Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanów się

co naprawdę działa na kobiety Jakie cechy charakteru wam imponują

Polecane posty

1 minutę temu, Gość ... napisał:

Tak, szukam również wśród tych przeciętnych.

Ile masz lat?

Gość ...
1 minutę temu, Lena.Wawa. napisał:

Ile masz lat?

20. Tak, wiem, powiesz, że jestem młody i mam jeszcze czas. Tylko że większość osób z mojego otoczenia jest lub było w związku, a ja nie i naprawdę zaczyna mnie to denerwować.

Gość marawstala
32 minuty temu, Gość ... napisał:

Potrafię się obiektywnie ocenić 🙂 Mam takie podejście, jak opisujesz, ale ileż można być samemu?

Długo, a nawet dłużej... To sprawa bardzo indywidualna : )

Gość ...
6 minut temu, marawstala napisał:

Długo, a nawet dłużej... To sprawa bardzo indywidualna : )

Ja to rozumiem, ale co innego, kiedy ktoś chce być singlem, a co innego, kiedy ktoś tak jak ja chce być w związku, widzi że ludzie w jego otoczeniu są w związkach i są szczęśliwi, a sam nie może znaleźć rej jedynej...

Gość Jakaś

Znałam kiedyś takiego przecietnego faceta. Nie ładny, nie brzydki. Tylko kompletnie nie w moim typie. Ja lubię takich dużych w sensie postury i z ciemną oprawą... A ten chudy, mojego wzrostu mniej wiecej czyli nie za wysoki. Kręcił się koło mnie dlugi czas. Umówić się z nim nie chcialam bo nie w moim typie. Ale nie odpuszczal. Okazało się że to bardzo fajny wartosciowy facet ale duzo musialo czasu minąć zebym to zauwazyla. 

Gość Agusiaaaa76

Opiekunczosc, liczenie się ze zdaniem i uczuciami kobiety,zdecydowanie żeby facet wiedział czego chce i działał i nie rozpieprzal psychiki kobiecie poprzez niemeskie zachowania i wieczne wahania się.. honor i umiejętność chronienia kobiety

Gość Gomesz
3 minuty temu, Gość Agusiaaaa76 napisał:

Opiekunczosc, liczenie się ze zdaniem i uczuciami kobiety,zdecydowanie żeby facet wiedział czego chce i działał i nie rozpieprzal psychiki kobiecie poprzez niemeskie zachowania i wieczne wahania się.. honor i umiejętność chronienia kobiety

Czesto jest wlasnie odwrotnie-to kobiety rozpiepszaja psychike mezczyznom a oni im w nagrode im twarz.

Gość trochę smutna09

Nie znoszę u mężczyzn chamstwa tchórzostwa zakłamania gadatliwosci zakłamania i  mięczactwa,

Gość trochę smutna09

Nie znoszę u mężczyzn chamstwa tchórzostwa zakłamania gadatliwosci zakłamania i  mięczactwa,rozmemłania ,niedyskre

Gość trochę smutna09

Nie znoszę u mężczyzn chamstwa tchórzostwa zakłamania gadatliwosci zakłamania i  mięczactwa,rozmemłania ,niedyskre

Gość ...
1 godzinę temu, Gość Jakaś napisał:

Znałam kiedyś takiego przecietnego faceta. Nie ładny, nie brzydki. Tylko kompletnie nie w moim typie. Ja lubię takich dużych w sensie postury i z ciemną oprawą... A ten chudy, mojego wzrostu mniej wiecej czyli nie za wysoki. Kręcił się koło mnie dlugi czas. Umówić się z nim nie chcialam bo nie w moim typie. Ale nie odpuszczal. Okazało się że to bardzo fajny wartosciowy facet ale duzo musialo czasu minąć zebym to zauwazyla. 

Dobrze, że w końcu to zauważyłaś 🙂 Lepiej późno niż wcale 😉 Życzę szczęścia.

Jak najwięcej takich kobiet, które doceniają tych wartościowych mężczyzn 🙂

Gość Jakaś
4 minuty temu, Gość ... napisał:

Dobrze, że w końcu to zauważyłaś 🙂 Lepiej późno niż wcale 😉 Życzę szczęścia.

Jak najwięcej takich kobiet, które doceniają tych wartościowych mężczyzn 🙂

Happy endu nie było. Stety albo niestety. Ale chodzilo mi o to że niektóre złoto się nie świeci. To bylo wiele lat temu teraz każde z nas ma swoje rodziny. Ale mamy sympatię do siebie. Obustronna

Gość ...
5 minut temu, Gość Jakaś napisał:

Happy endu nie było. Stety albo niestety. Ale chodzilo mi o to że niektóre złoto się nie świeci. To bylo wiele lat temu teraz każde z nas ma swoje rodziny. Ale mamy sympatię do siebie. Obustronna

No cóż, nie zawsze wychodzi, bywa 🙂 Takie życie. Ale dobrze, że wciąż darzycie się sympatią 🙂

Gość Noi
18 godzin temu, Gość Ccc napisał:

Konsekwentny, silny, ambitny, pewny siebie, lojalny, pomocny, namietny, dbający o siebie - ideal

😃 Taa 

Gość Poiuy

seks i emocje

Nie ma ideałów 😉 ani w wersji kobiecej, ani męskiej 😊

Są oczywiście cechy bardziej lub mniej pożądane. Dla mnie ważne jest by partner miał podobne jak ja spojrzenie na sprawy istotne, umiejętność rozmowy i potrafił pozytywnie zaskakiwać. Do tego jak dorzuci się emocje i dopasowanie w intymnych kwestiach....

to uzyskujemy to co tygryski lubią najbardziej 😎

Gość Gość

Oczywiście że ideały są z tym że każdy za niego uważa coś innego. Ideał ma być dla nas a nie ogólny. O to chodzi. To nadal nie zmienia faktu że nigdy nie będzie człowieka idealnego . 

