Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Jeju jak jej w końcu nie powiem że za nią szaleje to zwariuje, muszę to w końcu z siebie wyrzucić bo to nie może tak dalej być .......

Polecane posty

Gość Gosc

Nie ważne co powie muszę wyłożyć karty na stół tylko jak i kiedy ?

Gość Na forume sie

Pytasz  kiedy

Gość gosc😎

dragon wypier/ dalaj ...

Gość Gość

To nic ze ona wie co czuje ale muszę to wyartykułowqć bez tego nie ma nic, kobiety tego potrzebują, zapewnienia ustnego. Aaaaaaa Boże daj mi sile!!!!!!!!

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

To nic ze ona wie co czuje ale muszę to wyartykułowqć bez tego nie ma nic, kobiety tego potrzebują, zapewnienia ustnego. Aaaaaaa Boże daj mi sile!!!!!!!!

Durna ciaparo dragon wypier/dalaj

Gość A co Ci

Przeszkadza  jezorek  zdretwial 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość A co Ci napisał:

Przeszkadza  jezorek  zdretwial 

Rzadko jestem z nią sam na sam przecież jej nie napisze tego w smsie, nie ma okazji, uhh 

Gość KobietA

Kto chce- szuka sposobu, kto nie chce- szuka powodu😊

Gość Gość

Powiedz jej szczerze co czujesz a zobaczysz że ona to doceni.Szczerość popłacą. 

Gość Gość
8 minut temu, Gość KobietA napisał:

Kto chce- szuka sposobu, kto nie chce- szuka powodu😊

Toc szukam muszę z nią pogadać bo oszaaaleje 

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Powiedz jej szczerze co czujesz a zobaczysz że ona to doceni.Szczerość popłacą. 

Wiem, wiem o tym, tym bardziej ze tez  nie jestem jej obojętny, aaaaaaa muszę muszę muszę muszę 

Gość Sen

Jak wiesz, że chcesz to zrób to, pewnie by bardzo chciała...nie odwlekaj tego, bo to utrudnia wzajemne zrozumienie i komunikację.. 

Gość gośc

lepiej się zamknij bo nikt nie lubi jak ktos sie narzuca a Ty to chcesz zrobic chłopie zaczynasz od konca,baran jestes najpierw trzeba randkowac a nie z uczuciami sie odkrywac

Gość Sen
3 minuty temu, Gość gośc napisał:

lepiej się zamknij bo nikt nie lubi jak ktos sie narzuca a Ty to chcesz zrobic chłopie zaczynasz od konca,baran jestes najpierw trzeba randkowac a nie z uczuciami sie odkrywac

Oj tam...jak ma jakieś uczucia dla niej to niech powie.. 

Gość Gosc
17 minut temu, Gość gośc napisał:

W sumie masz racje... nie mogę zwariować bo to się skończy słowami "uspokój się" i będzie siara 

Gość gośc
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

W sumie masz racje... nie mogę zwariować bo to się skończy słowami "uspokój się" i będzie siara 

zwyczajnie musisz opracowac plan i po punkcie go realizowac masz wtedy szanse a nie tak  szast prast

Gość Sen
Przed chwilą, Gość gośc napisał:

zwyczajnie musisz opracowac plan i po punkcie go realizowac masz wtedy szanse a nie tak  szast prast

Plan? To pewnie zajmie wieki...heh..

Gość Gość

Plan to mi na pewno nie wyjdzie bo się sfajdam ze strachu, na spontanie stres mnie nie zje tak bardzo, a jak będę planował to z każda sekunda do zamierzonego celu tętno będzie mi rosnąć i w końcu jedynie gały mi wyjdą na wierzch obleje się potem i łamiącym głosem się skompromituje ... 

Gość gośc
5 minut temu, Gość Sen napisał:

Plan? To pewnie zajmie wieki...heh..

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Plan to mi na pewno nie wyjdzie bo się sfajdam ze strachu, na spontanie stres mnie nie zje tak bardzo, a jak będę planował to z każda sekunda do zamierzonego celu tętno będzie mi rosnąć i w końcu jedynie gały mi wyjdą na wierzch obleje się potem i łamiącym głosem się skompromituje ... 

wielkie to halo umawiac się randkować z dziewczyną to NORMALNA sprawa a od tego sie zaczyna a nie leciec z jęzorem i o uczuciach gadac! sprobuj Ją gdzieś zaprosic , umowic się i tyle

Gość gośść
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Toc szukam muszę z nią pogadać bo oszaaaleje 

Wiem, wiem o tym, tym bardziej ze tez  nie jestem jej obojętny, aaaaaaa muszę muszę muszę muszę 

Skąd wiesz, że nie jesteś jej obojętny ??

