Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gigi

Ciąża? :(

Polecane posty

Gość Gigi

Witam, no więc zacznę od tego, że moje cykle są regularne trwają średnio ok.30 dni (31;30;32;29). 23.01.2019 roku miałam normalną miesiączke, kolejny okres miał wypaść 24.02.2019 (według kalendarzyka z aplikacji któremu swoją drogą nie można ufać w 100%, mimo że moje kolejne miesiączki pojawiają się właśnie wtedy kiedy w aplikacji) , otóż moj problem jest taki, że od 16.02 byłam na feriach u chłopaka a ok.18-19.02 pierwszy raz uprawialiśmy petting... nie był to tradycyjny stosunek bo na taki nie jesteśmy jeszcze gotowi, przynajmniej ja, a mój chłopak to akceptuje. Możliwe że mój chłopak dotknął raz czubkiem swojego członka mojego sromu, a z tego co wyczytałam występuje coś takiego jak preejakulat, w którym też znajdują się plemniki 😞 . Boję się, że mogło się to przedostać na palcach chłopaka który wprowadzał je we mnie... , natomiast 22.02.2019 roku dostałam dwa dni wczesniej okres, według mnie był on normalny, dużo krwi , tradycyjnie okropny ból podbrzusza i na podpasce był kawałek błony więc to normalne przy miesiączce ( tak przeczytałam na forum) Czy mam sie obawiać ciąży? Jeżeli petting był kilka dni przed okresem który dostałam 22.02.? Dodam, że bardzo się boję ponieważ to za szybko na ciąże, a przez to że tak schizuje to wyszukuje u siebie objawów ciąży 😞 . Kolejny okres powinien wypaść 24.03.19 więc poczekam 😕 Dziś 11.03. Od paru dni podbolewa mnie podbrzusze i oczywiście już czarne myśli że to ciąża.. chociaż w aplikacji pokazuje dzien owulacji 😞

Gość Mysza

Wykonaj test ciążowy według instrukcji jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości  .Preejakulat zawiera plemniki... na przyszłość uważajcie i zabezpieczajcie się. Do kontroli dni płodnych polecam Tobie tester owulacyjny Afrodytę, wystarcza kilka kropel śliny i wiesz czy masz fazę płodną. 

Gość Gosc

Na aplikacji masz pokazane kiedy masz dni płodne, dlaczego nie używasz? 

Gość Gigi

W trakcie tych ferii niby były dni niepłodne