Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jac358

Pieszczoty męskiej pupy

Polecane posty

Witam. Moja żona po 15 latach znajomości  w tym od 10 lat w małżeństwie w czasie seksu pieści mi tyłek paluszkiem, a nieraz nawet języczkiem . Trochę mnie to krępuje ale daje niesamowita przyjemność  i mega orgazmy.Zastanawiam się skąd wpadła na pomysł tego typu pieszczot. Jakieś doświadcznia innych w tej materii.

Pozdrawiam

Gość homoseksualny

O Jessssu fantastycznie... 😊

Gość gośćżona

No wiesz, to chyba naturalne, że poszukuje się nowych możliwości sprawienia przyjemności ukochanej osobie. Nie jest tajemnicą, że u mężczyzn jest to ważna strefa erogenna, tylko.... no właśnie: skrępowanie. Ja również lubię w ten sposób bawić się z mężem i chętnie posunęlabym się dalej, ale to on się waha... zupełnie bez sensu! Także drogi autorze ciesz się, że masz żonę chętną do eksperymentów😉 Miłego dnia!

Gość homoseksualny
20 minut temu, Gość gośćżona napisał:

No wiesz, to chyba naturalne, że poszukuje się nowych możliwości sprawienia przyjemności ukochanej osobie. Nie jest tajemnicą, że u mężczyzn jest to ważna strefa erogenna, tylko.... no właśnie: skrępowanie. Ja również lubię w ten sposób bawić się z mężem i chętnie posunęlabym się dalej, ale to on się waha... zupełnie bez sensu! Także drogi autorze ciesz się, że masz żonę chętną do eksperymentów😉 Miłego dnia!

Ja ze swiomi partnerami zawsze sie zaspokajamy w oralno-analny sposób. Sprawia nam to wiele przyjemnosci i satysfakcji 😎

Gość Gość

to teraz czas kupić żonie strapona solidnych rozmiarów i niech cię penetruje od tyłu !!! 😁😎

Gość PAN

Witam

Tak meska pupa jest bardzo erotycznym miejscem. Sam bardzo lubie jak zona mnie tam piesci. Czasami wklada mi tam jakis wibrator i cieszy sie kiedy widzi jak mi jest z tym dobrze. Wspaniale jesli Panie robicie taka frajde swoim mezom. A co do wstydu - coz trzeba sie przelamac i oczywisci pamietac zawsze o higienie. Poza tym goraco ten temat polecam. Wspaniale sa doznania :)

Gość Gość
25 minut temu, Gość PAN napisał:

Witam

Tak meska pupa jest bardzo erotycznym miejscem. Sam bardzo lubie jak zona mnie tam piesci. Czasami wklada mi tam jakis wibrator i cieszy sie kiedy widzi jak mi jest z tym dobrze. Wspaniale jesli Panie robicie taka frajde swoim mezom. A co do wstydu - coz trzeba sie przelamac i oczywisci pamietac zawsze o higienie. Poza tym goraco ten temat polecam. Wspaniale sa doznania 🙂

a ty też jej coś tam wkładasz czy tylko ona tobie ?

Gość PAN

Tak, pieszczoty sa wzajemne ale to nie mialo byc chyba tematem tej rozmowy...