Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Faceci nie doceniają starań

Polecane posty

Gość Gosc

Oboje pracujemy dwoje dzieci.Ja po pracy odbieram dzieci z przedszkola robię drobne zakupy jak coś się skończyRaz w tyg większe zakupy też ja.Do tego gotowanie pranie i sprzątanie też ja.Maz ma tylko wymagania.To mu nie smakuje tamto. Tak mnie wkurzył że powiedziałam że sam sobie teraz ma gotować i prac swoje rzeczy i prasować .Beszczelny mówi co ja dla niego robię a ja się pytam co on dla mnie nie mogę sobie przypomnieć.

Gość Ell.

Wspolczuje, bo jestes pewnie zarobiona na amen. Coz - jak mu nie smakuje to dla niego nie gotuj. Musisz? Co on nie ma rak?Ma gips na pazurach? Co masz go w obowiazku nianczyc.?

Gość Gosc

Wczoraj powiedziałam dość niczego nie docenia wszystko mu nie smakuje niech sam sobie wszystko robi.Dla mnie nic nie robi.

Gość znawca życia

następna zidiociała matka-polka obsługująca swego pana i władcę, która się potem dziwi, że on tego nie docenia.

A niby dlaczego ma doceniać? Dla niego to sytuacja naturalna do której od samego początku go przyzwyczaiłaś. Powietrza którym oddycham też nie doceniam i mu nie dziekuję. Bo i po co.

Same się stawiacie w roli niewolnic i nałożnic a potem wielkie zdziwienie

Gość Gosc

Facetom nie można nadskakiwac potem takie skutki

Gość nieleming

bo to co robią facetki jest mezczyznom nie potrzebne

Gość Mila
27 minut temu, Gość znawca życia napisał:

następna zidiociała matka-polka obsługująca swego pana i władcę, która się potem dziwi, że on tego nie docenia.

A niby dlaczego ma doceniać? Dla niego to sytuacja naturalna do której od samego początku go przyzwyczaiłaś. Powietrza którym oddycham też nie doceniam i mu nie dziekuję. Bo i po co.

Same się stawiacie w roli niewolnic i nałożnic a potem wielkie zdziwienie

Dokładnie!!! Zgadzam się w 100%. Oby więcej takich świadomych kobiet. 

Gość Gosc

Może i byłam ...ka przyznaje dopiero teraz przejrzałam tak zostałam wychowana tyle że mój ojciec doceniał pracę mamy i nigdy jej nie krytykowl.

Gość urst

Ja bym doceniał 🙂