Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sasiadka

Facet ja bije, zneca się, a ta rodzi kolejne dzieci i z nim jest póki on jej nie zostawi.

Polecane posty

Gość Sasiadka

Obok nas mieszkało takie małżeństwo. On niby porządny Pan organista w kościele, ona katechetka, co roku rodzilo się kolejne dziecko, mają ich 5. Kilka razy wzywalam policję gdy było słychać wrzaski. Byli razem 7 lat, aż on poznał młoda pannę i zostawił rodzinę. I dziś czytam artykuł na wp i dokładnie ten sam schemat-facet już kilka miesięcy po ślubie zaczął bić żonę, ta mu urodziła 2 dzieci i dopiero jak on się wyprowadził i wniósł o rozwód to skończył się ich związek. Czemu baby są takie durne? 

Gość Gość

Katolicy

Gość Lina
5 minut temu, Gość Sasiadka napisał:

Obok nas mieszkało takie małżeństwo. On niby porządny Pan organista w kościele, ona katechetka, co roku rodzilo się kolejne dziecko, mają ich 5. Kilka razy wzywalam policję gdy było słychać wrzaski. Byli razem 7 lat, aż on poznał młoda pannę i zostawił rodzinę. I dziś czytam artykuł na wp i dokładnie ten sam schemat-facet już kilka miesięcy po ślubie zaczął bić żonę, ta mu urodziła 2 dzieci i dopiero jak on się wyprowadził i wniósł o rozwód to skończył się ich związek. Czemu baby są takie durne? 

Najłatwiej wydac osad: durna. Można to zrobisz szybko i nie wymaga myślenia. A wiec tak się może dziać z różnych powodów. Przeważnie te kobiety maja zaniżone poczucie własnej wartości przez zło którego doświadczyły od innych i nie wierza ze same byłyby w stanie sobie poradzić finansowo w życiu. Prócz tego mysla ze bez faceta są mniej wartościowe. Często powielają tez schematy które wcześniej utrwalaly sie w ich rodzinnych domach. 

Gość Hela

Moja matka przeszlo 20 lat byla bita,ponizana,rodzila dzieci. Fakt tylko 3 ale jednak. To nie jest takie proste wyjsc z takiego związku. To jest choroba,to uzaleznia. Tak,uzaleznia! Odeszła dopiero jak my bylysmy juz dorosle i zabralysmy ja od niego,podjela terapie,zreszta my tez(ja i siostry). 

Gość Sasiadka

Sorry boi się ze finansowo sobie nie poradzi to po co rok w rok rodzi?

Gość Oliwna
27 minut temu, Gość Sasiadka napisał:

Sorry boi się ze finansowo sobie nie poradzi to po co rok w rok rodzi?

Zajmij się swoim życiem podła żmijo. 

Gość Sasiadka
1 godzinę temu, Gość Oliwna napisał:

Zajmij się swoim życiem podła żmijo. 

Dlaczego zmijo? Bo krytykuje GŁUPOTĘ?