Dawidowski94 0 Napisano Marzec 11, 2019 Witam, ostatnio z moją dziewczyna kapałem się w wannie. Podczas kąpieli, miałem wytrysk nasienia czy jest mozliwośc by moja dziewczyna była w ciąży. Dodma, że nie uprawialiśmy seksu. Pytam, gdyz sa różne zdania odnośnie plemników plus woda plus płyn do kąpieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malutka Napisano Marzec 11, 2019 przeczytaj może na naturalnaplodnosc.pl artykuł Przeżywalność plemników poza organizmem ludzkim. Dziewczyna może wykonać sobie test ciążowy, jak macie jakiekolwiek wątpliwości. Plemniki są bardzo wrażliwe, ale sama ciepła woda jest sprzyjającym środowiskiem. jest to mało prawdobodobne, aby zaszła w ciąże, ale pewnie jakieś prawdopodobieństwo jest, zależy czy sperma miała kontakt z pochwą dziewczyny, to Ty najlepiej wiesz jak ta relacja w wannie wyglądała. T Unikajcie takich sytuacji w okresie płodnym dziewczyny, możecie dni płodne sprawdzać np. testerem owulacyjnym Afrodyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawidowski94 0 Napisano Marzec 11, 2019 Byliśmy po 2 stronach wanny nie siedzieliśmy na sobie, kiedy miałem wytrysk i nie uprawialismy seksu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach