Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niunia

Progesteron i ogromna chcica

Polecane posty

Gość Niunia

Lekarz ginekolog przepisal mi progesteron bo ma 40 lat a chcialabym jeszcze zajsc a ciaze. Strasznie mi chce seksu po tym ze juz nie bardzo moge wytrzymac a niestety nie mam partnera. 

Gość Xxx

Skąd jesteś? Może pomoge w sprawach seksu:) n8k8e8@interia.pl 

Gość Niunia

Z Warszawy. Szukam partnera ktory ewentualnie tez mnie zaplodni bo bardzo chce miec jeszcze dziecko

Gość bezdomny

Ja z kolei jestem starszym facetem , wdowcem od wieli lat mam potrzeby seksualne lecz nie mam z kim uprawiać sex , do pań za kasę się wstydzę nigdy nie robiłem tego , choć jestem w dobrej fizycznej i estetycznej formie , nie umiem przy rozmowie zaprosić kobietę do uprawianie miłości . Jestem nie palący abstynent na każdy rodzaj napoju co zawiera alkohol , dbam o ciało no i o duszę też . Mimo to mam olbrzymie braki a chęć coraz mocniejsza . Poradźcie może ktoś ma na to receptę. Tylko facetów o pisaniu  świństw i wyśmiewaniu się jak to bywa na takich forach , nie piszcie , będę posyłał do operatora tej strony.Wiem z doświadczenia iż panie mają dobre rady i są kulturalne .

Gość remor

bezdomny, może masz jakieś zainteresowania w kręgu którego można znaleźć stałą partnerkę?  Ogólnie samotnych kobiet jest dużo, co nie które mają wysokie wymagania, ale można znaleźć kogoś na stałe.