Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lindaaa90

Czy seks może zaszkodzić po zaplodnieniu?

Polecane posty

Częśc, 

Staram się z mężem ok 9 miesięcy o dziecko. W tym cyklu miałam dość nietypowa sytuację. Owulacje mam ok 16dc, w 23 dc wystąpiło lekkie krwawienie, takie widoczne tylko na papierze toaletowym. W 26 dc zaraz po stosunku miałam krwawienie już mocne ale trwało dosłownie kilka sekund. Czy mogło dojść do wczesnego poronienia?  Czy po dniach płodnych powinnam więc unikać seksu?

Gość Anka

Bez przesady. Mogło to być plamienia okoloowulacyjne iż zagnieżdżane. Lub po prostu od tak czasem się to się zdarza jakieś uszkodzenie scian pochwy. 

Gość Dbs

Powinnaś w ogóle się nie rozmnażać. A mówią ze nie ma głupich pytań. Po pierwsze prędzej doszlo do zaplodnienia i to było krwawienie implan.  Za pare dni zrób test.  po drugie jak stosunek może zaszkodzić zaplodnionej komórce? Po trzecie martwa komórka wydałam jest najprędzej w dniu okresu.

Gość mamacita

partner pewnie uszkodził pen*sem zarodek to się często zdarza :( [*] świec panie nad jego dusza 

Gość Gość

Nie wolno!!!!!!!! Przeciez sex służy tylko zaplodnieniu! Maz juz swoje zrobil, oddeleguj go na kanapę żeby się już przyzwyczajal, że w Twoim życiu odegrał to co miał odegrac

Gość Sally

Orgazm może przyczynić się do poronienia we wczesnyn etapie ciąży. 

Gość Uciec

Ja od 4 miesiąca ciąży nie współżyłam.Bałam się,że może szyjka może mi się skracać.

Gość Gość

Biedni Ci wasi mężowie 😭