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gośc napisał:

wielkie to halo umawiac się randkować z dziewczyną to NORMALNA sprawa a od tego sie zaczyna a nie leciec z jęzorem i o uczuciach gadac! sprobuj Ją gdzieś zaprosic , umowic się i tyle

To skomplikowane ale dzięki za głos rozsądku

Gość Sen
2 minuty temu, Gość gośc napisał:

To chyba dość proste? 🙂

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gośść napisał:

Skąd wiesz, że nie jesteś jej obojętny ??

Bo czuje to, mamy trudności żeby luźno gadać ale np. chetnie się do mnie zbliża niby pod pretekstem jakimś tam i stanie blisko mnie. Oj już ja mam czuja, ale odwagi i opanowania dojrzałej szczerości juz mniej 

Gość Gość

Czuje wzajemność, oboje jesteśmy z tym nieporadni, jak dzieci 😂

Gość gośść
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Bo czuje to, mamy trudności żeby luźno gadać ale np. chetnie się do mnie zbliża niby pod pretekstem jakimś tam i stanie blisko mnie. Oj już ja mam czuja, ale odwagi i opanowania dojrzałej szczerości juz mniej 

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czuje wzajemność, oboje jesteśmy z tym nieporadni, jak dzieci 😂

Jesteś dojrzałym mężczyzną, nie szczylem i dlatego jest Ci trudno. Młodzik zrobiłby jakiś podjazd i wyrwał laskę, a Ty masz opory. Pytanie dlaczego? Jesteście zajęci?

Gość Niet

Czemu uparles się na wyznania miłości, skoro twierdzisz że ona też coś czuje to po prostu umów się z tą dziewczyną na spacer. Wiosna idzie, poszwendaj się po parku idź do galerii. Dobrze ci gowniarnia radzi. Umów sie na razie.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gośść napisał:

Jesteś dojrzałym mężczyzną, nie szczylem i dlatego jest Ci trudno. Młodzik zrobiłby jakiś podjazd i wyrwał laskę, a Ty masz opory. Pytanie dlaczego? Jesteście zajęci?

Wolni, ale boimy się, ona to bardzo szanująca się dziewczyna i delikatna zarazem. Ja tez jak na chłopa trochę zbyt wrażliwy jestem, chowam skrywam uczucia mimo ze one i tak są bardzo widoczne, wszyscy i ona tez wie co czuje bo to widać i tyle, ale poker face sam mi się robi na twarzy, zle mi z tym. Ona jest przecudowna ...  czasami myśle ze ma więcej śmiałości ode mnie w tym wszystkim

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Niet napisał:

Czemu uparles się na wyznania miłości, skoro twierdzisz że ona też coś czuje to po prostu umów się z tą dziewczyną na spacer. Wiosna idzie, poszwendaj się po parku idź do galerii. Dobrze ci gowniarnia radzi. Umów sie na razie.

Nie uparłem się, założyłem ten topić bo już nie wiem co robić sam we łbie sie szamocze tam i z powrotem. Chce się do niej zbliżyć i tyle, normalnie jak tlenu mi tego brakuje 

Gość gośść
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wolni, ale boimy się, ona to bardzo szanująca się dziewczyna i delikatna zarazem. Ja tez jak na chłopa trochę zbyt wrażliwy jestem, chowam skrywam uczucia mimo ze one i tak są bardzo widoczne, wszyscy i ona tez wie co czuje bo to widać i tyle, ale poker face sam mi się robi na twarzy, zle mi z tym. Ona jest przecudowna ...  czasami myśle ze ma więcej śmiałości ode mnie w tym wszystkim

Skoro nie ma przeszkód w postaci waszych partnerów i wiesz, że ona coś czuje to działaj. Nie rozumiem takiego ukrywania uczuć.

Gość Dggggf

No nic prostszego, jak dziecku zabrać lizaka. Ona chętna ty chcetny to co, jajko masz jedno czy ona ci nie zstąpiły?

Gość Gość

musze się przełamać, a w ogóle to gdyby mi na niej nie zależało to bym potrafił być śmiały, spotykam obce laski i jakoś potrafię z nimi normalnie gadać bez tremy ale dlatego ze mi na nich nie zależy, a ta jedna uhhh ja pierdziu... byłem już w poważnym związku ale czegoś takiego nie czułem never