Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham Go

nadal Go kocham, a on

Polecane posty

Gość kocham Go

zapomnial? ile czasu facet potrzebuje, by kobieta stala mu sie obojetna jak powietrze?

Gość facet

Jak kocha naprawdę to nie jest kwestia kilku dni, tygodni

Gość gość

Czasami dwa, trzy lata a czasem dłużej. Bywa też że do końca życia będą jakieś emocje i uczucia. No chyba że cie nie kochał i mu nie zależało lub zrobiłaś coś podłego to szybciej.

Gość gosciowka
8 minut temu, Gość kocham Go napisał:

zapomnial? ile czasu facet potrzebuje, by kobieta stala mu sie obojetna jak powietrze?

A przypominasz mu o sobie ???

Gość kocham Go
1 minutę temu, Gość gosciowka napisał:

nie, On tez nie, nasze drogi sie rozeszly, wiec moge uznac, ze milosc mu przeszla i nigdy juz nie bedzie chcial by cokolwiek miedzy nami bylo ?

Gość gość

Skoro go kochasz i on ciebie też kiedyś kochał to czemu nie jesteście razem? 

Gość kocham Go
2 minuty temu, Gość gosciowka napisał:

tak, regularnie pisze do niego posty, on chyba nie chce juz czytac? moze cos robie nie tak

Gość kocham Go

mowi sie, ze jesli meczyzna jest zainteresowany kobieta to szuka z nia kontaktu - On tego nie robi

Gość Gość

Ty tak serio? 

Gość kocham Go
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Skoro go kochasz i on ciebie też kiedyś kochał to czemu nie jesteście razem? 

olal mnie, wiec raczej mnie nie kocha, a jesli nawet cos czul to kiedy zapomni o mnie?

nie utrzymuje z Nim kontaktu

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Czasami dwa, trzy lata a czasem dłużej. Bywa też że do końca życia będą jakieś emocje i uczucia. No chyba że cie nie kochał i mu nie zależało lub zrobiłaś coś podłego to szybciej.

Ja kochałem swoją dziewczynę pomimo tego że to ona mnie zostawiła. Byliśmy razem 8lat. Po rozstaniu po cichu liczyłem że wróci ale 3 miesiące później związała się z jakimś facetem no i zdałem sobie sprawę że mogłem mieć rogi bo cos za szybko weszła w nowy związek. Druga myśl w tamtej chwili że nawet jak nie miałem rogów to i tak musiała mnie nie kochać. Z automatu znienawidziłem bo mnie dłuższy czas oszukiwała. Teraz po dwóch latach już mnie nic nie rusza.

Gość gosc

mi sie wydaje, ze jest to byla milosc platoniczna to facet zapomina na drugi dzien, a jesli to byl zwiazek x letni to za miesiac a jesli malzenstwo to za rok

Gość 😥😗😆
27 minut temu, Gość kocham Go napisał:

a wys/ ralas sie juz dzis dobrze?😂

Gość 😥😗😆
15 minut temu, Gość kocham Go napisał:

tak, regularnie pisze do niego posty, on chyba nie chce juz czytac? moze cos robie nie tak

hohohi wysr/aj sie

Gość gość
13 minut temu, Gość gość napisał:

Ja kochałem swoją dziewczynę pomimo tego że to ona mnie zostawiła. Byliśmy razem 8lat. Po rozstaniu po cichu liczyłem że wróci ale 3 miesiące później związała się z jakimś facetem no i zdałem sobie sprawę że mogłem mieć rogi bo cos za szybko weszła w nowy związek. Druga myśl w tamtej chwili że nawet jak nie miałem rogów to i tak musiała mnie nie kochać. Z automatu znienawidziłem bo mnie dłuższy czas oszukiwała. Teraz po dwóch latach już mnie nic nie rusza.

normalne że cie nie kochała

Gość Gość

Po kilku miesiącach - do pół roku, większość facetów zapomni. Bo nie ma co rozpamiętywać tego co było, tylko iść przed siebie. Jeżeli trafi się fajna dziewczyna w międzyczasie, to oczywiście zapomni się szybciej o byłej. 

Gość Gość
23 minuty temu, Gość kocham Go napisał:

mowi sie, ze jesli meczyzna jest zainteresowany kobieta to szuka z nia kontaktu - On tego nie robi

mówi się, że jeśli kobieta jest zainteresowana mężczyzną to szuka z nim kontaktu 

Gość gosciowka
25 minut temu, Gość kocham Go napisał:

olal mnie, wiec raczej mnie nie kocha, a jesli nawet cos czul to kiedy zapomni o mnie?

nie utrzymuje z Nim kontaktu

Jak kocha to szybko nie zapomni o tobie ❣️

Jak nie utrzymujesz kontaktu to umrze ta miłość śmiercią naturalna tak do 4 miesięcy bez kontaktu ☹️

No chyba że oboje wiecie co czuje druga osoba no i tutaj to może być i rok 😜

Gość Ona

Kiedyś bardzo się podobałam pewnemu chlopakowi. Nie wiem czy mnie kochał... Ale coś sie pomiedzy nami zaczęło dziać. Ja byłam akurat świeżo po rozstaniu i nie chcialam wchodzic w nowy zwiazek. Ale byla chemia. On tak pojawial sie i znikal az ja sie zdecydowalam. Niestety wtedy on juz z kims sie spotykal... Pozniej stwierdzil ze chce stworzyc ze mna zwiazek i z tamtą zerwie. Wtedy ja nie bylam zainteresowana. I tak bujalismy sie z 6 lat. Raz ja chcialam on nie a raz na odwrót. Kontakt sie urwal..  Później spotkalismy się po kilkunastu latach, dalej iskrzylo i był straszny sentyment do tej osoby. Wyznal mi ze przez te lata nigdy nie przestal mnie kochac ... 

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Ona napisał:

Później spotkalismy się po kilkunastu latach, dalej iskrzylo i był straszny sentyment do tej osoby. Wyznal mi ze przez te lata nigdy nie przestal mnie kochac ... 

👏❤️❤️ 😍

Gość Gosc gosc smutny

Tez bym chciala zeby ktos mnie tak kochal, nikt mnie nie kocha 

Gość Ona
10 minut temu, Gość Gosc gosc smutny napisał:

Tez bym chciala zeby ktos mnie tak kochal, nikt mnie nie kocha 

A ja nie chcę żeby on mnie kochał i ja go kochac tez nie chce 😉 nie mow tak jeszcze Ci się przytrafi. Trzeba byc cierpliwym

Gość smutna jevelinka

mnie też nikt kce 😞 

Gość smutna jevelinka

nie kce!