Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anastazia25

Operacja stopy

Polecane posty

Kochani - problem ze stopą, mianowicie doszło do złamania kości śródstopia, niefajnie to wygląda. Ortopeda mówi że lepiej zrobić operację ale się trochę obawiam, bo mam niedobre doświadczenia z ortopedami na NFZ. Może prywatnie? Ale ile to może kosztować? Ktoś może miał robiony podobny zabieg? Czy kogoś sprawdzonego z Warszawy byście polecili?

Gość bluela

Tutaj zdecydowanie polecę doktora Pisarskiego, który operował mojego brata po złamaniu kości piętowej. Lekarz naprawdę super, brat chwalił, ja też miałam okazję z nim rozmawiać podczas konsultacji po operacji i przyznaję, że fachowości i dobrego podejścia do pacjenta to mu nie brak 🙂 Przyjmuje w Poradni chorób stopy na targówku

Skoro masz złe doświadczenia z ortopedami na NFZ, to według mnie powinnaś udać się na jakąś prywatną wizytę. Wiadomo, trzeba zapłacić, no ale w przypadku zdrowia nie powinno się oszczędzać. Od siebie polecić Ci mogę placówkę Orthosport w Szczecinie. Przyjmuje tam p. Karaczun, który doskonale radzi sobie nawet w przypadku dość poważnych urazów.