Gość Ytytutv

kobiety wymagają ideałów a same szorują po dnie

Gość geniusz

na kobiety dzialaja tylko samce alfa, zobacz na yt podryw frywolny on jest typowym samecem alfa jest przystajony hamski i meski

20 minut temu, Gość geniusz napisał:

na kobiety dzialaja tylko samce alfa, zobacz na yt podryw frywolny on jest typowym samecem alfa jest przystajony hamski i meski

Nad docelową grupą tego podrywu zastanawiales się? 

Gość gość
Dnia 11.03.2019 o 09:33, Gość Zastanów się napisał:

jeśli nadal Jesteś prawiczkiem to Zastanów się dlaczego Otóż prosta historia kobiecie imponują silne męskie cechy takie jak agresja tendencję do wujek wulgarny język lekkie chamstwo każda kobieta powie że to nieprawda ale właśnie to je kręci

Bredzisz jak zwykle. Jest  NA ODWRÓT, szukamy spokoju, dobroci, empatii i wsparcia. ty jesteś chamem, dlatego zostałeś sam.  Mężczyzna powinien być silny, ale nie agresywny. Mącisz, żeby wprowadzać w błąd innych facetów. Mam nadzieję, że nikt nie traktuje poważnie tych twoich kłamstw. 

Gość geniusz
7 minut temu, Nowy Dzień Nowa Ja napisał:

Nad docelową grupą tego podrywu zastanawiales się? 

to dziala na wszystkie kobiety poniewaz muzg kazdej funcjonuje tak samo, milosc tworzy sie po seksie z kobieta, facet ktury jest zbyt milo kojarzy sie z ofiara i jest pomijany

Gość Gocha

Każda kobieta ceni sobie inne cechy charakteru, ale uśmiech i pozytywne nastawienie zawsze jest kluczem do zapoczatkowania znajomosci. Możesz być super przystojny , bogaty i pewny siebie, ale jeśli swoją postawą będziesz pokazywal, że chcesz czegoś więcej na sam początek to dziewczyny będą uciekać przecież szukasz kogoś w zbliżonym wieku do siebie lub młodszej. 

Gość Otoo

życie działa tak że silniejszy niszczy słabszego więc kobiety wybierają silniejszych nawet jeśli oni później niszczą je

Gość ...
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Bredzisz jak zwykle. Jest  NA ODWRÓT, szukamy spokoju, dobroci, empatii i wsparcia. ty jesteś chamem, dlatego zostałeś sam.  Mężczyzna powinien być silny, ale nie agresywny. Mącisz, żeby wprowadzać w błąd innych facetów. Mam nadzieję, że nikt nie traktuje poważnie tych twoich kłamstw. 

Gdybyście szukały wymienionych przez ciebie cech, to już dawno miałbym dziewczynę 🙂

Gość Gość
5 minut temu, Gość ... napisał:

Gdybyście szukały wymienionych przez ciebie cech, to już dawno miałbym dziewczynę 🙂

Te cechy muszą łączyć się z typowymi cechami meskimi i musisz podobać się fizycznie. Widocznie jesteś męską niedojda z przewagą cech kobiecych albo ... wołowa więc skończ się uzalac bo to tym bardziej niemeskie. Dopóty tego nie pojmiecie dopóki płakać będziecie.

Gość Elka

Autor nie będzie miał nigdy powodze ia u kobiet, o czym świadczy temat jaki założył.

Facet ma żyć jak chce, być jaki chce i ma być do tego w 100% przekonany.  A nie pytać się jaki powinienem byc

Gość ...
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Te cechy muszą łączyć się z typowymi cechami meskimi i musisz podobać się fizycznie. Widocznie jesteś męską niedojda z przewagą cech kobiecych albo ... wołowa więc skończ się uzalac bo to tym bardziej niemeskie. Dopóty tego nie pojmiecie dopóki płakać będziecie.

Nie jestem "niedojdą z przewagą cech kobiecych" ani d00pą wołową. Nie użalam się, tylko zastanawiam się nad przyczyną waszej hipokryzji. Piszecie o cechach, których szukacie u mężczyzn, ale kiedy spotykacie mężczyzn z takimi cechami, to nie jesteście zainteresowane.

Gość moze
19 godzin temu, Gość ... napisał:

Dbam o siebie i nie jestem aż tak brzydki, taki przeciętny chłopak 🙂

powinienes wykazywac większą inicjatywę w umawianiu i zapoznawaniu nowych dziewczyn>:)