej dziury

Gość Ela34

Hej dziewczyny

Mam podobny problem z kimś nowo poznanym.On ma swoją historię, był w seminarium i wystąpił z niego po paru latach.Znamy się z pracy ale nie na tyle żebym znała szczegóły tego wystąpienia.Znajomi w pracy plotkujs że on był już księdzem:classic_wacko:. Cała moja historia nie dzieje się w Polsce i nie dotyczy Polaka .

Generalnie coś iskrzy miedzy nami podobnie jak w waszych przypadkach.

Ja jestem w związku ale zmierza ku końcowi,niestety powiedziałam mu że  mam męża chociaż to nie jest prawda.Poprostu myślałam że  tak bedzie łatwiej.Glupio zrobiłam.

On chce o mnie dużo wiedzieć,pyta,jest ciekawy.Ja się dystansuje chociaż mi zależy na nim bardzo i te spojrzeniam

Dziewczyny co robić,jak żyć 😉😊